chikavili 8 Napisano Avgust 5, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NX650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ovoga gore me uzasno nerviraju ovi licemeri sto spominju kiselo grozdje. Budi korektan i prihvati da ne razumes drugaciji stav od svog Izvini ako sam te na neki nacin iznervirao i time izazvao da ti mene uvredis nazivajuci me licemerom, a ne znas me dovoljno dobro za takvu kvalifikaciju. Ako se potrudis i malo bolje procitas sta sam napisao, mozes da primetis da sam ja delio isti stav sa tobom (znaci, razumem i taj drugi stav) ali sam ga pod drugim okolnostima promenio (znaci, stavovi su podlozni promenama). Osim toga, kao vlasnik i polovnog i novog vozila, rekao bih da sam za nijansu kvalifikovaniji da iznosim stav od vlasnika samo polovnog vozila, posto imam uvid u obe strane medalje. Tako da imam slobodu da iznesem zakljucak da si ipak ti taj koji ne razume i ne zeli da prihvati drugaciji stav. Svako dobro, ne bih vas vise zadrzavao, ni ovde atmosfera nije nista bolja nego na drugim forumima koje sam prestao da posecujem upravo iz ovih razloga (a nije da me nisu upozorili). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Avgust 5, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan A i kad se vec gorivo spominje, mogu reci da MOL-ove pumpe i OMV po meni nekako imaju najkvalitetniji benzin. Ne kazem da je 100% odlican, jer to kod nas tesko da neko prodaje, vec kazem da iz nekih mojih zapazanja motor mi radi i vuce nekako najbolje sa njihovim gorivima. Mali offtopic, al ajde, necete zameriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 5, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 99% sto govori da ne bi kupila novo ono ili ovo ustvari nema finansijskih mogucnosti, u tome je stvar. Sto je razumljivo potpuno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Avgust 5, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi iznose svoje misljenje a ti svakog hoces da ubedis da je tvoj stav jedini pravi. Naporan si malo. Za nas standard i zarade logicno je kupiti polovno vozilo a i svi mi "Srbi" volimo sami da popravljamo nesto. Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 5, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bocca, stvarno preterujes. Vidi se da si mlad i usijane glave pa smatras da si samo ti u pravu. Sacekaj da grozdje sazri, bice sladje za jesti Sad sam dolio ulje na vatru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14431 Napisano Avgust 5, 2016 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kao mehanicar,ne bas vrhunski ali dobro poznajem materiju,mogu reci da se vise nove stvari ne prave da bi trajale nego da "servisna podrska" ima jos prihoda mimo prodatog vozila uz bezobrazno skupe redovne servisu tu su i "gremlin" kvarovi sto sa polovnim naravno dobro odrzavanim vozilima nije slucaj. U prilog ovoj teoriji dodao bih-kawazoki je kada se uzme vrednost Suzukija i cena puta prosao jeftinije nego da je kupio novog GS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1406 Napisano Avgust 5, 2016 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Kao mehanicar,ne bas vrhunski ali dobro poznajem materiju,mogu reci da se vise nove stvari ne prave da bi trajale nego da "servisna podrska" ima jos prihoda mimo prodatog vozila uz bezobrazno skupe redovne servisu tu su i "gremlin" kvarovi sto sa polovnim naravno dobro odrzavanim vozilima nije slucaj. ovo mi nije bas najjasnije. da li zelis da kazes da vozila koja se odrzavaju u ovlascenim servisima (ovako sam shvatio "servisnu podrsku") imaju "gremlin" kvarove a da polovna vozila koja se dobro odrzavaju nemaju te kvarove, iako su i ona, mozda, nekad odrzavana u ovlascenim servisima? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Avgust 5, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Koji ste filozofi postali....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14431 Napisano Avgust 5, 2016 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kao mehanicar,ne bas vrhunski ali dobro poznajem materiju,mogu reci da se vise nove stvari ne prave da bi trajale nego da "servisna podrska" ima jos prihoda mimo prodatog vozila uz bezobrazno skupe redovne servisu tu su i "gremlin" kvarovi sto sa polovnim naravno dobro odrzavanim vozilima nije slucaj. ovo mi nije bas najjasnije. da li zelis da kazes da vozila koja se odrzavaju u ovlascenim servisima (ovako sam shvatio "servisnu podrsku") imaju "gremlin" kvarove a da polovna vozila koja se dobro odrzavaju nemaju te kvarove, iako su i ona, mozda, nekad odrzavana u ovlascenim servisima? Nisam se dobro izrazio,tj pod pojmom polovna smatram vozila malo starijeg datuma proizvodnje,jeste polovno i vozilo staro 10 dana koje vlasnik prodaje,recimo tri god. i starije. Motocikli je vozilo koje nije u exploataciji 365 dana godisnje kao automobil tako da mu godine starosti ne predstavljaju problem uz pravilno i redovno odrzavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Avgust 5, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pravi se kvalitetno niza klasa vozila. Ako kupujes vozilo za npr 10000e,polovno ces kupiti dve klase iznad i duze ce trajati od tog novog.Zato se slazem sa boccom.Ti sto kupe nova vide da su se zeznuli pa sami sebe ubedjuju da nisu pogresili.Ovo moje misljenje ne vazi za burzuje i druge drzave sa visim standardom Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1406 Napisano Avgust 5, 2016 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan polovno nikad ne moze da traje duze nego novo. i to sto kupis dve klase iznad, obicno ima i odrzavanje koje je dve klase iznad, sto bi rekli spram sveca i tropar ti sto kupe novo, voze ne gurnu srafciger u auto, prodaju posle 5-6-7 godina, kada isteknu sve garancije, na red dodje veliki servis, zamene kojekakvih lezajeva i plivajucih zamajaca i sta ti ja znam. a kupac takvog auta je srecan sto je kupio auto od prvog vlasnika, koji nije iz uvoza i koji je odrzavan u ovlascenom servisu. a onda krece zanimacija... ovo je prica u stilu starosti koke i jajeta, sve ima svoje prednosti ali ne treba nikoga pokusavati ubediti u ono sto mi verujemo, ako vec ne dopustamo da nas ubede u suprotno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 5, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne pravi se kvalitetno niza klasa vozila. Ako kupujes vozilo za npr 10000e,polovno ces kupiti dve klase iznad i duze ce trajati od tog novog.Zato se slazem sa boccom.Ti sto kupe nova vide da su se zeznuli pa sami sebe ubedjuju da nisu pogresili.Ovo moje misljenje ne vazi za burzuje i druge drzave sa visim standardom Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Priča se o istom vozilu, jedno je gancika novo a drugo isto to vozilo polovno, godinu dve tri, pet... Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Avgust 5, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pravi se kvalitetno niza klasa vozila. Ako kupujes vozilo za npr 10000e,polovno ces kupiti dve klase iznad i duze ce trajati od tog novog.Zato se slazem sa boccom.Ti sto kupe nova vide da su se zeznuli pa sami sebe ubedjuju da nisu pogresili.Ovo moje misljenje ne vazi za burzuje i druge drzave sa visim standardom Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Priča se o istom vozilu, jedno je gancika novo a drugo isto to vozilo polovno, godinu dve tri, pet... Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Izvinjavam se vec sam i zaboravio pocetak teme.Onda novo ako ima mogucnosti,valjda svako zna sta zeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 5, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako samo šorate... Kao da niko ne bi kupio nešto novo da se novac izbaci iz računice... jooooj... Ne da bi kupio jednog novog, već tri... Maksi skuter recimo c650gt, nekog velikog Tourera recimo 1200RT i još jednu zujalicu... R6 ili slično... pa neka izgubim svake godine 20k €... boli me, novac nije u računici... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 5, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja mogu da budem i vodonoša... jebe se meni... Ovo je samo moje viđenje situacije. Ne priklanjam se nikome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Avgust 5, 2016 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Gospodine da li hoćete da u vaše dvorište dotjeramo polovnu ili novu R1, cijena je za dž kao i sva održavanja ? - Ha, naravno..polovnu Ne pada mi napamet da im govorim da su licemjeri i da lažu, jer mi je apsolutno jasno da postoje ljudi koji zaista ovako misle (imam upravo ovakvog jednog prijatelja)..Jbg postoje i ljudi koji vole da se heftaju u dupe, ali najmanje što očekujem od njih da priznaju da to nije baš sasvim normalno i najracionalnije razmišljanje, ali eto tako jbg šta ću kad volim ..al jok oni su puni "logičnih" objašnjenja.. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibiker 15 Napisano Avgust 6, 2016 U prolazu, 67 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha YBR 125 '16 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 7 godina kupio nov chevrolet spark, a ove godine novu yamahu ybr 125. Planiram da vozim 2-3 godine, i onda bi kupio mt-03 i tu bi stao...ali i taj mt bi bio nov. Vec sam sad poceo da skupljam pare. I ja volim da sednem u garazu pored kola ili motora...s jednim razlikom: ja vise volim da ih glancam, a ne da rastavljam i popravljam... Kao sto stari Ford rekao kad su ga pitali, koji je najbolji auto...'pa novi' - rekao... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 8, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nda... Da je kojim slucajem Henry bio trgovac polovnjacima, sad bi ga svi citirali "pa polovan". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 8, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio novu Zastavu 128 i auto me je odlicno sluzio. A ti si Bocca sam sebi izbio sve argumente onog trenutka kad nisi hteo polovnog nego novog psa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibiker 15 Napisano Avgust 8, 2016 U prolazu, 67 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha YBR 125 '16 Prijavi odgovor kao problematičan Novog psa ne moze rastaviti pa sastaviti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Avgust 8, 2016 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Za ograničen budžet i ja bih prije polovnu 159ku nego novog Fiata..ali u "neograničenom" budžetu bih NOVU 159ku ..Iako djeluje jako slično, mislim da nije baš tako lako u rasptavi staviti znak jednakosti između kupovine polovnog/novog automobila i motora i koristiti iste argumente za oboje..a možda i griješim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 8, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne grijesis. Razlika izmedju nove i polovne 159 zna biti poput one izmedju zivota i smrti. Ali opet, sve zavisi i od malo srece i umjesnosti kupovine. Moja baba bi trebala kupiti novi auto, ali neki mehanicar moze izabrati i dobar polovan, za ostatak love i dobar polovan motor + putopis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Avgust 8, 2016 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Tvojoj babi ni ne treba auto, ona ga podaje posle onih 50 odlazaka na pijacu. Nedeljom. Upravo je kod nekog našeg dilera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaZemun 78 Napisano Avgust 10, 2016 U prolazu, 86 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki bandit 650s k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je poenta u kiselom grozdju i to je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 11, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Da je kojim slucajem Henry kupio novog Yuga, Keca, ladu Nivu ili Yugo Floridu, to bi rekao samo jednom i nikad vise. Da ne pominjemo razne Gremline sa njegovog kontinenta, ili jos gore Pinto koji je izasao iz njegove fabrike. Ljudi bi pre dobili rak debelog creva nego dali pare za novi Ford Pinto tra la la la Например Форд Ка? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...