to crank 5358 Napisano Septembar 7, 2016 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Radovanje trećem mestu je za svako poštovanje!! Pogotovu posle tolkih titula i pobeda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14097 Napisano Septembar 8, 2016 Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan Radovanje trećem mestu je za svako poštovanje!! Pogotovu posle tolkih titula i pobeda. Upravo tako i ja razmisljam plus ako cemo iskreno mislim da trece mesto a da na podijumu ne gleda ni Markeza ni Lorenca za njega sada ima znacaj kao pobeda. Sledece godine verovatno nece zeleti ni Vinjalesa da vidi ali imam utisak da je ova sezona duel 1:1 Rosi-Markez i to za obojicu. P.S. naravno sa malom razlikom da ce Markez u svakom slucaju 99% imati utehu u vidu titule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 8, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji, jos 6 trka se vozi. Svasta tu moze biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17802 Napisano Septembar 8, 2016 Integrisan, 8384 postova Prijavi odgovor kao problematičan Navijamo za picvajz, steta da dovla samo turisticki ide u valensiju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14097 Napisano Septembar 8, 2016 Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan Navijamo za picvajz, steta da dovla samo turisticki ide u valensiju Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...