velvetwolf 465 Napisano Jul 25, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pokrecem ovu temu kako bismo, svi zajedno, podigli kvalitet ovakvih manifestacija i druzenja, kao i opsteg utiska o nama - vozacima i ljubiteljima motora. Za pocetak - sta mislite o vozacu x koja je u subotu, od rane zore udario po rakiji pa oko podne napao karton piva, pa posto ga je savladao seo na motor i vozio na defileu ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Jul 25, 2016 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Beogradu moto-skup svakog vikenda noću, retardi na R-ovima divljaju Terazijama do Slavije. Sinoć je bio horor u gradu. Odmah bih potpisao peticiju da se zabrane sportski motori u naseljenim mestima 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 25, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Знам за случај где је пандур рекао: "Ајде ... мртав си пијан, седи на тај мотор и правац кући да те не видим више овде". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 25, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima i lijepih i pametno organizovanih motorijada.Manifestacija/motorijada na koju ja godinama idem ima na kapiji alko test. Duvaj, pijan, predaj ključeve, dobiješ broj, dođi po ključeve trijezan.Svi gosti su o tome na vrijeme obavješteni i niko nikada (osim prve godine, davne 2007. kada je bila prva motorijada) nije pravio probleme. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 25, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Gde je to? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jul 25, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da su takvi primerci u manjini, iako su prilicno glasni. Zato, nemojmo biti ravnodusni. Dignimo glas, nemojmo biti ravnodusni, ima nacina da se kukolj istrebi... Za pocetak ih necu pozdravljati na ulici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Jul 25, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Opet ovaj o sportskim motorima. Dosadan si. Toliko je bilo tema o tome i stalno isti zakljucak. Budala je budala. I da mu oduzmes taj, seo bi na endura i ponovo pravio sranja. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano Jul 25, 2016 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi skupovi, tu dolaze samo pijanci, napaljenici i neki svezi sto misle da je to dobro dok ne ukapiraju sta se zapravo desava. Tu i tamo dodje neko kome je dosadno. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8397 Napisano Jul 25, 2016 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Kao i sve u državi i moto skupovi izgubili na kvalitetu i važnosti. @Alekre lepo definisao sliku današnjih skupova, a ja odem samo na poneki u blizini kada mi se svidi bend koji gostuje. Da negeneralizujem ali pričamo o većini i to velikoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Jul 25, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Beogradu moto-skup svakog vikenda noću, retardi na R-ovima divljaju Terazijama do Slavije. Sinoć je bio horor u gradu. Odmah bih potpisao peticiju da se zabrane sportski motori u naseljenim mestima То што си ти љубоморан зато што возиш фен,не значи да су сви људи што возе Р-ове ретарди. 27 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 115 Napisano Jul 25, 2016 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da su takvi primerci u manjini, iako su prilicno glasni. Zato, nemojmo biti ravnodusni. Dignimo glas, nemojmo biti ravnodusni, ima nacina da se kukolj istrebi... Za pocetak ih necu pozdravljati na ulici Nisam znao da vozaci bmw nekog pozdravljaju. Malo sale, malo istine. Glupo je svrstavati sve u isti kos, nebitno po cemu se razlikuju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10516 Napisano Jul 25, 2016 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Beogradu moto-skup svakog vikenda noću, retardi na R-ovima divljaju Terazijama do Slavije. Sinoć je bio horor u gradu. Odmah bih potpisao peticiju da se zabrane sportski motori u naseljenim mestima A mene smori kad cujem likove po gradu sa Tmax-om kad mu stave neki nadrkan otvoren auspuh, ono glasno u piz*u materinu a zvuk nikakav ruzan do bola, izaziva povracanje, a kad prodju R-ovi, bar cujes lep zvuk masine 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jul 25, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup - sta je to i sta to moze biti?......cim sam procitao odmah sam pomislo...... ...Glupo pitanje- sta je to i sta to moze biti? Cak mislim da bi taj naziv bio adekvatniji ovoj temi.