Milky 798 Napisano Septembar 11, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lorenco postao sisa, u celoj svojoj karijeri je obilazio ljude kao idiot i sad se on nasao da neato palamudi.... spanska sisa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Septembar 11, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neki torrent ili download link za nas koji nismo pogledali a ni 72h unazad nisu pri ruci? Beskrajno beskrajno beskrajno zahvalan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6026 Napisano Septembar 11, 2016 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan http://rs.n1info.com/a192524/Sport-Klub/Moto-GP/Lorenco-i-Rosi-zapoceli-novi-rat-u-Mizanu.html Kako rece @Robin"nije govno",pa on je govno na kvadrat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano Septembar 11, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neki torrent ili download link za nas koji nismo pogledali a ni 72h unazad nisu pri ruci? Beskrajno beskrajno beskrajno zahvalan.... "motogp misano 2016 torrent" u google.. prvi link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta 510 Napisano Septembar 11, 2016 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo "razgovora" Rossija i Lorenza na konferenciji za štampu. Obratite pažnju na Pedrosu (kako se polako skuplja ): http://www.motogp.com/en/videos/2016/09/11/rossi-lorenzo-opposing-views-on-early-overtake/210705 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 11, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://rs.n1info.com/a192524/Sport-Klub/Moto-GP/Lorenco-i-Rosi-zapoceli-novi-rat-u-Mizanu.htmlKako rece @Robin"nije govno",pa on je govno na kvadrat Lorenco: Po meni, nije morao tako da me pretekne. Bio je bolji, pre ili kasnije bi me pretekao. Ali, nije morao da bude agresivan na meni, ja tako mislim. Meni ovo zvuci prilicno stalozeno, ne znam sta je problem, izuzev sto neko prigovara Njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 167 Napisano Septembar 11, 2016 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan @wiggin hehehe, kao sto rece sumadinac bio je na prvom treningu odlican, pa mi se vec onda ucinilo da bi mogao medju prva 4, medjutim stvarno pravo iznenadjenje ovako dobra voznja, ali iako ga se setih **ra mi kladzu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6026 Napisano Septembar 11, 2016 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan http://rs.n1info.com/a192524/Sport-Klub/Moto-GP/Lorenco-i-Rosi-zapoceli-novi-rat-u-Mizanu.htmlKako rece @Robin"nije govno",pa on je govno na kvadrat Lorenco: Po meni, nije morao tako da me pretekne. Bio je bolji, pre ili kasnije bi me pretekao. Ali, nije morao da bude agresivan na meni, ja tako mislim. Meni ovo zvuci prilicno stalozeno, ne znam sta je problem, izuzev sto neko prigovara Njemu Daj ljudi nemojte vise zajebavati,navijam za Rosija ali nisam fanatik.Na prosloj trci Markezovo udaranje nije agresivno a Rosijevo preticanje danas jeste agresivno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Septembar 11, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je izgledalo: https://twitter.com/MotoGP/status/775029854706147329 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 11, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 2 Ivica: Pazi, bez ljutnje, ali nekako sto se ovoga tice vise verujem Lorencu nego tebi. Pogledaj snimak pa reci iskreno - sta bi bilo da Lorenco nije uspravio motocikl? I kako bi ga nazvao da to nije uradio? Govno na kub? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 11, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan @ivica744 Jel' to uzročno-posledično znači da ste vi koji tvrdite da je Markezova vožnja sa prošle trke preagresivna takođe govna na kvadrat? #samokažem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Septembar 11, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Eto koliko je "govno" Lorenco... Na pitanje šta se desilo, on kaže ništa, bili su brži od mene i to je to. Čestitao svima a posebno Pedrosi za kojeg je rekao da je zasluženo pobedio. Ni sam vise ne zna koji izgovor da smisli pa je red da jednom kaze istinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6026 Napisano Septembar 11, 2016 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan @Lalajko,naravno da se ne ljutim,diskutujemo o trkama i nista vise.Da nije uspravio motor verovatno bi se cuknuli ali je i 90%preticanja na takav nacin.Ja licno pravim pravim razliku ako nekoga nateras da uspravi motor da bi ga pretekao i ako ga udaris da bi ga pretekao.