Džim Džarmuš 2523 Napisano Maj 21, 2023 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su na sajmu u martu rekli da zaboravim na taj model u smislu kupovine. Može nc ,može forza750 ali taj nemamo(mislim imamo ali nemožeš da ga dobiješ ).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Maj 21, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Mikec je napisao: Koliko je uopste kostao nov tih godina (2017 i 2018)? Odlicno drzi cenu, s’ razlogom, valjda ce i ovaj novi model. Uzgred, ja jos uvek cekam isporuku novog, prvo mi receno april, potom posle prvomajskih praznika, sad sam prestao i da zovem… Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Klasično zavlačenje iz Honde, ja imao isti slučaj pre tri godine. Neće da uzmu avans već te stave na neki kao spisak, kreće priča u martu kao i tvoja i zavlačenje ali onako bezobrazno. Na kraju umalo nisu pale batine u salonu jer mi je u jednom momentu rečeno da je moj skuter u magacinu u mislim Dobanovcima i samo da ga sklope i zovu me. Očekujte za par dana poziv i kako to ne bi ja svratim kod njih i naletim na nekog drugog lika koji kao pogleda u komp, ja mu ništa ne govorim šta mi je rekao njegov kolega, stiže veoma zanimljiv odgovor - vaš skuter je utovaren na brod i na putu je ka Srbiji. Posle nemilih scena po zaposlene i menandžera koji se sakrio i nije smeo da se pojavi odlazim u Yamahu i dobijam skuter za 4-5 dana koliko se sećam + da izaberem AGV jet kacigu do 200E u Barelu kao poklon. Toliko o Hondi i istoj priči kojom vozaju kupce već treću godinu. Na zapadu ništa novo, izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krejzi_manki 36 Napisano Maj 21, 2023 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X Adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan X adv može da se dobije nov iz salona, ako si baš, baš dobar drugar sa nekim iz prodaje . Na drugi način jako teško, da ne kažem nemoguće. To je razlog zašto ja nisam mogao da čekam više da me zavlače. A da ne pričam koliko sam puta išao tamo i raspitivao se…najviše sto sam uspeo je da dodjem na taj čuveni spisak , nako toga me niko nikada nije pozvao, proslo je više od pola godine od tada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Maj 21, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kasnije dobio proveren info da ako častiš pravu osobu fantomski upadaš na prvo mesto top-liste . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krejzi_manki 36 Napisano Maj 21, 2023 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X Adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan I to sam pokušao, ma kakvi… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Maj 21, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pronasao pravu osobu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krejzi_manki 36 Napisano Maj 21, 2023 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X Adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahhaha pa vrlo moguće da nisam znao čoveka koji zna čoveka Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Maj 21, 2023 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam skoro u Hondi da pazarim Afriku dct as, usput rekao da trenutno vozim Xadv. Prodavac mi je nudio adv350… Takodje. Iako sam naglasio da mi je dct prioritet, kao i pouzdanost, ubedjivali su me da kupim Ktm 1290… Za X adv sam cuo da imaju 120 porudzbina, ali se ne zna kada ce biti isporuka. Na kraju kupim Bmw koji su u Delti imali na stanju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Maj 21, 2023 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, da Xadv ima jos barem 30ks, ne bih ga ni prodavao. Koncept je odlican. Menjac, vesanje, udobnost, prakticnost, zastita od vetra, potrosnja i stabilnost su mu prednost. Kada su noge na fuzasterima, a tako ga vozim skoro uvek, isti je polozaj kao na motociklu. U poredjenju sa Tracer-om 700 koji sam vozio, sve osim snage je na strani Honde. Minus moze biti tezina (ali malo vadi stvar nisko teziste) i snaga ako ste pre vozili jacu masinu. Po meni, Xadv je skuter samo po obliku i prostoru ispod sedista. Ako se gleda sasija i vesanje, kao i ponasanje u voznji, prava je motorčina. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1884 Napisano Maj 22, 2023 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Mikec said: Koliko je uopste kostao nov tih godina (2017 i 2018)? Odlicno drzi cenu, s’ razlogom, valjda ce i ovaj novi model. Uzgred, ja jos uvek cekam isporuku novog, prvo mi receno april, potom posle prvomajskih praznika, sad sam prestao i da zovem… Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ja isao te godine da preuzmem jedan u Delti, bio 10900. Dodali kofer, kres bar i maglenke. Izasao 11600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Maj 27, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan da mi krakonja ne kuka vise kako dalje od AR nije ot'sa nema frke oko creva, kablova ende 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 29, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa stvarno Hvala zlatni momče 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2319 Napisano Maj 30, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Imam istu navigaciju ali nemam kabal od fabrickog napajanja, samo onu budzu iza na koji se kaci.Mogu da je drzim samo na usb punjacu... imate li ideju gde mogu da nabavim? I odakle ti taj nosac za nju? @Alexa90 @Satelis Promenio Maj 30, 2023 član lestra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 31, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nosač je sa čika Alije, sk ću ti obesim link. https://a.aliexpress.com/_mPAzfJ2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Jun 26, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lukina