QmBGD 4661 Napisano Jun 5 Drug član, 1025 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan X ima automatskienkac sa brzinama i opcijom manuelnog šaltanja, Tmax je i dalje skuter ali sam vrh. Ima i drugih opcija sa automatskim menjačem, osim ukoliko baš ne želiš skuter položaj sedenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 74 Napisano Jun 5 (promenjeno) Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda X-ADV 750, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Moze predlog slobodno… Zelim da je udobnija voznja od fz6, vozim prventstveno grad a i kratke ture.. Promenio Jun 6 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4661 Napisano Jun 6 Drug član, 1025 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi Forza bila favorit, ukoliko se uklapa u budžet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 988 Napisano Jun 6 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 2162 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Vargapi je napisao: Moze predlog slobodno… Zelim da je udobnija voznja od fz6, vozim prventstveno grad a i kratke ture.. Хонда: од Форце до АДВ-а, Африка, НЦ,,Интегра,ВФР, Кростурер…. Априлиа Мана,СРВ Јамаха је активирала свој аутоматски мењач,има га више модела МТ07/09…. Свашта нешто има да се нађе, али прво реши, мотор или скутер, два различита концепта и наравно преноса, буџет,да ли си сам или имаш сувозача. П.С. И како сам могао да заборавим поред скутера БМВ је избацио ГС-а са аутоматским мењачем Promenio Jun 6 član bracabgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4742 Napisano Jun 6 Drug član, 2478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan I gde se vozi i da li bi se oblacio za motor ili skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 74 Napisano Jun 6 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda X-ADV 750, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ima sto udobniju voznju Da li xadv moze i za neke ture osim gradske voznje? Jel ima dovoljno snage za mene i suprugu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3463 Napisano Jun 6 (promenjeno) Drug član, 1638 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Vargapi je napisao: Jel ima dovoljno snage za mene i suprugu? I da i ne.Ako si pocetnik koji vozi mirno bez zaletanja- da.A ako si vec vozio nesto jace i praktikuješ jaci,žustriji tempo-ne.Ipak je to 57.80 KS dvoje +bagaž moẓ̌e... ali mora planiranje i tajming pri preticanju.Ne kao na mp3 ili tricity ali ne kao da ima litru sa 100 + ks.. Mora probaš brate ne može ovako preko foruma puno da se doživi.. Promenio Jun 6 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 74 Napisano Jun 6 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda X-ADV 750, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, Džim Džarmuš said: I da i ne.Ako si pocetnik koji vozi mirno bez zaletanja- da.A ako si vec vozio nesto jace i praktikuješ jaci,žustriji tempo-ne.Ipak je to 57.80 KS dvoje +bagaž moẓ̌e... ali mora planiranje i tajming pri preticanju.Ne kao na mp3 ili tricity ali ne kao da ima litru sa 100 + ks.. Mora probaš brate ne može ovako preko foruma puno da se doživi.. Ma razumem nego je problem sto u Pirotu jos uvek nema nijedan xadv pa nemam priliku da ga probam jos sad… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2492 Napisano Jun 6 Skuteras, 3786 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma x ide super i dobar je sto mozes kuda oces. Da se ne lazemo, nije bas udoban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 382 Napisano Jun 7 Drug član, 1124 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Od ta dva ja bi izabrao X-a bez razmisljanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m174 6 Napisano Jun 8 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: X-Adv 2025 SE Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa @Džim Džarmuš, moraš prvo probati. Ali ako se dvoimis izmedju X i T, 100% siguran sam da ćeš uzeti X posle vožnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3463 Napisano Jun 8 (promenjeno) Drug član, 1638 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan T ima tečnije ubrzanje variomat je tu neprejebiv a pogotovo njihov.Za grad , krivine T ,bolje sedenje niža pozicija. Loš put i makadam X ali treba biti oprezan jer je težak.Ako bi izabrao x to bi uradio samo zbog loseg puta koji je svuda oko nas, inace meni ne odgovara pozicija sedenja. Promenio Jun 8 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4661 Napisano Jun 8 Drug član, 1025 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Meni X znači jer ispegla nepredvidive kratere u gradu, ležeće