Stile 507 Napisano Avgust 26, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Si ziv kolega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 26, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan E drugari. Evo me doma. Nego sam umoran pa se i ne javih. A i ovde opsti haos. Ne znaju da li da mi se raduju sto sam dosao posle dva ipo meseca ili da me ubiju sto nisam bio toliko dugo. Jos kada rekoh danas kevi da opet idem. Samo da uzmem auto jer mi dopizdela vise ova kisa. Ubi. Tamo bre vremenska prognoza se menja svakih pola sata. Inace motor ostao u moskvi. Gume potrosene, lanac na izdisaju , lancanici i jos mnogo toga. Nije mi o glavu da izginem negde. A i kintu sam poprilicno sjebo. Bem ti moskvu. Al zato za ribolov , paradajz siti. Kak se okrenem tako riba grize. Nekoliko sam dana mozgao sta da radim. I sinoc kupim kartu i doletim za bg. Odmorim nekoliko dana, zakacim prikolicu na auto i ode opet tamo da dovrsim posao... Ima mnogo da se radi. A i viza mi bila validna jos 3 dana. Mozgam da ostavim prikolicu u moskvu i motor pa onda kolima da krenem malo natam malo navam i da pevam na zadnjem sedistu mog auta a moze i u gepeku jer mi auto karavan Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Avgust 26, 2016 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Shelle Car! Nismo ni ocekivali nesto jednostavno. U zdravlje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 26, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatan si skroz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vla 3 Napisano Avgust 26, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Avgust 27, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Nek' si ti nama ziv i zdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16228 Napisano Avgust 27, 2016 Misbehave Responsibly, 1647 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Đoraj ti taj auto i prikolicu za neki furgon; bolje je za "posao" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3603 Napisano Avgust 27, 2016 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 459 Napisano Avgust 28, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha....jebes mi sve ako si ti normalan...)))))))) ganjo covek ata dok ga nije satro...)))) Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 28, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan pa ko je relkaoda sam normalan ????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 459 Napisano Avgust 28, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Ti si nenormalan ali na dobar nacin...kreativan...)))))) svaka ti dala )))) Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Avgust 28, 2016 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj covek je neunistiv 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 28, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj covek je neunistiv Hvala AcoSada ulecem na rusku teritoriju spreman za bilo koje vremenske uslove Iskreno mi dopizdelo vise budem mokar. Onde malo malo pa rokne kisa. Pre neku noc su mi bile gace mokre. Ni kidno odelo nije pomoglo Drugo imao sam jedne patike za grad i jedne farmerke. Dopizdelo mi bre vise svaku noc da perem i susim na peglu i fen. Sad pakujem dva kofera garderobe za svaku priliku. A ruskinje su lude kad vide nekog da je upicani. Tako da ce tek sad da bude picvajz. Jos samo da mi je rezervni pa da mogu na smenu nego drugu mom se sve bije preko ledja. Sutra idem da ubacim novu bateriju u telefon. Do ovog putovanja mi baterija trajala normalno, u ukrajini je pocela da popusta a u rusiji sam je unistio. Dopizdelo mi vise da mi bude na ovom tel stalno prikljucen powerbank. Cak mi i powerbank riknuo pa sam kupio drugi duplo jaci Isto mi dopizdelo i pitanje a pocemu motocikle, a esli u tebe masina/ sad kad me pita neka tamo ima da joj kazem majke ti ga i motor i masina i prikolica i garaza i dom i sve ostalo. To su im glavna pitanja Nece da se hvataju sa nekim ko je lenj. Mnogo rusa nece da radi E sad, da sam znao da je moskva onoliko jaka nikad me ni nemacka a ni smerika nebi videle. Onde samo da se ubacis da budes prva ruka od rusa , na konju si sa poslom i kintom. Nas vole tamo. I po prici sa nekim ribama koje su u gradjevini,srbi su veoma cenjeni i na ceni. Nasi sposobni da ga zbudze i zakamufliraju bolje od mongolaca, moldavaca i ostalih stranaca. E cene guma za motor su jeftinije od srbije, to sam pre neki dan video kad sam kupovao sprej za lanac. Motorex sprej nema. Ali ima ipone ono veliko pakovanje i kosta 11e. Castrol je oko 10e. I motul bude isto 10-11e. Ja sam motorex koliko se secam placao u centru s oko 1800din. Koliko mi se cini. Znaci i to je jeftinije tamo. Gledao sam za delove, nema sta nema. Ima neki sajt avito. Kao ebay i nas kupujem prodajem. No jebo delove, meni bolje da ga unovcim tamo pa da se ne mucim kao do sada Imam nekoliko ruskinja mi dolaze u septembru i oktobru u bg , vec su i karte kupljene. Sta mi napravi ona jebena kisa , pobegao od nje u bugarsku a gde zavrsih... Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3055 Napisano Avgust 28, 2016 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan U tek sad ocekujem ludilo. Dao si se u stratesko povlacenje a onda se vracas u kontru. Jos sad kolima mozes da spakujes i njih vise. Pazi se tih sto dolaze. Jednom mom poznaniku dosla tako Ukajinka u posetu i jos je kod njega. Kao stric Albert u Muckama. Nego dobrodosao i odmori kako valja, pa krece opet Shelletova dinastija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Avgust 29, 2016 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj covek je neunistiv Hvala AcoSada ulecem na rusku teritoriju spreman za bilo koje vremenske uslove Iskreno mi dopizdelo vise budem mokar. Onde malo malo pa rokne kisa. Pre neku noc su mi bile gace mokre. Ni kidno odelo nije pomoglo Drugo imao sam jedne patike za grad i jedne farmerke. Dopizdelo mi bre vise svaku noc da perem i susim na peglu i fen. Sad pakujem dva kofera garderobe za svaku priliku. A ruskinje su lude kad vide nekog da je upicani. Tako da ce tek sad da bude picvajz. Jos samo da mi je rezervni pa da mogu na smenu nego drugu mom se sve bije preko ledja. Sutra idem da ubacim novu bateriju u telefon. Do ovog putovanja mi baterija trajala normalno, u ukrajini je pocela da popusta a u rusiji sam je unistio. Dopizdelo mi vise da mi bude na ovom tel stalno prikljucen powerbank. Cak mi i powerbank riknuo pa sam kupio drugi duplo jaci Isto mi dopizdelo i pitanje a pocemu motocikle, a esli u tebe masina/ sad kad me pita neka tamo ima da joj kazem majke ti ga i motor i masina i prikolica i garaza i dom i sve ostalo. To su im glavna pitanja Nece da se hvataju sa nekim ko je lenj. Mnogo rusa nece da radi E sad, da sam znao da je moskva onoliko jaka nikad me ni nemacka a ni smerika nebi videle. Onde samo da se ubacis da budes prva ruka od rusa , na konju si sa poslom i kintom. Nas vole tamo. I po prici sa nekim ribama koje su u gradjevini,srbi su veoma cenjeni i na ceni. Nasi sposobni da ga zbudze i zakamufliraju bolje od mongolaca, moldavaca i ostalih stranaca. E cene guma za motor su jeftinije od srbije, to sam pre neki dan video kad sam kupovao sprej za lanac. Motorex sprej nema. Ali ima ipone ono veliko pakovanje i kosta 11e. Castrol je oko 10e. I motul bude isto 10-11e. Ja sam motorex koliko se secam placao u centru s oko 1800din. Koliko mi se cini. Znaci i to je jeftinije tamo. Gledao sam za delove, nema sta nema. Ima neki sajt avito. Kao ebay i nas kupujem prodajem. No jebo delove, meni bolje da ga unovcim tamo pa da se ne mucim kao do sada Imam nekoliko ruskinja mi dolaze u septembru i oktobru u bg , vec su i karte kupljene. Sta mi napravi ona jebena kisa , pobegao od nje u bugarsku a gde zavrsih... Sent from my iPhone using Tapatalk Stvarno si "Kralj" Послато са Lenovo A536 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano Avgust 29, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 459 Napisano Avgust 29, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Znaci u Moskvi moze da se zbudzi i kinta...ajd onda da otvaramo neku firmu tamo pa da spajamo lepo i korisno )))))))) Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 29, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo. Ja bi radije mog da zbudzim pa da ne radim nista. A za budalu ima posla i na slavu ako hoce da radi Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 29, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto sto bi i mi trebali za krenemo da stampamo i svako od nas da ima zalepljeno na kolima. Pa valjda ce ovi debili po gradu malo krenuti da gledaju u retrovizore E u jebenoj ukraini je u medijima toliko da vozaci obrate oaznju na motocikliste, cak ima i bilborda. A kod nas niko nista ne preduzima Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Avgust 30, 2016 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan To ih upozoravaju na one bolide koji pretiču sa desne strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 30, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre brate za sve. Ima debila i medju motociklistima. I to mi ide na nerve. Ako ja idem i pravim mesto zasto on mora da ide i pravi novu traku izmedju auta sa druge strane. I to uzjebe vozace jer ne znaju gde da se sklanjaju. To sam primetio da se desava veoma cesto. No ljudima mozak u kurcu. Ako misli da je faca , onda se grdno zajebao. Svasta se ja nagledah Postujem kolege al ima i debila ubilo se. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Avgust 31, 2016 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Dolaze ti Ruskinje? Napravio si uzi izbor? Koliko 2-3? Kupio kartu? Paravis uzi izbor? Hmmmm... Zanci.... Svadba, svadba, svadba :D a bio je cool tip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 31, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Sta bre kupio kartu ? Zabole me bas da ja njima kupujem kartu Malo sto ce da mi jebu zivce da jutarnji seks i da ne mogu da spavam dok se ne probudim jos i karte da kupijem. Vidi se da me ne poznavas... Bilo takvih , jebemo se a ona krene da izmislja nesto i da izvuce korist. Onda dobije odgovor da bude srecna jos i da joj ne naplatim. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Avgust 31, 2016 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidis da sam postavljao svuda "?" Rekoh nisi valjda Dobro je, dobro...ne das se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Septembar 3, 2016 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Shelle jel to avantura zavrshena sa yamahommm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...