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Jul 25, 2016 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan E ovaj Miloš mislim da su mu 100% komentara samo neki hejt i kenjanje..Iskreno imam osjećaj da je čovjek trol samo takav..Kada si tako pametan kako bi ti definisao "sportski" motor..po kubikaži ? po zvuku? Vjerovatno tvoj brilijantni um misli prema izgledu . A moto skupove volim, jer sam, kako neko reče napaljen, ( ja sam mislio da smo ovde svi :) ) , praviš cirkus, ludiraš se opušteno, što npr da napraviš u lokalu nekom u gradu svi bi te gledali kao nekog tarzana ..Naravno da pri ludiranju nisam mislio sa motorom. A alkohol i vožnja je univerzalni problem i jedino rješenje je kontrola policijska na izlasku iz kampa i to više puta da se naglasi tokom skupa.... Po meni ono što bi trebalo da se riješi na skupovima je gomila klinaca sa skuterima koji su kao muve bez glave, hiljadu puta ulaze i izlaze iz kampa, vozikaju se po kampu, pršle godine na jednom susretu klinac je sa skuterom opalio u parkirane motore i napravio xxxx štete..Takođe u defileu ne znaju da se ponašaju..Svi smo mi prvo imali mopeda, i razumijem i njih da im je to više nego zanimljivo, ali mislim da organizatori treba da ih opomenu na takvo ponašanje inače odstranjivanje iz kampa.. I ono najbitnije a to su cijene..Ne mislim pri tome na plaćanje ulaza, to je manje više završena tema, mislim na cijene unutar kampa..Ne moraš mi pljesakvicu, pivo, vodu prodavati kao u prodavnici, ali ne moraš vala ni kao da sam sjeo u centar grada u baštu.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 25, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moto skupovi i jesu predvidjeni da se skupe motorasi,bajkeri, a to sto se 20%ljudi napije. .pa sta sad. Izadji uvece pred diskoteku pa da vis kolko pijanih i drogiranih sedne u auto. . doduse jos gore je u folkotekama. . A to sto ljudi voze r makine,pa sta. . . pa nisu svi ljudi isti,pa i prosecan vozac endura tera to ko blesav,a tek skuterasi po beogradu. .jeza me uhvati kad ih vidim. . 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Jul 25, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Beogradu moto-skup svakog vikenda noću, retardi na R-ovima divljaju Terazijama do Slavije. Sinoć je bio horor u gradu. Odmah bih potpisao peticiju da se zabrane sportski motori u naseljenim mestimaKakvo primitivno razmisljanje i etiketiranje svih vozača R-a pa i mene. Hvala kolega. Sent from my SM-G920F using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 25, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan moto skupovi i jesu predvidjeni da se skupe motorasi,bajkeri, a to sto se 20%ljudi napije. .pa sta sad. Izadji uvece pred diskoteku pa da vis kolko pijanih i drogiranih sedne u auto. . doduse jos gore je u folkotekama. . A to sto ljudi voze r makine,pa sta. . . pa nisu svi ljudi isti,pa i prosecan vozac endura tera to ko blesav,a tek skuterasi po beogradu. .jeza me uhvati kad ih vidim. . Svaka ti ko u Njegosa. Edit: Samo da dodam: Svaka budala ima svoje veselje, pa tako da ne treba generalizovati stvari. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 25, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nekada su moto skupovi bili mesta gde se sretnes i druzis sa drugarima, prijateljima, poznanicima, pa i sa totalnim neznancima, jer nas sve spaja ista ljubav prema motorima, ista strast prema voznji i uzivanju na motoru... Sa nekim od prijatelja sam u mogucnosti da se samo tako i druzimo jer privatno svako od nas ima posao i zivot koji nam oduzimaju mnogo vremena pa ni ne mozemo drugacije da se vidimo... Sada su se moto susreti sveli na seoske vasare i kirbaje. Samo se gleda kako pare da se uzmu. Skupljaju se samo okolni djilkosi na zujalicama sa otvorenim topovima da besomucno kolju masinu u obrtaje. Sada je postalo bitno da se doveze cura pozadi koja od opreme ima pushup grudnjak i helanke za 2 broja manje...samo guzice i sise neka se vide... Nestaje polako ekipa pravih bajkera koja je tu zbog druzenja, razgovora i ponekog piva...nekada i nije bio problem popiti jedno-dva piva i odvesti se kuci bez usputnog ludiranja na motoru...sada klinci saspu u sebe litar rakije i brdo piva pa se utrkuju od coska do coska ko ce prvi da izgine. Muzika na skupovima je postala stvar prestiza, ko ce dovesti najpoznatiji kvazi rok bend..."trla baba lan" svaki skup. Mladi neafirmisani muzicari bi i za dzabe svirali samo da ih neko cuje. Klubovi su zaboravili sta znaci pravo druzenje na moto skupovima. Pare i prestiz su zaokupirale mozgove ljudi... Eto to su sada moto skupovi, cast malobrojnim izuzecima...! 