i ivičnjake... Čak sam siguran da me to vešanje spasilo u par navrata. Odgovara mi viša pozicija sedenja, a van grada što mogu manuelno da menjam brzine, pa i i gradu kočenje motorom... Ali da, jeste težak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeoMax 3 Napisano Jun 20 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Honda X ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Planiram kupovinu xadv750 2025. Treba mi pomoć, prvo za izbor boje. Crna ili bela (perla)? Koferi original (sa njim dolazi gumeni naslon i nosač kofera) ili ? Off road fazasteri fabrički ili..? Gde je najpovoljniji izbor opreme (cena/ kvalitet) kao što su crash bar, maglenke, fazasteri, deflektori..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 211 Napisano Jun 23 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Nikako da mi legnu boje na ovom najnovijem modelu, ja bih licno uzeo zuti. Beli u poredjenju sa prethodnim modelom koji ja imam izgleda cudno jer nema te nalepnice.Sto se opreme tice dosta je to individualno, ali evo npr fuzastere imas na aliju, kofer ako bi mozda alu onda kappa/givi, a ostatak opreme gde god moze kappa/givi proci ces jeftinije nego sa oem, a za ponesto i aliexpress.Maglenke jedino bih gledao oem ili neke brendirane (denali, puig, givi/kappa), grejaci rucki oem.Srecna kupovina Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dux.1 9 Napisano Jun 29 U prolazu, 8 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Adv Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 6. 2025. at 14:26, TeoMax je napisao: Pozdrav. Planiram kupovinu xadv750 2025. Treba mi pomoć, prvo za izbor boje. Crna ili bela (perla)? Koferi original (sa njim dolazi gumeni naslon i nosač kofera) ili ? Off road fazasteri fabrički ili..? Gde je najpovoljniji izbor opreme (cena/ kvalitet) kao što su crash bar, maglenke, fazasteri, deflektori..? Ocekivao sam neku crnu mat boju a ne sjajnu,msl da je zuta ili bela bolji izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16834 Napisano Jun 29 Integrisan, 9535 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema gore boje od crne pa jos mat boje. Jest crna elegancija uz niklovan detalj ali dzaba kad se svaka tacka vidi. Mat kao mat jos grdje jer tu boju ne možeš popraviti poliranjem ako zatreba. Lak u 7+ ruka i milina Videh zutog na Zvezdari, dobro izgleda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 74 Napisano Jul 6 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda X-ADV 750, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Nova masina 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11831 Napisano Jul 7 BJB Maxi Scooter Club, 4437 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Jel to neka folija, ili farba? Nikad nisam video tako crvenog X-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 74 Napisano Jul 7 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda X-ADV 750, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Alexa90 said: Jel to neka folija, ili farba? Nikad nisam video tako crvenog X-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novosadChe 13 Napisano Jul 7 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CFMOTO 800mt Explore Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, da li je neko montirao onaj x-land (ls2) gornji alu kofer na xadv i ako jeste kako je rešio nosač? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11831 Napisano Jul 7 BJB Maxi Scooter Club, 4437 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan @Vargapi Jel 2017.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 74 Napisano Jul 7 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda X-ADV 750, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Alexa90 said: @Vargapi Jel 2017.? 2018. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11831 Napisano Jul 7 BJB Maxi Scooter Club, 4437 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, vidim na netu da piše da je ta boja jedna od novina za model iz 2018. Nikad nisam video u toj boji, ali mi se baš sviđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 121 Napisano Jul 17 U prolazu, 84 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pokusavam da nadjem resenje drugaru vezano za povezivanje maglenki na x adv 2025 ali tako da se kace na fabricku instalaciju i na mesto gde je fabrika predvidela da bi se na instrument tabli upalila lampica koga oznacava da su maglenke upaljene. To sam uradio na mom nc750x i radi ali na x adv kao da je zakljucana opcija za maglenke. da li je neko pokusavao tako da ih poveze i kako aktivirati opciju za maglenke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...