alexanto 4720 Napisano Octobar 13, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Recimo ovako neka varijanta za par godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Octobar 13, 2017 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Babaroooga.....vidjam jednog crvenog, parkiran je u B. K. Aleksandra, klipan ne zna ni da se javi kad prodje. Slemce na glavu, pilot naocare od opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 14, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi se više svidja. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1870 Napisano Octobar 14, 2017 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odlepio za ovom masinom od kad sam je prvi put video uzivo na putu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 13, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan The ‘First SUV Motorcycle’ is updated for 2018. The Dual Clutch Transmission (DCT) receives an off-road G switch and the engine gets 2-Level Honda Selectable Torque Control (HSTC).The long travel suspension, four-piston radial-mount brakes and torque-laden performance from its 745cc twin-cylinder engine bring the dynamic performance of an adventure bike, while the large underseat storage compartment, 5-way adjustable screen and Smart Key system, ensure scooter-like levels of day-to-day convenience. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 20, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva kastomizacija, omaž Hondi Cub iz 1991. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4720 Napisano Novembar 20, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Užasa majko mila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 21, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo liči na nabudženog Free-a.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Novembar 22, 2017 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Extra je fora, da se setimo Cub-a iz '90ih... Tada je bio svemirski skuter, evo sad vidimo, 20god. pre vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 6, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ništa specijalno ali je simpatično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_doshs 0 Napisano Decembar 12, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Aprilia habana 125 Prijavi odgovor kao problematičan Video ga uzivo, extra avanturitiki skut, ali preskup.... A kad su ga vec napakovali ovako, mogli su pored tog menjaca staviti kardan mesto lanca i miline po pitanju pouzdanosti, kad je vec avanturisticki da se ne zamajavas na daljim turama sa podmazivanjem i eventualnim istezanjima prosinom i skojecim, lepo kardan zasticeno i teraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Decembar 12, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan nit je vino...nit je rakija..jbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Decembar 15, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @srbenda i ja to vidim isto mada da je lijep, lijep je... na proljeće test vožnja X-ADV i NC750X... Negdje će da padne odluka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 16, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sem vina i rakije, imaš i:PivoKonjakViskiVotkuRazna bezalkoholna picaItd itd. Svako ko šta voli zar ne Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Decembar 16, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je realno očekivati da X-ADV ima istu potrošnju kao i 750X? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1870 Napisano Decembar 16, 2017 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sto da ne, isti agregat, isti menjac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Decembar 16, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan 20 kila razlike, drugačiji točkovi, namjena... sigurno drugačije programiran mjenjač... Samo razmišljam na glas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1870 Napisano Decembar 16, 2017 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam. Znas li kakav je 750x u poredjenju sa Integrom? Pitam zato sto bi X adv trebalo da je po performansama i potrosnji identican Integri Edit: nadjoh klip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Decembar 16, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Integra čudna i nedorečena na toliko puno načina da je nikada nisam uzeo u obzir kao budući motor. Jednostavno mi je bezveze gdje god da pogledam a motor kupujem da bude lijep tj. kupujem ga očima i srcem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1870 Napisano Decembar 16, 2017 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je odlicna, mozda bih primenio nesto oko prednjeg fara, no nije ni bitno. Postavio sam klip samo zbog primera, sta da se ocekuje od performansi na Xadv-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 284 Napisano Decembar 17, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan ja lično sam prezadovoljan CTXom ... u principu je to isto to samo malo ublaženo ( za nas matorce ) pa je shodno tome i potrošnja mala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Decembar 17, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja iz razloga potrošnje i razmatram dva gore-pomenuta modela... Mislim da sa time šta jesu, nude dosta iz svih svijetova i da ih u skladu sa time treba gledati. Dobri za svašta ali savršeni za malo šta... Da 750X ili ADV imaju mjesto za dvije kacige, to bi za mene bilo to... ne bih razmišljao ni sekund... Ovako sam razmažen činjenicom da u tovarnom prostoru svog Silvera mogu da povezem omanje prase a u koferu gajbu piva i eto žurke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 8, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da nije neko od vas danas sa XADV-om bio u Solunu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4720 Napisano Maj 18, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Druže, ovde nas ima nekoliko kojima se još uvek "diže" kad vidimo X-ADV a kamoli da ga neko poseduje... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...