stanebane 643 Napisano Mart 10, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Preko puta hotela Hajat već par dana čami čekajući nekog. Naime pre par dana sam je prvi put primetio stoji napuštena, ostavljena, možda neko plače za njom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 10, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Tačnije prek puta rampe tj ulaska u hotel Hajat i Gasprom ex Jugopetrol. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 10, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 10, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 10, 2017 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Bivsi motor moj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Mart 10, 2017 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte da li je zaključan motor - ako nije prijavite policiji - verovatno da neko plače za tim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Mart 10, 2017 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bivsi motor moj...Ako nije uradjen prenos, on je i dalje tvoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Mart 10, 2017 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ...a znam ciji bi mogao da bude ako ni ti nisi radio prenos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Mart 10, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte da li je zaključan motor - ako nije prijavite policiji - verovatno da neko plače za tim... ako ne zaboravim , proći ću tuda posle posla pri povratku kući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Mart 10, 2017 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Novom vlasniku je to parking u blizni. Hvala kolegama na brizi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 10, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Novom vlasniku je to parking u blizni. Hvala kolegama na brizi Jedino ako zivi na Deltinom napustenom gradilistu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Mart 10, 2017 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Italijanski motocikli teraju ljude na razne stvari 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 10, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam i ja taj motor pre nekoliko dana. Jako je cudno parkiran. Stambene zgrade nisu tako blizu,samo poslovna zgrada, a on stoji na trotoaru kuda pesaci prolaze. Mozda neko testira koliko treba vremena da prodje dok ne zavrsi u nekom kombiju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Mart 10, 2017 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan prosle godine je isto tu bio parkiran (pored ostalih motora koji se tu ostavljaju). moguce da vlasnik radi u nekoj od firmi koje su u Savogradu. Sent from my HUAWEI SCL-L01 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesvaba 19 Napisano Mart 10, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: BGD Motocikl: KtM 640 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam i ja taj motor pre nekoliko dana. Jako je cudno parkiran. Stambene zgrade nisu tako blizu,samo poslovna zgrada, a on stoji na trotoaru kuda pesaci prolaze. Mozda neko testira koliko treba vremena da prodje dok ne zavrsi u nekom kombiju Video I ja taj motor ali gresis tu su firme na prvim spratovima sve ostalo su stanovi u kojima zivi burzoazija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Mart 10, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan A možda je murija stavila "navlakušu"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 10, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kao i onaj bandit u Takovskoj (novijeg godista) sto stoji malo ispod glavne poste preko puta lokomotive sav prljav i zapusten ,bez lanca i disc lock-a.. Neverovatno , ja moj tako kad bi ostavio prvu noc bi ga neko odneo.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perkele 41 Napisano Mart 10, 2017 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam danas video ovaj motor ali je bilo jos 2 skutera pored isto parkiranih, ne prolazim cesto tuda pa sam se bas zacudio sta ce tu motori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 10, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Videli ljudi parkiranu cagivu,pa rekose aj da se i mi parkiramo cudi me da se ne parkiraju u ulici ispred same zgrade gde ima tih stanova i firmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesvaba 19 Napisano Mart 10, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: BGD Motocikl: KtM 640 Prijavi odgovor kao problematičan A joj onaj gsr u takovskoj majko mila koja tuga zardjao ceo,sva godisnja doba je mucenik pretrpeo Послато са KIW-L21 уз помоћ Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 10, 2017 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Taj gsxr stalo pogledam i zao mi ga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3739 Napisano Mart 11, 2017 Astro Puki krsi sva pravila!, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Od letos stoji taj GSR u Takovskoj nepomican na copavoj. Ako se vlasniku nesto ne daj boze nije desilo, tezak je debil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 11, 2017 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan To su deca koja kupe motor da se izigraju godinu dana, pa ga ostave da trune, kao i svaku igracku do tada. Mamica i tatica rode debila, pa ga debilisu do kraja zivota. Bilo je takvih slucajeva na forumu, sto su jedne sezone bajkeri do mojega, obilaze mora, kopna, frenduju Iana Coatesa na fejsu i slikaju se sa Rossijem, a onda sledece sezone prodaju motor koji stoji negde parkiran, prljav i zardjao, i u oglasu napisu, nek ga kupac pere ako mu je stalo do toga... Moronluk... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Mart 11, 2017 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Od letos stoji taj GSR u Takovskoj nepomican na copavoj. Ako se vlasniku nesto ne daj boze nije desilo, tezak je debil. Nije mu se ništa desilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4907 Napisano Mart 11, 2017 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U taj motor kod takovske treba uložiti sad oko 1000€ da bude ok. Tako ko hoće jači naked, možda može da se nađe zajednički jezik sa vlasnikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...