drs 16213 Napisano Septembar 15, 2016 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedne stvari se "grozim" a to je da me svrstavaju u neke grupe. Vise puta sam pisao da se ne osecam "posebnim" sto vozim motor i nije mi jasno ono "mi bajkeri". Da li je i ovo jedan od "nas bajkera"? Au izvin'te. Dobro nismo mi bajkeri, na bajkerskom forumu. Otvaram temu "Promeniti ime foruma u BJUcesniciUSaobracaju". Tako se niko nece osecati "svrstanim". I ti sad zezas dvlns A fotku necu komentarisati, mozda je cak i photoshop radio tu malo Ne veruješ da sami depiliraju noge ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 15, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan @dvlns odosmo u offtopic jbg @drs otpale im dlake od sekiracije za ovim jadnim narodom. ne podnosim politicare, tako da izbegavam da komentarisem @bugsy dovoljno je da padne jednu trku, jednu da lose odveze, deda da to iskoristi, i eto ti borbe za prvo mesto. cekamo foto finish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano Septembar 15, 2016 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan @ bugsy Molim te, ja sam uvijek bio bečka škola, istureno odjeljenje @dvlns Gdje ih samo nalazis, jbt da se ti ne vozaš sa njima Pazi, ne vidim nista loše u tome što se svrstavamo u bajkere, motocikliste, kako god..I razumijem i tebe ako se tako ne osjećaš..Ali ja se tako osjećam, i vrlo mi je drago što u životu volim eto baš motore, ne mogu baš da kažem da se zbog toga osjecam posebno, ali da se ipak nekako fino osjecam, i uhvatim sebe da ponekad žalim ljude kad se smrknu na pomen motora..Jesmo dio jedne velike zajednice, zašto se pozdravljamo međusobno, na putu ne znamo ni ko smo ni šta smo...Čak i ova dva gore navedena primjera na slikama, ako istinski vole motocikle i uživaju u njima, jesu bajkeri kao i svi mi..Čist primjer sa jednog moto susreta, jedni hodaju sa ocilima drugi sa šahovnicama, ovaj jedan mađar ide u crvenoj majici sa svastikom, ovaj jedan je doktor, drugi sveštenik, ovamo ekipa 250 godina robije, moji i njihovi životi su eonima udaljeni, ali taj jedan dio nas stremi ka istom i tu se preklapamo i razumijemo, i samo nam je to bitno..zato se i na putu pozdravimo jer ne znamo ko smo, ali znamo da volimo isto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Septembar 15, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jao spanska serija..... Rossi ovo , Jenifer Lo ono... Stoner sada ovo.... Jeste da nije isto ali.... da li se secate pokojne F1? Prostovi navijaci mrze Senu smatraju ga da je ovo i ono.... dok Senini navijaci smatraju obratno i onda se pojavio Shumi..... sve tribine crvene i svi odjednom obozavaju Ferari Za mene je Sena Bog , tako za ljubitelje dela VR46...... fazon je sto je VR46 dosao u pravom trenutku na pravo mesto sa odlicnim PR isto kao i Sumi posle Sene.... ko je bolji nikad necemo saznati, a znamo da su obojica bili prljavi igraci ( realno) nemogu reci za Senu da je prljav posto njega stavljam u lik Bozanstva i predmet obozavanja kojem se divim ipak malo vise nego VR46 i kako da budem objektivan kad me niti zanima niti vidim sta dobro rade ostali kad je bozanstvo na stazi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 15, 2016 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Bugsu, Rossi je Rossi a ne Rosa, kao sto je Lorenzo Lorenzo a ne Loki! To dal su pi@de, pederi ili picke , mozemo nagadjati, ali imena im se znaju, pa ih i zovi imenom, naravno ako ti nije tesko. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17845 Napisano Septembar 15, 2016 Integrisan, 8391 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pol pozicije su bitne Rossi je sa 23 godine imao jednu vise titulu od Marqueza, tako da ne razumem ovo tvoje poredjenje sa godinama. Ako spominjes godine, onda gledaj Rossija kad je imao toliko godina koliko ima Marquez Drugar, nisi u pravu. Rossi je sa 23 god. imao 4 titule (1997, 1999, 2001, 2002), a Markez je svoju 4. osvojio već sa 21 god (2010, 2012, 2013, 2014.). Pri čemu je te titule Rosi osvojio dok nije bilo Markeza, a Markez dok jeste bilo Rosija! Može i dalje: svoju prvu titulu ROsi je osvojio sa 18, a Markez sa 17 god 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 15, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg sad, Marquez poceo da vozi sa 15 a Rossi sa 17. Rossi osvojio prvu titulu odmah iduce godine posle debija, Marquez vozio 3 godine 125cc, trebale 2 godine da prodju pa tek onda da osvoji prvu titulu 2010. Vidis da je deda napredniji A to oko godina, ne vredi ni pricati kad je Marquez poceo sa 15 a deda sa 17 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10596 Napisano Septembar 15, 2016 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo Markonju za 20 godina, gde ce biti, i koliko titula ce imati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 15, 2016 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Neki tako dokazuju da je Stoner bolji vozac od Rossija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6087 Napisano Septembar 15, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan U svom ovim prepucavanjima oko navijaca zaboravili ste na jednu stvar.Tacno je da Rosi ima najvise navijaca,ali je konstatacija novinara i komentatora da su MM i JL izgubili deo svojih navijaca pa se postavlja pitanje zbog cega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17845 Napisano Septembar 15, 2016 Integrisan, 8391 postova Prijavi odgovor kao problematičan E jbg sad, Marquez poceo da vozi sa 15 a Rossi sa 17. Rossi osvojio prvu titulu odmah iduce godine posle debija, Marquez vozio 3 godine 125cc, trebale 2 godine da prodju pa tek onda da osvoji prvu titulu 2010. Vidis da je deda napredniji A to oko godina, ne vredi ni pricati kad je Marquez poceo sa 15 a deda sa 17 Ništa ja nisam pričao, ti si tvrdio da je Rosi imao više titula od Markeza do 23. godine, a ja sam ti rekao da to nije tačno. Mada, objašnjavati činjenice Rosijevom navijaču je ćoraviji posao od dokazivati u "onoj" temi da BMW nečemu vredi . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Septembar 15, 2016 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koji BMW? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 15, 2016 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan I Diogen bi tesko nasao Lorencovog navijaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 16, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bugsu, Rossi je Rossi a ne Rosa, kao sto je Lorenzo Lorenzo a ne Loki! To dal su pi@de, pederi ili picke , mozemo nagadjati, ali imena im se znaju, pa ih i zovi imenom, naravno ako ti nije tesko. Kada budes nekom Rosinom navijacu napisao da Marzeza i Lokija ne zove uvredljivim imenima (pa cak i Pedra) onda ces moci i meni da nesto kazes na tu temu. Do tada, izvinjavam se, ali predlog se odbija E jbg sad, Marquez poceo da vozi sa 15 a Rossi sa 17. Rossi osvojio prvu titulu odmah iduce godine posle debija, Marquez vozio 3 godine 125cc, trebale 2 godine da prodju pa tek onda da osvoji prvu titulu 2010. Vidis da je deda napredniji A to oko godina, ne vredi ni pricati kad je Marquez poceo sa 15 a deda sa 17 Koliko se secam u Hitting The Apex filmu ima jedan isecak gde je Marzez veoma mlad, tipa 10ak godina, u nekom intervjuu gde kaze da kada poraste da zeli da bude kao Pedro. Tako da mislim da je daleko ranije poceo da vozi. A sigurno i Rosa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 16, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan @bugsy pricamo o profesionalnim karijerama, tacnije MotoGP cirkusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 16, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam kada oni pocinju da dobijaju prve pare, ako ne od timova onda sigurno od sponzora, ali ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Septembar 16, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam u Hitting The Apex filmu ima jedan isecak gde je Marzez veoma mlad, tipa 10ak godina, u nekom intervjuu gde kaze da kada poraste da zeli da bude kao Pedro. Tako da mislim da je daleko ranije poceo da vozi. A sigurno i Rosa. Poenta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 16, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jao al smarate sa tim poentama. Moracu da naucim da pisem ponovo. Poenta je da su po meni krenuli ranije, a ne od 15-17 godine. Ne racunam samo MotoGP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 16, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Mi pricamo o titulama, pocevsi od 125cc pa do MotoGP, a ti pricas od kada su prvi put seli na motore... Tvoja prica nema veze sa nasom, a ubacujes se... Zato niko ne konta tvoju poentu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Septembar 16, 2016 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svi su oni počeli kao klinci, kakvih 15 ili 17... Ako se računa suvi početak, onda je Maks potpuni kralj (ako me sećanje ne vara). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 16, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, Marquez je cini mi se najmladji pobednik. Pa normalno je da su poceli da voze pre nego sto su presli u MotoGP kategorije, to niko ne spori a i ne prica se o tome. Pricali smo o titulama u MotoGP cirkusu, znaci od 125cc do MotoGP klase. Sta su vozili pre toga je nebitno, jer nemaju titule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 16, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mi pricamo o titulama, pocevsi od 125cc pa do MotoGP, a ti pricas od kada su prvi put seli na motore... Tvoja prica nema veze sa nasom, a ubacujes se... Zato niko ne konta tvoju poentu... Razlika je u kapiranju profesionalne karijere. Po meni je to cim pocnes od toga da dobijas neke pare, a po vama nije. Ok, saltam se iskljucivo na MotoGP. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Septembar 16, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa necmo da pricamo o vremenu kad su prestali nositi pelene ?? Tad su otprilike i poceli da voze .... Osim ako se nevaram Biaggia on je izrod svoje vrste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5505 Napisano Septembar 19, 2016 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, Marquez je cini mi se najmladji pobednik. Pa normalno je da su poceli da voze pre nego sto su presli u MotoGP kategorije, to niko ne spori a i ne prica se o tome. Pricali smo o titulama u MotoGP cirkusu, znaci od 125cc do MotoGP klase. Sta su vozili pre toga je nebitno, jer nemaju titule To nije tačno- Rossi je osvojio prvenstvo Italije na Cagivi pre nego što je prešao u 125 cc. Za Markeze ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 19, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Po 10x ponavljam, sta su pre vozili je nebitno. Racunaju se titule MotoGP cirkusa. Jel treba sad da spominjemo regionalnu titulu u kartingu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...