nova igracka ovog puta nema mnogo izmena ni 300 celih mmislim da je na KP kupljeno za ispod crvene izmedju prekidaca i kočnice čučnuće svi su klipsi isti sem od malih plastika unutrasnje strane skroz gore treba ga razgolititi zbog nosaca telefona/navi sa Alie .... jeftino a dobro promeniti plavo za crno promeniti ugao i to je to sledece je podm. lanca s'GPS proba na kratko radi, pakuj zice od pumpice moraju se produžiti iza je ustekana sad krece glavobolja fuzastere treba ovde udenuti Odvijam prvo gornji sraf skoro sa dva prsta, uhvatih se za donji koji ne mogu popustiti. Kad ga popustih tesko ide sve do kraja a kad je dosao do kraja izlete koliko je bio napet od gvozdja. Otkud ovo da se desi hondi Proslo mi je svasta kroz glavu.... rekoh sebi, ovde je neko imao pad. Ili tamo preko okeana ili ovde pre isporuke. nije mi moguce da honda omasi ovoliko to gvozdje koje vidite je sipka/nosac za plastike nogu, podnica rupa se ne gadja sa navojem, otud tesko odvijanje a zavijanje nemere moc nikako podici gumu, odviti 10-ke podnice skinuti cunak, fuzaster suvozaca skinuti plastiku ne bi li se prislo srafovima na prednjoj strani od nosac ova dva.... dalje nema nepoznatih, busi turpijaj, ispravljaj krive drine stari se nece vratiti ima razlike gde koji ide desna strana gotova, prelazim na levu gornji sraf tak treba biti i na donjem upizdulepumaterinu koj im je mandrak da se ovako omasi + ima hrdje ponoviti sve kao na desnoj strani na zaokruzenom delu moze se bezbolno videti stanje pre nego se upadne u sr*nje Iskreno receno razocaran sam u danasnji kvalitet, pogotov kvalitet spram cene....uzas! Javne kritike Hondi.... sramota za ono sta vidim, sramota za var, sramota za prisutnu rdju i onakvu omasku u gadjanju dva dela, sramota za kvalitet plastike (neverovatn smrad pri busenju rupe). Totalno ne shvatljivo, kud se zuri? Model do 21 je ok, kod modela 21 vec se moze primetiti kako kvalitet manjka. Ovaj danasnji za 23 je sve zajebao. Zakljucak ..... koliko su sa cenom otisli gore, toliko su sa kvalitetom pali dole takodje sa Alia sve legne dupe/nosa nabaciti gvozjuriju to bi bilo to Valjda ce se opametiti za naredene modele koji dolaze, ovaj posao ne ide u dobrom pravcu 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krejzi_manki 36 Napisano Jul 13, 2023 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X Adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, evo da se javim sa novim problemom. Danas pokusam da upalim motor, nece, zavergla i ugasi se odmah. jednom, dva puta, treci put zadrzaim dugme za paljenje i upali se. Reko ok, ovo mi se do sada nije desilo, mislim da mi je i akumulator malo oslabio ali do danas je palio bez porblema, plus, ima 34 stepena. Krenem da se vozim, prejdem gazelu, sve ok, bulevar Milutina Milankovica, stanem na semafor, stojim, samo se ugasi odjednom. Opet problem sa verglanjem, prvi put nista, drugi put upali. Pogledam maglenke, ostale upaljenje ali do sada mi to nije pravilo prevelike probleme, hteo je zimi malo teze da upali kada one rade ali to je sve. Napon akumulatora mi stoji na 14V. Da li neko ima predstavu sta moze da bude? Pumpa za gorivo? P.s. Radio sam apdejt menjaca kao fabricki opoziv pre 10.000 km. Promenio Jul 13, 2023 član Krejzi_manki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Jul 13, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zameni akumulator, exide ili banner ili fulbat gadjaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Jul 19, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Krejzi_manki sta bi je l samo akumulataor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krejzi_manki 36 Napisano Jul 19, 2023 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X Adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam još uvek zamenio ali da, sudeći po tome da kada su maglenke upaljene paljenje motora baš teško ide, 99% sam siguran da je akumulator. Čim ih ostavim ugašene, sve radi bez problema. Svakako ću javiti šta se dešava čim zamenim (trebalo bi uskoro). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Jul 19, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super da nije onda nista ozbiljno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano Jul 19, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo izmena i kod mene...u potrazi sam za bocnim koferimaSent from my SM-G988B using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Jul 24, 2023 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan @Boban032 koji model vizira je u pitanju?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano Jul 24, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki, folija odradjenaSent from my SM-G988B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jul 24, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je @GAGI74 prodao bočnjake.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krejzi_manki 36 Napisano Avgust 1, 2023 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X Adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, mali apdejt u vezi akumulatora i problema sa paljenjem, akumulator zamenjen u subotu (pre 3 dana) i od tada pali bez problema, staru bateriju sam ostavio da je istestiraju i napune jer su prva očitavanja pokazivala da je sa akumulatorom sve ok, sve u parametrima kojima bi trebalo da bude. Sad su me zvali i rekli da i dalje pokazuje da je sve ok, tako da su je napunili i ostavili da je pokupim (da imam kao rezervu za svaki slučaj). Kažu da bi trebalo da se radi dalje testiranje opterećenja i svašta nešto i da bi tu verovatno pokazala da li stvarno ima problema ili ne. Uglavnom, pratim situaciju i dalje pa ako bude problema javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...