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Jul 25, 2016 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Tema jednostavno nema smisla. Pod ključ i u djubre! Ili sto bi rekli- treba je nabiti na kolac,spaliti na lomaci i odseci joj glavu! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jul 25, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Lako je upotrebiti tesku, ruznu ili neprimerenu rec. Nije posebno tesko ni biti tolerantan i razuman. Zasto se lakse odlucujemo za ovo prvo Od nas zavisi, da li ce i kakve moto skupove imati neki novi klinci. Sebicno je, a i najlakse je odustati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jul 25, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nekada su moto skupovi bili mesta gde se sretnes i druzis sa drugarima, prijateljima, poznanicima, pa i sa totalnim neznancima, jer nas sve spaja ista ljubav prema motorima, ista strast prema voznji i uzivanju na motoru... Sa nekim od prijatelja sam u mogucnosti da se samo tako i druzimo jer privatno svako od nas ima posao i zivot koji nam oduzimaju mnogo vremena pa ni ne mozemo drugacije da se vidimo... Sada su se moto susreti sveli na seoske vasare i kirbaje. Samo se gleda kako pare da se uzmu. Skupljaju se samo okolni djilkosi na zujalicama sa otvorenim topovima da besomucno kolju masinu u obrtaje. Sada je postalo bitno da se doveze cura pozadi koja od opreme ima pushup grudnjak i helanke za 2 broja manje...samo guzice i sise neka se vide... Nestaje polako ekipa pravih bajkera koja je tu zbog druzenja, razgovora i ponekog piva...nekada i nije bio problem popiti jedno-dva piva i odvesti se kuci bez usputnog ludiranja na motoru...sada klinci saspu u sebe litar rakije i brdo piva pa se utrkuju od coska do coska ko ce prvi da izgine. Muzika na skupovima je postala stvar prestiza, ko ce dovesti najpoznatiji kvazi rok bend..."trla baba lan" svaki skup. Mladi neafirmisani muzicari bi i za dzabe svirali samo da ih neko cuje. Klubovi su zaboravili sta znaci pravo druzenje na moto skupovima. Pare i prestiz su zaokupirale mozgove ljudi... Eto to su sada moto skupovi, cast malobrojnim izuzecima...! Evo, kolega je lepo opisao sta moto skup moze biti, a sta jeste u vecini slucajeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Jul 25, 2016 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo sto ti želiš, ali jednostavno moto skupovi su evoluirali u nešto sto dobar deo moto populacije ne zeli da prihvati. To sto se neko napio i zabio negde motorom nema veze sa skupom. To je individualno. A moto skupovi su jednostavno otisli u tom pravcu da bina više ne moze biti prikolica i bend ne moze biti lokalni. To sve onda povlaci visoku cenu organizacije i tako u krug... Da ne pominjem sad skupove na kojima se nista ne nudi,a na ulazu organizator se baca pod tockove da ne bi neko usao a da nije platio. Tesko je svima udovoljiti. Zato je najbolje da kome se svidja ide na skupove,a kome ne neka se vozi za svoj groš. A tema kao tema-sto puta prezvakana... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17037 Napisano Jul 25, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Beogradu moto-skup svakog vikenda noću, retardi na R-ovima divljaju Terazijama do Slavije. Sinoć je bio horor u gradu. Odmah bih potpisao peticiju da se zabrane sportski motori u naseljenim mestima То што си ти љубоморан зато што возиш фен,не значи да су сви људи што возе Р-ове ретарди. Lik ubacio rovca i izvukao se iz price a vi se koljite,ahahahah...a inace vozi skuter i palamudi o R-ovima... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 25, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a gde ti ides velvetwolfe,mislim kud se kreces. . po diskotekama folkotekama,kafanama, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jul 25, 2016 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan moto skupovi i jesu predvidjeni da se skupe motorasi,bajkeri, a to sto se 20%ljudi napije. .pa sta sad. Izadji uvece pred diskoteku pa da vis kolko pijanih i drogiranih sedne u auto. . doduse jos gore je u folkotekama. . A to sto ljudi voze r makine,pa sta. . . pa nisu svi ljudi isti,pa i prosecan vozac endura tera to ko blesav,a tek skuterasi po beogradu. .jeza me uhvati kad ih vidim. . Svaka ti je na mestu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...