Libero 2153 Napisano Octobar 23, 2016 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Severian objasnio. I u prethodnim postovima i ovim poslednjim. SkoMy takođe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 23, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan @Šumadinac Upravo iz tog razloga, nisam nista direktno hteo da kazem za Rossija, jer sam znao sta sledi.. Nikada nisam nista komentarisao za "Doktora" ali sam citao bezbroj puta komentare i uvek se zavrsi isto. Svadja Rossijevih obozavatelja vs onih koji ga "mrze". Ne znam zasto sve toliko preozbiljno shvatate, kao da vam je neko uvredio clana porodice a ne vozaca koga gotivite. Meni bilo ko moze da kaze sta misli za Marqueza, Pedrosu, Hondu Repsol, ok to je tvoje pravo i misljenje, postujem to. Niko ne zeli da ti unisti dan, krenuo ti je dobro, neka se tako i nastavi Druže, jedno od mojih prokletstava je da imam izuzeto dobro pamćenje. Ovo nije prvi njegov post, gde pokušava da mi "spusti" (ne želim taleko daleko ići da kažem da želi da me ponizi). Tu se ne radi (bar ja tako vidim, možda i grešim) Rosi vs ostali. Tačno je da izuzetno volim Rosija, upravo zbog ovih stvari koje je danas pokazao, ali je isto tačno da umem da priznam i kvalitete drugih, kao što sam i danas (jutros) pokazao delom komentara koji se odnosi na MM-a. A to nije prvi takav moj komentar. Kada Rosi zasere, umem da priznam. Ubeđeni sam ateista, tako da mi idolopoklonstvo nije svojstveno, ali imam dovoljno godina da nikom ne prećutim i da uvek kažem (napišem) šta mislim. I da više ne off-ujem, ovde se svaka rasprava završava. Budite mi pozdravljeni. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13548 Napisano Octobar 23, 2016 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Crutchlow se resio demona od kada je dobio cerku. Iskreno mislim da bi bar stigao Markeza da nije pao. Markez pokazao kroz ceo vikend da ima karakter pobednika i nemam sta da dodam. Rosi i Vinjales po meni vozili jako dobro i poceli preraspodelu u garazi za 2017. Ne bi me cudilo da za 2018 Crutchlow dobije pre vremena Pedrosino mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 23, 2016 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mat Oxley @matoxley Ironically, MM's crash shows how well he's ridden tricky Mich front. Only 2nd time he's pushed it too far & only cos he didn't need points Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Octobar 23, 2016 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Cru rules! Markez bez pardona, ali h guma a udarila zimovina i eto... Svaka cast Rosiju. Koliko sam video (a gledao sam pola poslednjeg kruga ) Kračlou je isto imao prednju H gumu. Ili se varam?! edit: Sad videh Mixin post. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 23, 2016 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv detalj na Vinjalesovoj kacigi je broj 58 i Sic. Nisam siguran da kapiram zasto Godisnjica pogibije M. Simoncellija *br58* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13548 Napisano Octobar 23, 2016 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv detalj na Vinjalesovoj kacigi je broj 58 i Sic. Nisam siguran da kapiram zasto Godisnjica pogibije M. Simoncellija *br58* "Godisnjica" je na sledecoj trci u Maleziji zato sam i zbunjen. Nije cak ni Rosi imao 58 ali je imao Vinjales... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13548 Napisano Octobar 23, 2016 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda cu sad odvaliti glupost i ispasti jadan ali ako je to neki pokusaj da se pridobiju navijaci preko mrtvog Simoncelija na sta sam pomislio u jednom momentu onda mi se Vinjales penje na lestvici mozda cak i iznad Lorenca po pitanju koliko ga "licno" necu gotiviti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 23, 2016 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv detalj na Vinjalesovoj kacigi je broj 58 i Sic. Nisam siguran da kapiram zasto Godisnjica pogibije M. Simoncellija *br58* "Godisnjica" je na sledecoj trci u Maleziji zato sam i zbunjen. Nije cak ni Rosi imao 58 ali je imao Vinjales... Staza jeste ali datum je danasnji (23.10.) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13548 Napisano Octobar 23, 2016 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv detalj na Vinjalesovoj kacigi je broj 58 i Sic. Nisam siguran da kapiram zasto Godisnjica pogibije M. Simoncellija *br58* "Godisnjica" je na sledecoj trci u Maleziji zato sam i zbunjen. Nije cak ni Rosi imao 58 ali je imao Vinjales... Staza jeste ali datum je danasnji (23.10.) Ok onda ima smisla i moj predhodni post je onda potpuno besmislen i jadan kao sto sam i napisao. Cudno mi bilo jer sam bas obratio paznju da li i Rosi ima 58 pa kad sam video da nema ostao u cudu. Ipak sam ispao glup i jadan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Octobar 23, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kako prija god save the Queen za promenu od spansko italijanskih serija Bravo Cal U INAT DUSMANIMA !!!!!! Jedini covek koji mi nesmeta ispred Rosija !!!! ! Jos veceras da se svira GSQ za laku noc i mogu srecan u ponedeljak na posao ahahhahah 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 23, 2016 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Marc Marquez took full responsibility for crashing out of the lead of Sunday's Australian MotoGP. “First of all I want to say sorry to my team because I made a mistake today," Marquez began. "We were doing everything perfectly, and we were just missing capping it with a result on Sunday. If I had been fighting for the title it would've been an entirely different race, as I wouldn't have risked so much. "Today I started strong because I knew I had to make a difference at the beginning. I was maintaining the distance, but at one of the hard braking points I braked too late and instead of taking a wider line, which is what I had been doing throughout the year, I tried to keep going. In such cases the limit is a fine one. "We remain happy of course because we had already won the title but of course we wanted to win more races. "It was completely my mistake; during the whole season I've been very careful on the braking points and this time I risked more so this crash has nothing to do with the Michelin tyres. Now we have another race next week, and we'll just think about that. Congratulations to Cal for his great victory”. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Octobar 23, 2016 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan @Milky Nije valjda da navijaš za crnĆe?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Octobar 23, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam rasista pa mi ne smeta mali crni, dok mi mali zuti ide na ganglije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 23, 2016 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ova trka je plastično pokazala zašto, mi koji volimo Rostija, mislimo da je car (što objektivno i jeste ). Hmmmm... U ovoj rečenici se krije objašnjenje zašto ne volim Rosijevce (ne tebe konkretno ). A ko ne misli da je car? Radi se o stavljanju tapije na sve i svja o motosportu od strane bilo koga ko se SAMOPROGLASI za Rosijevca. Nisi primetio da je CC, prebeg iz SSP i SBK, počeo s trkanjem kao tinejdžer, na satelitskom motoru, bez timskog kolege da podele teret testiranja,... POBEDIO SA 6sec. To je qr*c, bitno je da je Rossi drugi. Ja bih izdavao dozvole za navijanje za Rossia, minimum prosečni IQ i poznavanje broja točkova na motoru (opet.. ne pričam o tebi!). Pričam o stoci koja je skočila da proslavlja pad pre nego što se MM pomerio da se vidi dal je živ. Teško se suzdržavam da ne mantram da se guzičar razbuca na komade kad vidim vkakav je šljam navukao na trke. Pravim žurku sa pečenjem i pi*kama kad nam se skine s *****! A Lorenzo... ne znam šta da mislim. Što im ne kaže da je bolestan i da ne može da vozi, da se ne bruka ovako. Ako ga pitaju šta ga boli može sa kaže, uvo, dupe, *oka... **** vas **$$*! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Octobar 23, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupio me zutom kacigom .