Svaler 1990 Napisano Februar 13, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice "pucaca",to mogu samo da zamerim domacinu kad mu pucac puca u 4 ujutru. Onda mu stvarno treba razbiti glavu nekom usranom motkom.Mislim pucacu,ne domacinu. Sve ostalo je ok.E to jeste (jedini veliki) problem...Е па ви да се тако добро проводите не би спавали у 4 ујутру Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10515 Napisano Februar 13, 2017 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice "pucaca",to mogu samo da zamerim domacinu kad mu pucac puca u 4 ujutru. Onda mu stvarno treba razbiti glavu nekom usranom motkom.Mislim pucacu,ne domacinu. Sve ostalo je ok.E to jeste (jedini veliki) problem...Е па ви да се тако добро проводите не би спавали у 4 ујутру A sta sa onima koji su putovali 500-600 ili vise km da bi dosli na moto susret, i u nedelju ujutro treba da krenu nazad, i da putuju ceo dan nazad kuci, zar ne bi trebalo pustiti te ljude da odmore pre nego sto krenu?? Lako je lokalcima koji se i pijani ko guzice mogu odvuci do svoje kuce, ili malo mamurni odvozati 20-30km do kuce. Zato pucacima u 4 ujutro i TREBA stati na kraj, i tu bi domacin trebao da ima GLAVNU ulogu, jer kad si vec domacin , gledaj da sve protekne u najboljem mogucem redu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Februar 16, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice "pucaca",to mogu samo da zamerim domacinu kad mu pucac puca u 4 ujutru. Onda mu stvarno treba razbiti glavu nekom usranom motkom.Mislim pucacu,ne domacinu. Sve ostalo je ok. Baš tako, na poslednjem moto skupu baja parkirao motor tik iznad mog šatora.Probudilo mene i ženu neko zveckanje ključeva, pita me ona šta rade?Reko samo da ne skidaju auspuh. Naravno maloumnici su skinuli auspuh i pun gas. Ne mogu vam opisati taj bol u ušima kada ti udara blokada na par desetina cm od glave. Nije bilo smisla da izadjem iz šatora i istim auspuhom olupam praznu lobanju idiotu.Postoji valjda neko u organizaciji ko bi trebao da se pobrine da vecina ne trpi iskompleksirane budale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 16, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan To je vec bolest, taj treba pod hitno da se javi lekaru. Mozda i urologu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 17, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan To je vec bolest, taj treba pod hitno da se javi lekaru. Mozda i urologu... Džabe, kada takvi misle da je sa njima sve u redu i da je problem u nama ostalima jer ne shvatamo i ne razumemo takve idiote od ljudi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 11, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan jedva cekam pocetak susreta da odem i cujem neki rock uzivo sa bine...muka mi od sabanerije u ovoj selendri...blago vama iz grada bar mozete birati 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 12, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan jedva cekam pocetak susreta da odem i cujem neki rock uzivo sa bine...muka mi od sabanerije u ovoj selendri...blago vama iz grada bar mozete birati Moto zurki uveliko ima koliko god hoćeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 12, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan jedva cekam pocetak susreta da odem i cujem neki rock uzivo sa bine...muka mi od sabanerije u ovoj selendri...blago vama iz grada bar mozete birati Moto zurki uveliko ima koliko god hoćeš... E vidis, ima samo jedan problem, zivim u prciji u mojoj blizini ih nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan jedva cekam pocetak susreta da odem i cujem neki rock uzivo sa bine...muka mi od sabanerije u ovoj selendri...blago vama iz grada bar mozete birati Moto zurki uveliko ima koliko god hoćeš... E vidis, ima samo jedan problem, zivim u prciji u mojoj blizini ih nema Pokusavam na mapi da nadjem gde je prcija al ne nadjoh. Ako navedes mesto boravka, mozda ti i pomognemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 12, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan jedva cekam pocetak susreta da odem i cujem neki rock uzivo sa bine...muka mi od sabanerije u ovoj selendri...blago vama iz grada bar mozete biratiMoto zurki uveliko ima koliko god hoćeš... E vidis, ima samo jedan problem, zivim u prciji u mojoj blizini ih nema Pa covece, imas motor, auto...drugare koji imaju auto...mogucnosti su visestruke, samo ako imas volje i zelje da ih posetis i da se provedes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 12, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan jedva cekam pocetak susreta da odem i cujem neki rock uzivo sa bine...muka mi od sabanerije u ovoj selendri...blago vama iz grada bar mozete biratiMoto zurki uveliko ima koliko god hoćeš... E vidis, ima samo jedan problem, zivim u prciji u mojoj blizini ih nema Pa covece, imas motor, auto...drugare koji imaju auto...mogucnosti su visestruke, samo ako imas volje i zelje da ih posetis i da se provedes... Cak je i vecina akcija uglavnom u BG-u ili Novom Sadu. A da bih isao na neku zurku moras se organizovati i jel ako popijes i prespavati negde. Nista kao sto kazem , cekam lepse vreme i susrete. Na zalost zapao sam tu gde sam, a postoji 0 ljudi koji su zainteresovani za motore i sl. Da Plavna, ne kod Negotina nego ova odmah prekoputa Vukovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Bila sinoc zurka u Pivnice, kolko vidim to ti nije predaleko ali bilo juce, jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 12, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Bila sinoc zurka u Pivnice, kolko vidim to ti nije predaleko ali bilo juce, jbg Vidis za tu nisam znao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Javim ti kad saznam za neku u blizini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Bila sinoc zurka u Pivnice, kolko vidim to ti nije predaleko ali bilo juce, jbg Vidis za tu nisam znao Bila i u Somboru zimska moto zurka pre dve nedelje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 12, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bila sinoc zurka u Pivnice, kolko vidim to ti nije predaleko ali bilo juce, jbgJa bio sinoc...bilo super... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mopedas 7 Napisano Mart 12, 2017 U prolazu, 30 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Bez motorcikla trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ekipu od 15 ak ljudi sa kojima se vozim po Srbiji nebitno mesto i imamo lep obicaj za pocetak sezone i naravno za kraj, sto kaze kolega MZ okrene se prasence itd. Ode se i na neki skup naravno, ali cinjenica je da su lose organizacije uzele maha. Jednostavno je samo smanjiti skupove po manjim mestima i centralizovati ih po regionima. Tako bi druzenja bila bolja i odnosi izmedju klubova bila cvrsci tj. klubovi koji su npr. iz macvanskog regiona organizuju veliku manifestaciju koja moze biti i tematska a i nemora. Onda bi posecenost bila mnogo veca i sve bi bilo drugacije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Da Plavna, ne kod Negotina nego ova odmah prekoputa Vukovara Jedva cekam lepo vreme pa se vidimo na tvom terenu na pecanju! E onda je to pravi RnR.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 12, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Da Plavna, ne kod Negotina nego ova odmah prekoputa Vukovara Jedva cekam lepo vreme pa se vidimo na tvom terenu na pecanju! E onda je to pravi RnR.... Gde pecas tj. planiras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod tebe u blizini... Na Resu kod B.N.Sela, eventualno na Provali.....na Zivi i Beravi.... Ali B.N.Selo mi je uvek bilo pocetno mesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 12, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kod tebe u blizini... Na Resu kod B.N.Sela, eventualno na Provali.....na Zivi i Beravi.... Ali B.N.Selo mi je uvek bilo pocetno mesto... A pa znam naravno mesta Na Beravi nisam pecao, na Res bude nekad navala , pogotovo kad stuka krene. Sto se tice Provale, tamo se odrzava motoskup u julu mesecu, ako nisi upoznat Taman svratis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da znam. Kampovao sam tamo i ranije...dok nije bilo moto skupova. Cak mi je i kamp prikolica bila tamo po celo leto. ...prvi moto skup tamo je bio neke 2002-2003. ako se ne varam i to u organizaciji starih NS Riders - ispostava Bac (Zlaja i ekipa..) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 12, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da znam. Kampovao sam tamo i ranije...dok nije bilo moto skupova. Cak mi je i kamp prikolica bila tamo po celo leto. ...prvi moto skup tamo je bio neke 2002-2003. ako se ne varam i to u organizaciji starih NS Riders - ispostava Bac (Zlaja i ekipa..) Da, dok su NS ridersi organizovali bilo je vrhunski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 4, 2017 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Da, dok su NS ridersi organizovali bilo je vrhunski. ????????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...