U-Rosh 87 Napisano Octobar 18, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan A da resenje ti je da nadjesh magnet od novijeg kle-a i da zamentish. Lancanik deluje da je ok koliko mozhe da se vidi sa slike. Jedna od metoda provere potrosenosti lancanika je da uzmesh lanac sa dva prsta na sredini zadnjeg lancanika i povuchesh ka nazad, ne bi smeo da se odvoji lanac da vidish ceo zub ispod, nadam se da si ukapirao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 18, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Magnet je na gpz500s ''sredjen'' od 1994. pa na dalje pa posto su iste masine moguce da je i kod kle isti slucaj . Inace, vecina modela ispod '94 na kojima nije uradjena ova izmena se magnet vec razletio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Octobar 18, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan 2006to godiste i stari tip magneta ? Majke ti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Octobar 19, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan To je stari tip magneta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 158 Napisano Octobar 20, 2013 Svrati ponekad, 133 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Posle jucerasnjih stotinjak km,,,ostadoh bez sajle za gas,, na moju veliku srecu doslovce u garazi,,, Elem ,ovo je prvi put pa krenuh redom jutros,,bocne strane,sediste,rezervoar i sad gledam odozgo medju karburatore,,,bez neke daljnje ideje, Da li moram da skidam karburatore ili neko sa vise iskustva ima pametniju ideju? btw ,2005god. Sajlu nameravam da napravim kod Bobana u Bg pa ovom prilikom imam i pitanje na tu temu,,nova original ili pravljena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Octobar 20, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da skidas karbove. Skini plastike, rezervoar i airbox i mozes da pridjes sajlama. Skoro sam imao isti problem u sumi pa pricam iz iskustva. Nove ili pravljene nemam pojma, jos uvek nisam sredio svoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 158 Napisano Octobar 20, 2013 Svrati ponekad, 133 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da skidas karbove. Skini plastike, rezervoar i airbox i mozes da pridjes sajlama. Skoro sam imao isti problem u sumi pa pricam iz iskustva. Nove ili pravljene nemam pojma, jos uvek nisam sredio svoje. Mnogo hvala na savetu .. uspeo sam da im pridjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miklavc 16 Napisano Octobar 20, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam završio pisanje i dodavanje slike USD konverzije na mom blogu. Ako ste zainteresirani, dobrodošli ste da provjeriti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4438 Napisano Octobar 20, 2013 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Super ovo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Octobar 21, 2013 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ostavi ga da se slegne ulje, očisti to masno i dobro provjeri da deklo nije probijeno. Ulje može izać kroz filter zraka (to se dogodi kad motor leži nizbrdo ili naopako). Evo jedna slija od jucer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Octobar 21, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Drugari koji antifriz da sipam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Octobar 21, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan vazno je da bude G12,proizvodjac nije toliko bitan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Octobar 21, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan To sam hteo da znam,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 21, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan živa je Klementina! Dobro me je prepala...malo je radio i sve lampice se ugasile i sve je kako treba :-) Kleu uvek svetle lampice posle pada. kada zvekne, kao sto je receno, uspravi se i pusti da odstoji nekoliko minuta, potom se upali i ppsle kraceg rada ili voznje lampice ce se pogasiti ako je sve u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4438 Napisano Octobar 21, 2013 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju gde kod nas kupiti polugu menjaca? Moja se onako, malo potpuno pokrivila iz cista mira 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Octobar 21, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ti pod hitno da menjaš nick iz "Gliga" u Gliba". I, priznaj, koliko te traktora izvlačilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miklavc 16 Napisano Octobar 21, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srećom da motor nije prljav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4438 Napisano Octobar 21, 2013 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan E, bilo je neko klizavo blato tako da sam prosao bez problema. Dobro, pao sam bas zato sto je klizavo ali to se ne broji... Stitnici rucki koje sam pljuvao neki dan su potvrdili moj prethodni stav, sraf je potpuno iscupao navoj na jednom od mesta za montazu tako da su sada apsolutno beskorisni. @Ghosty SLO Instrument tabla je bila blatnjava... Mislim da dalje ne moram pricati. Tri zetona u samousluznoj autopraonici su bila potrebna da sebe i motor dovedem u neko skoro prihvatljivo stanje Javljaj utiske za C-17, guma deluje obecavajuce na fotkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Octobar 21, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Gliga Mozda ti ovo valja u slucaju da ne nadjes od KLE-a http://www.kupujemprodajem.com/kawasaki-Gpz-500-s-3443714-oglas.htm?filter_id=22123175 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Octobar 21, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Terapija lekovitim blatom, ogrebotine nestaju ko kompresorom odnesene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Octobar 22, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju gde kod nas kupiti polugu menjaca? Moja se onako, malo potpuno pokrivila iz cista mira Samo poluga mjenjaca ili i one polugice koje rade prenos na osovinu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4438 Napisano Octobar 22, 2013 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Samo poluga. Ova je dovoljno iskrivljena da ne bih pokusavao ispravljanje dok ne nabavim rezervu Moze jos da se vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Octobar 22, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo poluga. Ova je dovoljno iskrivljena da ne bih pokusavao ispravljanje dok ne nabavim rezervu Moze jos da se vozi... Ja sam juce uspjesno vratio u zivot potpuno smotanu polugu mjenjaca, zagrijavanje i lagano ispravljanje. Gledam da narucim iz engleske sa ebay-a, pa ako hoces, da vidim da porucim dvije, da se nekako izdogovaramo za preuzimanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4438 Napisano Octobar 23, 2013 (promenjeno) Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce uspjesno vratio u zivot potpuno smotanu polugu mjenjaca, zagrijavanje i lagano ispravljanje. Gledam da narucim iz engleske sa ebay-a, pa ako hoces, da vidim da porucim dvije, da se nekako izdogovaramo za preuzimanje. Ispravio i ja svoju danas, necu porucivati. Hvala na ponudi EDIT: Evo da vidite kako je izgledala poluga. Bas cudo da se tako, iz cista mira toliko iskrivi I stitnik ruku, isto tako iz cista mira stradao... I svi prekidaci se napunili blatom, morao sam ih rastavljati da prorade kako treba. Promenio Octobar 23, 2013 član Gliga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Octobar 23, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Društvo danas kad sam vozio primetio sam da neće svaki put menjač u prvu...jednom u deset puta spustim do druge I neće dalje..onda malo otpustim kvačilo kao da ću da krenem I onda vratim I ulazi u prvu bez problema...da li se to nekome dešavalo? To mi se deshavalo na DT-u, problem je shto lamele u korpi kvacila imaju malo lufta, tj nazubile su zidove gde se naslanjaju na korpu, bar je to bio problem kod mene... Majstor mi je rekao tada da ne radim to sa otpushtanjem kvacila nego da malo zaljuljam motor napred nazad i upasce, mislim to su pomeranja od 10cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...