Jump to content

Moto Zajednica

BMW R1200GS & Adv

Recommended Posts

• Drug član, 883 postova
  • Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200
Pre sat vremena, shoyyka je napisao:

Kad ne mogu samo da te tagujem,što si Srbin?:)Ne možeš s tim pismom u Jevrope:)...

Elem,dobro je hvala Bogu,da si pao...jadi...

D'idem da zavijam...i vezujem šesticom žicom!

Kakve gluposti...šta da mi se to desilo na vr' TA...i da ustanovim da je banalno tako,ne bih ga ni šlepao,samo bi ga krnuo niz brdo i baj,baj.Penzija...

PS meni malo dosadan,iskreno,'oću Multistradu( @sashac ja se čudio na tvoj komentar ondaK))

Ко ебе европу, ако им се не свиђамо не морају ни да нас гледају, само нека нас оставе на миру…. Него уместо тага прихватам кафу, воду, околина Аранђеловца позната је по плодовима тора…🤣🤣🤣

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 883 postova
  • Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200
Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao:

meni malo nije ni jasno "ispao sraf"... realno , nije mogao samo da - ispadne .., verovatno, tj , sigurno se odvijao malo po malo dok nije ispao skroz...e  mene me interesuje gde ima jeftini cvarci i kavurma... ne ne , interesuje me , kako nisi cuo lupanje prilikom kocenja u tom nekom vremenskom periodu dok je sraf bio popusten a nije jos ispao ?! moralo je da lupa . ( mada , na tom mrtvom boxer sve lupa i tandrce i trese , tako da mozda nisi ni mogao da cujes)

isto se cudim kad kazu "otpao mu tocak na autu" ... druze , realno nije da je samo otpao... do otpadanja si imao 63 simptoma da naslutis...

tako mislim i ovde... 

за викенд сам прешо скоро 1000км, у понедељак око 150км док ми се то није догодило, ни у једном тренутку нисам осетио ништа чудно до тада, а задњу користим као у предњу, увек обе. Да сам осетио, посумљао, сигурно би погледао али ето ситуација де наместила и то је то…

• Tužan 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja