bokilic 6101 Napisano Mart 31, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e boki danas sam namontirao onaj auspuh sto si mi dao, napravio mi je batasportauspuff granu, i sve povario, i napravio nosace, za samo 800 dingospoa, i upalio sam motor! zvuk je neverovatno dobar, kad se vozi pogotovo, jako mi se svidja, cini mi se da i ide bolje sad. ODLICNO JE!!! ;D imam ja jos,,samo javi kad ti bude trebalo uostalom onaj auspluh je radjen preko za trke,,trebalo bi da bude dobar....ako treba jos neki javi,,ako ti bude trebao za dominatora imam i to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pitao me je moj dobar drug, za njegovog KLXa, reko sam mu da neznam, a ako imas isto neki obican ili neki bilo kakav vec da ti netreba, cucemo se pa da mi posaljes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan nadji farbu za premazivanje peci sto dostizu visoke temperature.ja sam drugaru mazao grane tim (one je nabavio boju od nekog pekara,ostalo mu kada je farbao pec) ocistili,offarbali i evo dve godine nije se pomerila boja,a ostala je skoro ista kao prvog dana,siva,kao bronza,malo ju je kisa i pranje promenilo ali to je sve,isto sto i sprej.a odlican je i body sprej za auspuhe i motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Maj 9, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan BODY SPREJ crna mat boja, kupio i danas sam ofarbao, nisam zadovoljan jer boja kad se osusila, posivela je, uopste nije crna, cak nije ni tamno siva.... Trpi 600 stepeni... Kako ce sluziti videcu, mozda ga sutra osmirglam i kupim crnu vatrostalnu boju od 0,5 lit i premazem cetkom... Jedino sto se plasim da i ta boja ne bude siva kad se osusi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1060 Napisano Maj 10, 2011 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan He heeeee...breteee odgovorio si na temu iz 2008! Al dobro,znaci da se koristi pretraga... Gledam ja nove teme...kad ono tema by ZeljkoSrb!!! Pomislio sam bice opet zanimljivo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, nisam gledao datum... Pretraga je osnovna opcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 10, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam stavljao novi auspuh u Adi, Robert mi je odradio grane.. skinuo ocistio i isprskao nekim kao dobrim sprejem.. medjutim, dva offa, dve kise i opet je onaj stari.. Ovo sa bronzom zvuci dobro.. a i metoda bruniranja al na dr. Bokilic nacin mi se takodje dojmi.. Problematicne su te grane.. konstantno grejanje do usijanja i hladjenje momentalno po barama.. necu dirati nista.. moze i hrdjavo da ide.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan A gde ima da se kupi ta bonza (obavezno crna boja) ??? I kako izgleda to pakovanje? Ja usao u neku radnju juce i kazali mi da bronza postoji samo u sivoj boji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Maj 10, 2011 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan A gde ima da se kupi ta bonza (obavezno crna boja) ??? I kako izgleda to pakovanje? Ja usao u neku radnju juce i kazali mi da bronza postoji samo u sivoj boji... Pa bronza i postoji samo u sivoj biji, dali si cuo da neko prica o bronzanoj boji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve to znam, bronza je siva i to je to... nego neko je pominjao bas na ovom forumu za crnu bronzu. Mozda je bas ova tema bila, nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Maj 10, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ne znam mnogo o toj bronzi ali ako imaš grane koje nisu od nerđajućeg čelika ili nekog finijeg i lakšeg materijala, možeš da se slikaš.. ja sam na mojoj apriliji skinuo grane, išmirglao brusilicom (stavi se čelična ili četka od mesinga) i lepo očistio, onako da sija srebro nakon toga antirost, pa crni sprej što trpi visoke temperature...i...kita...rđa se opet pojavljuje na nekim mestima..nije to rđa kao što metal ume da zarđa pa se krni i propada..možeš da je skineš sunđerom praktično..ali da promeni boju i ponarandži.. jebi ga..i to samo grane koje su zavarene za topove..dve grane koje izlaze iz agregata su dobre, i na njih se kače ove dve rđosklone 10 kila teške grane... znači, zamena ili ništa ne pomaže.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 10, 2011 (promenjeno) hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Bajone je u pravu. Ako je los materijal od koga su grane napravljene, ne pomaze nikakav tretman i zastita. Sta god da uradite, posle nekog vremena ce opet ruzno izgledati jer se pojavi taj rdjavi film cak i preko farbe. edit: Mozda Bokiliceva metoda radi pos'o. nikad nisam probao to, pa ne znam Ali znam iz iskustva da ne pomaze smirglanje+antirost+farbanje visokotemperaturnom farbom ako je materijal los, tj. to resenje nije dugotrajno Promenio Maj 10, 2011 član sergio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GS 500 1995 god... Kakav je materijal ne znam, uglavom do sad mi je bila korozija, i trajala je, i ko zna koliko bi trajala da je nisam ocistio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...