Djomla_ 155 Napisano Petak u 17:15 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna zimska 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1148 Napisano Subota u 07:24 Zainteresovan, 540 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive, Integra S 750 HRC Prijavi odgovor kao problematičan E da vidimo kako se i ovo cudo vozi i hoce li konacno jedan motor duze ostati kod mene. Za sada nisam bas uvjeren 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10774 Napisano Subota u 17:35 Drug član, 3448 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ustao u 5h,budim se rano inače ( a budili me na trening u podne, pre 30ak godina), posle odvezao ženu do posla, gledam vreme, fino... Doručak, kafa, malo fon, isteravaj mašinu, nisam je bre ni video pošteno ovih dana, radio... Da se riba konačno džies, uh što ja to volim... Evo sad ovo pišem, vratio ga u garage malo pre, ceo dan... Ali mi milo... LM... Sa Bosch-om bez po muke U međuvremenu dopunjavao bateriju, nije loša. Dok se džies sušio čitao upute... Trljaj Milane, sine jedini... Polako sve ovo dobija smisao. Naprskao kontakt sprejem kontakte, što sam ih mogao dohvatiti, ispod drugi put, kad rešim da vidim šta je ispod rezervoara. Vratio bateriju Liči a? Mislim na džiesa? Ožiljak na levom cilindru, sakrićemo ga štitnikom, kod znaka BMW,, na aluminijumu... Ali dobio je lepotu, zar ne? Bode mi oči grana, kod topa, srediće je čiča. Ružnog li topa... Ali dobar ima zvuk, palio ga malo, za kraj. Za kraj prezentacija jedne od glavnih alatki: Vozdra 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13896 Napisano Subota u 17:53 Integrisan, 7663 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vizir i deflektore obavezno polir. Mora to žutilo da se makne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5783 Napisano Subota u 18:05 BJB Maxi Scooter Club, 1787 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ma vizir ovaj fabrički, još providni odma skinuti. Stavi se ovaj adv vizir, Ivan ga napravi za pristojne novce, još malo zatamnjen i motor dobija drugu notu. Ali opet ko kako voli, ali ovim sam dobio i estetiku i zastitu mnogo bolju. Tako je Milanče samo udri, bićeš ti veći sektas od svih nas. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10774 Napisano Subota u 19:35 Drug član, 3448 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: Vizir i deflektore obavezno polir. Mora to žutilo da se makne. Ne razumem... Na džiesu je Givi povišeni, dobar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23557 Napisano Subota u 19:39 Integrisan, 9917 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jeeedva cekam utiske sa voznji, malo poredjenja sa prethodnom masinom.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13896 Napisano Subota u 20:30 Integrisan, 7663 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, shoyyka said: Ne razumem... Na džiesu je Givi povišeni, dobar... Ma ne to. Mislim na stanje, da su požuteli od sunca pa da se ispoliraju. Bar mi tako deluje na slikama a možda i nije tako. Ti bolje vidiš uživo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6133 Napisano Subota u 20:39 Drug član, 1745 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alekre je napisao: Vizir i deflektore obavezno polir. Mora to žutilo da se makne. Mislis da vizir fabricki moze da se polira ?! Meni rekose nije moguce... Ma kod Ivana , lepo vizirce neko i cao... PS - sojka nemo' puno s vodu, zardjace , gs je to ..oce kardan da se upropasti 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13896 Napisano Subota u 20:55 Integrisan, 7663 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da može. Meni je drugar polirao fabrički vizir od TDM, poprilično ga je vratio u normalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2815 Napisano Subota u 21:32 Drug član, 1323 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovi dana neke detailing klipove ljudi koji se time bave u Srbiji. Poliraju sve živo, pa i šoferke, sjajne plastike enterijera, pa i ekrane multimedija… Ja sam se začudio, ali po klipovima to deluje da radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5783 Napisano Subota u 21:39 BJB Maxi Scooter Club, 1787 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kako je @shoyyka uzeo Gs, živnula tema, sad ce da se pišePoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 374 Napisano Subota u 21:52 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Živ nisam... čekam da @shoyyka ispolira izduvne grane pa da nam otkrije tajnu čime i kako Ja ove moje polirao manuelno nekom K2 polir pastom, očistile se prilično ali ostalo ono plavetnilo i dismr za sve pare, obgorevalo lepo i još imam utisak da osetim kako obgoreva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4293 Napisano Nedelja u 00:42 Ne silazi, 6627 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Meni rekose nije moguce... Ma kod Ivana , lepo vizirce neko i cao... Viziri koji se rade u masovnoj proizvodnji se razlikuju od onih koji se prave ručno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4293 Napisano Nedelja u 00:45 Ne silazi, 6627 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Dudico je napisao: Živ nisam... čekam da @shoyyka ispolira izduvne grane pa da nam otkrije tajnu čime i kako Ja ove moje polirao manuelno nekom K2 polir pastom, očistile se prilično ali ostalo ono plavetnilo i dismr za sve pare, obgorevalo lepo i još imam utisak da osetim kako obgoreva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10774 Napisano Nedelja u 06:10 Drug član, 3448 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Dudico je napisao: Živ nisam... čekam da @shoyyka ispolira izduvne grane pa da nam otkrije tajnu čime i kako Ja ove moje polirao manuelno nekom K2 polir pastom, očistile se prilično ali ostalo ono plavetnilo i dismr za sve pare, obgorevalo lepo i još imam utisak da osetim kako obgoreva Zahvaljujući kolegi @wragg smo saznali za ovo, nas dvojičica ne možemo jedno bez drugo, tamo i ovde zajedno... što će reći napredujemo... ili možda starimo, auu? Ima ga na stanju: AUTOSOL BLUING REMOVER 150ML | Detailing Oprema WWW.DETAILINGOPREMA.RS Vrlo lako za koristiti čistač izduvnih grana/sistema. Sve što je potrebno da... Samo namažeš prstom, još bolje četkicom, sačekaš par minuta i usijaš microfiberom. Oduševićeš se, evo na prošlom motociklu: To funkcioniše ako nisu mnogo oštećene grane,nagrižene, onda ne gine šmirglanje... Ovo skida plavetnilo, žutilo... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1148 Napisano Nedelja u 07:48 Zainteresovan, 540 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive, Integra S 750 HRC Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, shoyyka je napisao: nas dvojičica ne možemo jedno bez drugo, tamo i ovde zajedno... što će reći napredujemo... ili možda starimo, auu? Pade mi na pamet to kad sam usao u ovu temu da objavim novo vozilo i vidio da si se i ti ponovio. Kontam, reci ce covjek da ga pratim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6133 Napisano Nedelja u 09:13 Drug član, 1745 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, đunta je napisao: Viziri koji se rade u masovnoj proizvodnji se razlikuju od onih koji se prave ručno. Moguce , ne znam...uglavnom, secate se da kad sam uzeo GTR vizir mu je bio musav , kao da je stajao na suncu 20 god. Naravno, hteo sam da ga sredim i poliram , zvao nekoliko ljudi koji se bave time - jok. Neki nisu hteli , neki su mi rekli da nikad necu dobiti vizir kakav zelim , i objasnili mi zasto ( zab sam , da ne mlatim ) .. Ivanove vizire sam nekoliko puta koristio , i slao par drugara , i uvek smo svi bili prezadovoljni .. i stava smo da "puig da ga duva pored Ivana" Evo, dve sezone sa Ivanovim vizirom, putovah svuda , GTR ima vizir kao sajbna na ikarbusu , jos ga podignem na putu da gospoji ne smeta vetar - sve top uvek. Za cenu koju sam dao , da ga menjam u dve godine pa je top 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2165 Napisano Nedelja u 09:51 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2104 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: ...i stava smo da "puig da ga duva pored Ivana" Fatalna greška... Ivan termički obrađuje parčad pleksiglasa koje seče iz tabli i stavlja ih na razne kalupe da bi dobili neki oblik. Tim postupkom pleksiglas gubi elastičnost i prilikom nasilnog pucanja i lomljenja, pretvara se u britke sablje i noževe... OEM i ostali kršteni viziri se prave brizganjem u kalupe i potpuno drugačije se ponašaju prilikom lomljenja. U skladu sa tim je i cena... Ali opet je Srba zaHebo ceo svet... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10595 Napisano Nedelja u 10:03 Drug član, 2040 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Libero je napisao: Fatalna greška... Ivan termički obrađuje parčad pleksiglasa koje seče iz tabli i stavlja ih na razne kalupe da bi dobili neki oblik. Tim postupkom pleksiglas gubi elastičnost i prilikom nasilnog pucanja i lomljenja, pretvara se u britke sablje i noževe... OEM i ostali kršteni viziri se prave brizganjem u kalupe i potpuno drugačije se ponašaju prilikom lomljenja. U skladu sa tim je i cena... Ali opet je Srba zaHebo ceo svet... Ovo sam mislio i ja dok nisam pao sa Puigom na Traceru. Ispostavilo se baš ovo što navodis za Ivanov vizir. A o samoj čvrstini da i ne pričam, uvijanje i drhtanje Puiga, naspram Ivanovog. A i na samom kraju, kolika je šansa da ja u nesrećnom slučaju (Pu Pu) naletim na vizir tako da me on povredi. Jedino ako posle motor naleti na mene, ali opet kažem, ono što je ostalo od Puiga tada, šteta što nisam slikao, je identično što si ti opisao, oštra bodlja.. I na kraju ne mora da se radi o novcu, već o tome da njemu mogu da kažem želim to i to, želim toliko i toliko, dok Givi,Puig, neće da se udostoje često da daju za isti vizir bar dve visine.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6133 Napisano Nedelja u 10:11 Drug član, 1745 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Libero je napisao: Ali opet je Srba zaHebo ceo svet... Fatalna greska je sto mislis tako... Evo , javice se @ProMaster da ti iz licnog iskustva objasni.... PS - vec se javio...eto .. Da ti ne pricam kome sve Ivan radi vizire, koliko godina je prisutan , i u kojim oblastima ( ne samo moto ) ... Nekad se ne radi o novcu .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2198 Napisano Nedelja u 10:42 Skuteras, 3722 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kod Ivana kupio do sad jedno 5 vizira za svoje motore i nekoliko za tudje. Nisam primetio da su oni drugi aftermarket nesto bolji. Jedino fabricki pojedini sto imaju ono zadebljanje po ivicama. Jedina mana ovog klirita sto Ivan radi je sto je osetljiviji na grebanje. Bitno je musice oprati odmah posle voznje jer jedino tad mogu da se skinu da se izbegne trljanje i posusivanje “jelenskom” krpom, dobro ocedjenom Sto se pucanja tice, nijedan nece puci kao sofersajbna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10774 Napisano Nedelja u 10:50 Drug član, 3448 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Napisali ljudi da ne radi ili slabo ispod 15ak i u pravu su. Tri puta mazao, odustajem, čekam toplo, mada i ovako je ok. Before 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3118 Napisano Nedelja u 11:05 Drug član, 1601 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Napisali ljudi da ne radi ili slabo ispod 15ak i u pravu su. Tri puta mazao, odustajem, čekam toplo, mada i ovako je ok. Before Ako je ovo loš rezultat odo da ga kupim odma.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10774 Napisano Nedelja u 11:53 Drug član, 3448 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kad je toplije pre deluje. Mada i ovo je ok, da se ne brukam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...