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Octobar 23, 2016 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni crnĆe ne smeta zbog toga nego što je kukač, k'o JLo. Al' da ne ofujemo više, žao mi što Kreveljko ne pade bar na prošloj trci. A da su Deda i JLO bili na prva dva mesta. edit: Sad videh to crank-ov post, nadam se da misliš na mene u tome što si izjavio. Na manje od toga ne bih pristao. Iako sam od trke gledao pola poslednjeg kruga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 23, 2016 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Btw, gledao trku na SK u Bg. Zvonilo mi je u glavi posle tri kruga. Jedva sam uspevao da pratim ko je na kojoj poziciji od baraža budalaština. Kao da ima ugrađeno crevo za dovod vazduha pa ne mora ni da diše dok melje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 23, 2016 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv detalj na Vinjalesovoj kacigi je broj 58 i Sic. Nisam siguran da kapiram zasto Godisnjica pogibije M. Simoncellija *br58* "Godisnjica" je na sledecoj trci u Maleziji zato sam i zbunjen. Nije cak ni Rosi imao 58 ali je imao Vinjales... Staza jeste ali datum je danasnji (23.10.) Ok onda ima smisla i moj predhodni post je onda potpuno besmislen i jadan kao sto sam i napisao. Cudno mi bilo jer sam bas obratio paznju da li i Rosi ima 58 pa kad sam video da nema ostao u cudu. Ipak sam ispao glup i jadan My grandma always told me: If you don't have anything nice to say - don't say it 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 23, 2016 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni crnĆe ne smeta zbog toga nego što je kukač, k'o JLo. Al' da ne ofujemo više, žao mi što Kreveljko ne pade bar na prošloj trci. A da su Deda i JLO bili na prva dva mesta. Ma šteta je i što Crutchlow ne pade, buljaš bi bio prvi. Ovako... šteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 23, 2016 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jao!!! BRACO stavio CRU na prvo mesto!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Octobar 23, 2016 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni crnĆe ne smeta zbog toga nego što je kukač, k'o JLo. Al' da ne ofujemo više, žao mi što Kreveljko ne pade bar na prošloj trci. A da su Deda i JLO bili na prva dva mesta. Ma šteta je i što Crutchlow ne pade, buljaš bi bio prvi. Ovako... šteta. Kal je neko za koga mogu da navijam i kad pobedi Dedu, Kreveljko je neko za koga ne bih mogao da navijam ni kad Dede ne bude bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Octobar 23, 2016 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već kod Rosija, tetaka, poslovica i Slobe, ima i ona: "Pravićemo mi Slobu od blata" ...AAANDIAAAAMOOOOO P.S. Što se tiče malog off-a, za večeras, izuzetno mi je drago što se danas svirala britanska himna, Cru mi je izuzetno drag..ali iskreno večeras se nadam da neće, jer nije što je crn..već što su vozači pojavom uvijek bili gospoda samo takva, a on crn, pravi ćube na galvi, farba se u plavo, nosi neke čengele oko vrata, FUJ, kao da je neki crnjo što pika košarku po Harlemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Octobar 23, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni crnĆe ne smeta zbog toga nego što je kukač, k'o JLo. Al' da ne ofujemo više, žao mi što Kreveljko ne pade bar na prošloj trci. A da su Deda i JLO bili na prva dva mesta.Ma šteta je i što Crutchlow ne pade, buljaš bi bio prvi. Ovako... šteta. Kal je neko za koga mogu da navijam i kad pobedi Dedu, Kreveljko je neko za koga ne bih mogao da navijam ni kad Dede ne bude bilo. Takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Octobar 23, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već kod Rosija, tetaka, poslovica i Slobe, ima i ona: "Pravićemo mi Slobu od blata" ...AAANDIAAAAMOOOOO P.S. Što se tiče malog off-a, za večeras, izuzetno mi je drago što se danas svirala britanska himna, Cru mi je izuzetno drag..ali iskreno večeras se nadam da neće, jer nije što je crn..već što su vozači pojavom uvijek bili gospoda samo takva, a on crn, pravi ćube na galvi, farba se u plavo, nosi neke čengele oko vrata, FUJ, kao da je neki crnjo što pika košarku po Harlemu To vreme vozaca je nazalost proslo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...