noveski 150 0 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Gale ako si iz Panceva otidji do Bobana decko je za motore car,nasteluje ti i nemislis nece kintu da ti uzme za stelovanje lanca kupi koka kolu i uzivaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Januar 21, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Thanks, nisam dobro formulisao pitanje, znam kako se šteluje lanac nego sam sa raspravljao sa ortakom oko ona 2-3 cm. Njegova teorija je da treba lanac štelovati dok je motor na štenderur na 5-6 cm dok je to meni malo sumljivo (mada izvodljivo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gale ako si iz Panceva otidji do Bobana decko je za motore car,nasteluje ti i nemislis nece kintu da ti uzme za stelovanje lanca kupi koka kolu i uzivaj. Svetog Save 59c, bio danas po tank torbu... Deluje ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Januar 22, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan aa lik što dovlači iz louis-a. znam gde je. uzimao ortak braincap od njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan aa lik što dovlači iz louis-a. znam gde je. uzimao ortak braincap od njega Braincap...? Jel to cuva pamet da ne ishlapi pri velikim brzinama...? ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Januar 23, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan aa lik što dovlači iz louis-a. znam gde je. uzimao ortak braincap od njega Braincap...? Jel to cuva pamet da ne ishlapi pri velikim brzinama...? ;D ;D ;D ;D Ma nemaš pojma!!! To je da ti nešto ne padne na pamet dok se vozaš :) Valja to malo i po kući da se nosi kada hoćeš da iskuliraš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospod 0 Napisano Januar 23, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ubacim i ja u listu ponosnih vlasnika KLE-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ubacim i ja u listu ponosnih vlasnika KLE-a Dobro nam dosao, nego mozda nije losa ideja da promenis nick, malo je...brrrrr ;D ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Januar 23, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...evo da malo zagolicam maštu, samo jedna fotka, ostale ovde da se ne ponavljam: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=47469.msg722401#msg722401 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Januar 24, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Namontirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 1438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Imam identično motorče sa identičnim koferom mada si ti tvoj bolje oprao , sviđa mi se vetrobran Hvala za slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na viziru lli ti vetrobranu cucimu svetski nema sta i verujem da je dosta efikasniji od originala koji je dosta manji,tako da i ja razmisljam o tom poduhvatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Januar 26, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost nisam imao priliku da probam motor zbog ovog hebenog mraza, tako da se za sada zadovoljavam samo vizuelnim efektom... Za ove novce ovakav rad... :o Samo uporedite cene brand name vizira i biće Vam jasno. Preporuka za dobar crash bar ? Moja lokacija je Valjevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Koliko parica za vizirce ako nije tajna i gde si ga radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan za kakav kres bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Januar 26, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde, da se ne ponavljam: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=47469.msg722403#msg722403 Za crash bar imam više ideja, pa sad, videću, nije žurba. Više ljudi sa foruma je pravilo barove, pa i kod mene u Valjevu, ali su ovdašnji trenutno neaktivni. Ajde Free, javni se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Januar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Scuba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde, da se ne ponavljam: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=47469.msg722403#msg722403 Za crash bar imam više ideja, pa sad, videću, nije žurba. Više ljudi sa foruma je pravilo barove, pa i kod mene u Valjevu, ali su ovdašnji trenutno neaktivni. Ajde Free, javni se... Da je samo do mene lako bi...videcemo, ako ima volje i vremena sve ostalo je lako.. javicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Januar 26, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Free, pa Ti si tu...? :o (Za one koji ne znaju Free je tata sa staklenim očima :D - beba od 2 meseca ) @Arakis: Kod Scube, što da ne, al' to je varijanta za proleće kad budem mogao da odvezem motor kod njega. U svakom slučaju hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Januar 26, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nešto mi se sviđa, uz malu varijaciju na temu i možda crn... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nešto mi se sviđa, uz malu varijaciju na temu i možda crn... Vrlo zainteresovan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Januar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu sliku Scubinih krešića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se nabavi ovakav produzen zadnji branik ako neko zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Januar 26, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neću Ti dati adekvatan odgovor, al' kad budeš video nove tablice za motore, neće Ti trebati nikakav branik... :-[ @Arakis: To je nešto poput ovih, gledano sa strane, mislim da sam te slike gledao negde na forumu (tok izrade, pa neko zezanje usput?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Januar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imaš negde Zlajin KLE, slike izrade krešića. Sad je uradio na drugom KLE-u malo različitu i jednostavniju varijantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...