drs 16899 Napisano Novembar 16, 2016 Misbehave Responsibly, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Shit! Izgleda da je Rins van igre na duže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16899 Napisano Novembar 16, 2016 Misbehave Responsibly, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Gledaju kako Vinjales leti po stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2575 Napisano Novembar 16, 2016 Drug član, 928 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Shit! Izgleda da je Rins van igre na duže Sad rekose na mesec-dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 16, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Kako Markez upropasti onako dobru priliku, Lorenzo opet ima problema sa udobnocsu na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16899 Napisano Novembar 16, 2016 Misbehave Responsibly, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Dovi je postavio vreme na 2016 ili 2017 mašini ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Novembar 16, 2016 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Obecava sledeca sezona. Kad bi mogla da pocne sad za vikend. Lorenco vec pravi vremena kao Dovi. Kada se jos malo uvoza i uz njegovu konstantnu voznju bice u vrhu. Vinjales vec pravi vremena kao Rosi. Mali ce biti opasan na Jamahi. Markez i Pedrosa bi trebali da budu u standardu. Mislim da ce neko od ovih imena biti sampion sledece godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16899 Napisano Novembar 16, 2016 Misbehave Responsibly, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Čovek ima muda od mermera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16899 Napisano Novembar 16, 2016 Misbehave Responsibly, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan To je to, što se tiče postavljanja vremena. Sjajan dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5680 Napisano Novembar 16, 2016 Ne silazi, 4990 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Folger i Zarco dobri. U sekundi od najboljeg vremena. Navijaću žarko za Zarka sledeće sezone. Takođe Espargaro A odličan. Kaže da je mislio da je Aprilija lošija, pozitivno je iznenađen. Jedino se žali na ubrzanje na izlazu iz krivine i šasija bi mogla biti za nijansu bolja. Lowesa posle pada odmara za test koji ćw voziti sčedeće nedelje. EDIT: Jamaha ide u Sepang sledeće nedelje na test, dok se većina drugih timova pakuje za Herez. Čekam druge staze da vidim kako će ostali voziti, to jest najviše me zanima kako će se Lorenco snaći na drugoj stazi budući da mu je ovu doktorirao. Nisam njegov fan ali mu skidam kapu i malo ga više poštujem posle ovog što je napravio na ovom testu. Takođe mislim da će Janone biti dobar na Suzukiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16899 Napisano Novembar 16, 2016 Misbehave Responsibly, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Žarko u intervjuu maločas - (prepričano) - Ja sam još uvek beba u MotoGP-u, pustio sam tim da se igra podešavanjem elektronike, dok ja ukapiram čemu sve to služi I on i Folger fenomenalni. Sa Dunlopa na Michelin, sa 600 na 1000 a opet samo 3-4 desete od Rosija, Pedrose, Lorenca, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5680 Napisano Novembar 16, 2016 Ne silazi, 4990 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Žarko u intervjuu maločas - (prepričano) - Ja sam još uvek beba u MotoGP-u, pustio sam tim da se igra podešavanjem elektronike, dok ja ukapiram čemu sve to služi I on i Folger fenomenalni. Sa Dunlopa na Michelin, sa 600 na 1000 a opet samo 3-4 desete od Rosija, Pedrose, Lorenca, ... Ponšeral trlja ruke i nada se da ja napravio čudo. Mada sa dužnim poštovanjem prema Smitu i Espargaru P. mislim da nisu bili na nivou zadatka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16899 Napisano Novembar 16, 2016 Misbehave Responsibly, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Roger and Out Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3433 Napisano Novembar 16, 2016 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5592 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Braća Espargarovci kao da imaju neki genetski problem, tek kada se nadju u nekoj poniznoj situaciji(losiji motori) se pale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare1991 23 Napisano Novembar 16, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Neki BMW Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li znate za ovaj sajt http://www.gpfans.ws/videos/ imaju sve sto propustite u HD-u a imaju i stream , malo zezaju reklame ali kad ih se resiste super je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 16, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Vinjales i Zarko moji favoriti za sledecu sezonu. Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Novembar 16, 2016 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce Lorenzo da radi na drugom testu posto mu je Yamaha zabranila da vozi? On ce da glumi Stonera, a Stoner ce da vozi...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15343 Napisano Novembar 16, 2016 Ne silazi, 6198 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mrzi me da kopam pa da pitam koliko je Vinjales vozio kvalifikacije za trku na Suzukiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michanga 55 Napisano Novembar 16, 2016 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mrzi me da kopam pa da pitam koliko je Vinjales vozio kvalifikacije za trku na Suzukiju?1:30:276 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 16, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155036936845769&id=58201805768 Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15343 Napisano Novembar 16, 2016 Ne silazi, 6198 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da mu je definitivno legla Jamaha. Bice zanimljivo posmatrati duel u garazi Jamahe. I dalje mislim da KTM nije izbacio sve karte na sto ali najzanimljivije je definitivno bilo videti Lorenca na Dukatiju i Vinjalesa na Jamahi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3910 Napisano Novembar 16, 2016 Ne silazi, 5042 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan EDIT: Jamaha ide u Sepang sledeće nedelje na test, dok se većina drugih timova pakuje za Herez. Zato što im Dukati nije dozvolio, to je podhebavanje Yamahe iz dobro poznatog razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 814 Napisano Novembar 16, 2016 Drug član, 1199 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan EDIT: Jamaha ide u Sepang sledeće nedelje na test, dok se većina drugih timova pakuje za Herez. Zato što im Dukati nije dozvolio, to je podhebavanje Yamahe iz dobro poznatog razloga. Ponasaju se ko mala deca, pustili coveka da ode, sad neka ga puste da se priprema kao ostali, fan sam Yamahe, ali stvarno nije uredu to sto rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5496 Napisano Novembar 16, 2016 Integrisan, 13207 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Braća Espargarovci kao da imaju neki genetski problem, tek kada se nadju u nekoj poniznoj situaciji(losiji motori) se pale. Možda au stekli, možda nije nasledno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 16, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan To sa Vinjalesom je glupost. On vozi pripremljeni M1 2016 koji nema šta da se podešava. Dečko se uvozava sa Yamahom i nekako mi je i normalno da najviše prži od svih ostalih. Sa druge strane, na istom tom motoru je Lorenco bio pola sekunde brži pre nekoliko dana. A tek izrazi lica Stonera i Lorenca. Pa ko zna šta njih dvojica uopšte i gledaju na onom monitoru... Eto ponovo "Blic novinarstva" i "nećete verovati šta je uradio...." Tek je krenulo testiranje. Ovi rezultati baš ništa ne znače. Do aprila ko zna šta sve može da se desi. Na kraju krajeva, Vinjales uopšte neće voziti taj motor. Videćemo šta će Yamaha da napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3232 Napisano Novembar 16, 2016 Drug član, 1076 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Marc Marquez believes Honda's new 2017 MotoGP engine provides more grip, is easier on the gas, but still lacks acceleration Vinjales je čovjek juče sjeo na, za njega nov, motor i ovo je više nego fantastičan rezultat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...