noveski 150 0 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Prednju nisam menjao jer je okej tako da neznam koliko kosta nisam pitao za cenu,a zadnju sam platio 50e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Pitanjce koliko treba da bude lanac zategnut kad se sedi na motoru jer kad je na copavoj prilicno je labav kad se sedne zategne se ko pracka nesto bese koliko pamtim valjda oko 2,5 do 3,oocm ako gresim ispravljate i koliki pritisak u gumama prednja zadnja to su neke stvari koje neznam na kle-u,i pritisak u vilama pa molim iskusnije za savet,pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanjce koliko treba da bude lanac zategnut kad se sedi na motoru jer kad je na copavoj prilicno je labav kad se sedne zategne se ko pracka nesto bese koliko pamtim valjda oko 2,5 do 3,oocm ako gresim ispravljate i koliki pritisak u gumama prednja zadnja to su neke stvari koje neznam na kle-u,i pritisak u vilama pa molim iskusnije za savet,pozdrav. Molimo bilo koga, jako nas mrzi da listamo 415 strana service manuala... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Molimo bilo koga, jako nas mrzi da listamo 415 strana service manuala... ;D ;D ;D Posalji meni, mene ne mrzi da citam! Okaci na Rapidshare, da preuzmem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Molimo bilo koga, jako nas mrzi da listamo 415 strana service manuala... ;D ;D ;D Posalji meni, mene ne mrzi da citam! Okaci na Rapidshare, da preuzmem! http://www.parliament-riders.co.il/manuals/Kawasaki/Kawasaki_KLE_500_%2704_Full_Manual.pdf Jesi na kraju nasao KLEa, ili ces i mene da juris u martu...? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Molimo bilo koga, jako nas mrzi da listamo 415 strana service manuala... ;D ;D ;D Posalji meni, mene ne mrzi da citam! Okaci na Rapidshare, da preuzmem! http://www.parliament-riders.co.il/manuals/Kawasaki/Kawasaki_KLE_500_%2704_Full_Manual.pdf Jesi na kraju nasao KLEa, ili ces i mene da juris u martu...? ;D ;D ;D Ozbiljan sam kupac pa cu da biram, ne pada mi na pamet da nekoga jurim! Hvala za Full Manual! Tebi sa srecom kupovina i da se nauzivas u voznji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Molimo bilo koga, jako nas mrzi da listamo 415 strana service manuala... ;D ;D ;D Posalji meni, mene ne mrzi da citam! Okaci na Rapidshare, da preuzmem! http://www.parliament-riders.co.il/manuals/Kawasaki/Kawasaki_KLE_500_%2704_Full_Manual.pdf Jesi na kraju nasao KLEa, ili ces i mene da juris u martu...? ;D ;D ;D Ozbiljan sam kupac pa cu da biram, ne pada mi na pamet da nekoga jurim! Hvala za Full Manual! Tebi sa srecom kupovina i da se nauzivas u voznji! Izvinjavam se, sto ti maznuh klementinu ispred nosa... Od ts.Marka... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, sto ti maznuh klementinu ispred nosa... Od ts.Marka... ;D Ma vazno je da si ti zadovoljan. Meni treba nesto mladje. Npr. ovo Klikni ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan pritisak u viljuskama treba da bude 1 bar a prednji tocak 2,2 a zadnji 2,5 ako govorimo o voznji u dvoje,ako si solo prednja 2,0 a zadnja 2,3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan hvala brate.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan pritisak u viljuskama treba da bude 1 bar Ovo je dezinformacija. Pritisak u vilama treba da je 0bar. Sa 1bar, izcurelo bi ulje na prvoj većoj rupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan ako si solo prednja 2,0 a zadnja 2,3. Ovo je odokativno ili? Hladne gume prednja: 1,5bar zadnja 2,25bar tako kaže Manual Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Hladni vazduhu, najlepse... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan pritisak u viljuskama treba da bude 1 bar Ovo je dezinformacija. Pritisak u vilama treba da je 0bar. Sa 1bar, izcurelo bi ulje na prvoj većoj rupi Pa vidis da pise "Adjustable". dakle, moze se i smije. Ja sam imao i vise od jednog bara pa nije nista iscurilo. "Iscuriti" moze samo zrak koji si upuhao, ako su dotrajali dihtunzi. Upuhavanjem dodatnog zraka dobiva se na progresivnosti prednje vilice... to mi nije odgovaralo, pa sam odustao od tog nacina "ocvrscenja" prednje vilice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4440 Napisano Januar 14, 2010 Advanced Member, 1975 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan U upustvu pise da nije preporucljivo menjati pritisak u prednjoj viljusci. Kada se amortizer zagreje od upotrebe pritisak sam malo skoci. E sad zasto su postavili ventile za stelovanje ako im je ovakva preporuka zaista ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan U upustvu pise da nije preporucljivo menjati pritisak u prednjoj viljusci. Kada se amortizer zagreje od upotrebe pritisak sam malo skoci. E sad zasto su postavili ventile za stelovanje ako im je ovakva preporuka zaista ne znam Čim sam kupio motor ja sam prednje vile duvao na 1 bar, i do sada nemam nikakvih negativnih pojava. A znam momka koji je imao više godina KLE-a i imao je duvane viljuške više od 1 bar i nikada nije imao problema. Duvanjem na oko 1 bar dobijem malo tvrđe prednje viljuške, što mi i godi zato što 99% vozim asvaltnim putevima, a i manje je poniranje prilikom kočenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan U upustvu pise da nije preporucljivo menjati pritisak u prednjoj viljusci. Kada se amortizer zagreje od upotrebe pritisak sam malo skoci. E sad zasto su postavili ventile za stelovanje ako im je ovakva preporuka zaista ne znam Čim sam kupio motor ja sam prednje vile duvao na 1 bar, i do sada nemam nikakvih negativnih pojava. A znam momka koji je imao više godina KLE-a i imao je duvane viljuške više od 1 bar i nikada nije imao problema. Duvanjem na oko 1 bar dobijem malo tvrđe prednje viljuške, što mi i godi zato što 99% vozim asvaltnim putevima, a i manje je poniranje prilikom kočenja. U onih 6 km sto sam ga vozio, primetio sam da ako se malo jace cimne prednja, klekne, ali zato ga valjda i zovu KLE... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Manual je manual a praksa je sasvim nesto drugo,naduvaj na 1bar vile i uzivaj,samo pazi,to moras uraditi sa pumpom za duvanje guma na biciklu jer ako budes pupmao kompresorom na pumpi ili kod nekog vulkanizera bojim se da ces preduvati,to je bukvalno da pipnes kompresor i pustis...PAZI STA RADIS,NEZNO ILI PUMPOM ZA BAJS MALO PA CEKIRAJ KOLIKO SI NAPUMPAO,OBA MORAJU BITI IDENTICNA!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan A,da,zaboravih ono ODOKATIVNO?1,8-2 ti je moja preporuka,ili slusaj ove sto citaju sve iz manuala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan I ja se slazem sa kapom mislim sto on kaze praksa je praksa manual je manual normalno netreba ostupati od manuala sta su preporuke al u praksi je sve drugacije u glavnom zato se treba konstatovati sa ljudima koji imaju iskustva sa ovim motorima jer su imali dovoljno vremena da provale uglavnom sve fore pa njihov savet moze sigurno da bude od koristi,pod uslovom da su se prema motoru ophodili normalno i korektno,ja licno volim da ispostujem masinu a ne sedi i dusu joj izvadi posle ona fora ljudi sta mu je pomagajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno, sve na svom mestu... Vizir by Ivan, sediste by Deki & Boban... ;D [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan super matori koliko para te je kostao vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 3000, ali gledao sam dok je radio, 00 sam izeo sto nisam imao vise para, pa sam organizovao reklamnu kampanju... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Schofer 2 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,uz lepe želje u ovoj godini! Pre neki dan iskoristih topli talas,lepa vožnjica od 50km u okolini rodnog Šapca.E to greje srce i dušu,kao malo toga na ovom svetu Nego, hteo sam reći da ja ne vidim neki problem sa originalnim vizirom,savim lepo radi posao.Čak i pri brzini od 150 km/h ja nemam neke posebne zamerke,pogotovo što svi znamo kakva je (kraljevska) pozicija sedenja na enduro motorima.Istina,moj model je 1997 god,pa se vizir razlikuje od modela 1991-1994. Lazicu,lepo odradjeno sedište i vizir,nema šta.Malo da ogreje,pa da se to vozika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Konacno, sve na svom mestu... Vizir by Ivan, sediste by Deki & Boban... ;D [/img] Lepo, lepo, vidim da je otisao u prave ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...