@Robine,za Lorenca sam rekao to zato sto je posle trke rekao otprilike "bili su brzi od mene i to je to"a onda na konferenciji place zbog Rosija.Porediti Rosijevo preticanje danas i Markezovu voznju na prosloj trci......? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13555 Napisano Septembar 11, 2016 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ako navijam za Rosija i ne mirisem Lorenca ovo na konferenciji je bio jako jadno sa Rosijeve strane. Lorenco ga je pustio da kaze sta ima a on kao uvredjena mlada upao sa cinicnim osmehom jer zna da ima naklonost svih tamo i da moze da okrece na sprdnju. Treba izbaciti ove konferencije jer ocigledno tu vise nema suzdrzavanja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Septembar 11, 2016 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pedrosa nestao u kombinezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 11, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Robin Hood, dezurni Lorenzov advokat na forumu. Vidite li vi koliko ranije je Lorenzo video da ga pretice Rossi, i da grli unutrasnju liniju, cisto za 10ku. Lorenzo nije hteo da ode malo sire, van idealne linije vec je pozurio da proba da se vrati ispred Rossi-ja, ali deda nije napustao unutrasnju liniju, zato je Lorenzo morao da digne motor. Pustite me tih vasih filozofskih diskusija, uzmite torrent, skini snimak pa frejm po frejm pogledajte. cisto preticanje kao suza, unutrasnjom linijom. lorenzo ga spazio davno pre skretanja. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13555 Napisano Septembar 11, 2016 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogu samo da zamislim sta je Pedrosa mislio u tom momentu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Septembar 11, 2016 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A potez je bio sračunat rizik da verovatno prođe a ako se sudare najverovatnije pada samo Lorenzo... ne znam šta se čudi, to mu je stil i kad mora i kad ne mora... Trebao je samo da ga drkne u sledećoj krivini "ala Marquez" i da se smeška posle trke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Septembar 11, 2016 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislio je: "kakvi dziberi, majko moja, opet isto guslaju kada ja pobedim" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Septembar 11, 2016 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Sad nešto razmišljam da li više mrzim Rossija zato što je govno od čoveka ili zbog njegovih navijača... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13555 Napisano Septembar 11, 2016 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali sustina je da nije Lorenco potegao ovo pitanje nego novinari. Ako ga ne volim ne moram bas ni da kenjam. Druga stvar je sto postoji ogromna mogucnost da frejm koji si prikazao kao pocetak obilazenja dovodi u zabludu jer u tom momentu je Lorenco vec postavio motor prema apeksu i pogledom sigurno gadja apeks tako da postoji sansa da perifernim vidom tada ne kaci Rosija. Trece isto kao sto Rosi ima pravo da udje iznutra i Lorenco ima pravo da ulazi spolja. U sustini ova moja analiza nema nikakve veze ako prihvatimo da je pitanje potegao novinar i isprovocirao cirkus. Da li je novinar Lorencov ili Rosijev navijac ja pojma nemam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 11, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kristalno čisto preticanje! U trenutku mogućeg kontakta Lorenco je iza Rosija, pa je na njemu da pripazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13555 Napisano Septembar 11, 2016 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislio je: "kakvi dziberi, majko moja, opet isto guslaju kada ja pobedim" E bas tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Septembar 11, 2016 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @dvlns, da se nadovezem Upravo tako, Lorenco je bio direktno pitan, pa je odgovorio... nije sam kukao. Sustina ovog Rosijevog kzš "džiberluka" je upravo ono sto mu je lorenco odgovorio: "postuj moje misljenje"... ne podsmevaj se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 11, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan @momentum Htedoh da ti napišem ali Severian i dvlns ti odgovorili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...