fruitcake 478 Napisano Februar 24, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan sinter su tvrde i peglaju disk sto je meni trenutno potrebno, meke plocice bolje koce i same se vise trose dok se disk manje haba. kod tvrdih kocnica je obrnuto dok se pakne ne zagreju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Februar 24, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam na zadnje ide sinterit,a na prednje idu organske i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bundoni 3 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: yamaha fazer 600, 2007 godina Prijavi odgovor kao problematičan Može li se kako far sa kle 500 2005g, odnosno z1000 ugraditi na kle 500 1994 godinu? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može li se kako far sa kle 500 2005g, odnosno z1000 ugraditi na kle 500 1994 godinu? pozz Moze, ali ti trebaju i ostale prednje plastike. Ja sma na moj hteo obrnuto, da stavim plastike od starog modela, pa sam na kraju nasao polovan polomljen far od z1000 za 30-ak eur i Ivan ga nabudzio da bude kao nov.... U svakom slucaju ako imas sve delove moze. Ne secam se da li pasu cajgeri.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 26, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Treba mu maska, vizir i far koji su u kompletu + instrument tabla. Tu ideju sam ja imao za moj Kle koji je 2001 ali sam smislio jedno po meni bolje dizajnersko i konstrukcijsko rešenje sa manje ulaganja koje je pritom daleko funkcionalnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bundoni 3 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: yamaha fazer 600, 2007 godina Prijavi odgovor kao problematičan Meni je kle 500 prelijep ali prednji far mi nije baš nešto..a mislim da bi i bacao bolje osvijetljenje..ako ima neko slike prerade da vidim i dobijem ideju? gdje bih mogao naći prenji oklop, ima li neko da prodaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 26, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ja u planu imam da uradim kod Ivana produženi Dakar vizir i pozicioniram vertikalno dva fara da biju kroz vizir, a kompletnu unutrašnjost maski i konstrukcije ofarbao bih u mat crno. Dupli ksenon će daleko bolje osvetljavati put od fabričkog fara. Plus što ću imati i dovoljno prostora da napakujem nosače za utičnicu 12V, GPS, i još neke zezalice. Čim se skine ona crna ploča iznad instrument table odmah se dobije gomila upotrebljivog prostora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 26, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u planu imam da uradim kod Ivana produženi Dakar vizir i pozicioniram vertikalno dva fara da biju kroz vizir, a kompletnu unutrašnjost maski i konstrukcije ofarbao bih u mat crno. Dupli ksenon će daleko bolje osvetljavati put od fabričkog fara. Plus što ću imati i dovoljno prostora da napakujem nosače za utičnicu 12V, GPS, i još neke zezalice. Čim se skine ona crna ploča iznad instrument table odmah se dobije gomila upotrebljivog prostora. I ja sam zainteresovan za ovo isto, da li si pricao sa Ivanom na ovu temu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 26, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan za ovo isto, da li si pricao sa Ivanom na ovu temu ? jesam, ostalo je na tome da mu odnesem masku i da on to uradi. čekam da mi kapne kinta ovih dana pa da odem motorom i to završim. koje godište je tvoj Kle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 26, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan za ovo isto, da li si pricao sa Ivanom na ovu temu ? jesam, ostalo je na tome da mu odnesem masku i da on to uradi. čekam da mi kapne kinta ovih dana pa da odem motorom i to završim. koje godište je tvoj Kle? Kod mene je maska prve generacije. Imas li sliku kako si zamislio to i koliko evropskih novcica trebamo izdvojiti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 26, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan moj je druge generacije tako da se razlikuju u masci. Ako budem radio te modifikacije (isključivo je kinta u pitanju, želje i ideje imam) fotogafisaću korake i postovaću u zasebnoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 26, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan moj je druge generacije tako da se razlikuju u masci. Ako budem radio te modifikacije (isključivo je kinta u pitanju, želje i ideje imam) fotogafisaću korake i postovaću u zasebnoj temi. Imao sam vec vizir druge generacije na motoru, i to Ivanov, na ovoj masci. Oblik odgovara, samo treba rupe za sarafe izbusiti. Skinuo sam ga jer je pravio vece turbulencije nego originalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 26, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan pa valjda je zato i stavio taj odvod (levak) za vazduh a sredini da bi se vibracije smanjile. ali pošto ću već skidati tu crnu ploču ispod fabričkog vizira uvek mogu podupreti sa metalnom konstrukcijom koju ću svakako praviti zbog onih džidžabidža. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan @fruitcake Za isti ovakav vizir sam kontaktirao Ivana.Dali ovaj trouglasti levak radi posao ili treba naruciti manju velicinu vizira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Februar 26, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Konačno postavio dvoglasne puž sirene na KLE-a. Dosta su velike da bi mogle da stanu unutar maske (što mi je bila prvobitna ideja) pa su morale da idu spolja, neposredno ispod rol bara. Ovako to izgleda (nisam fotkao i levu stranu, isto je): E sad, muči me da li će biti problema ako udje voda kroz trubu puža pošto nema nikakve odvodne rupe, a nisam smeo da bušim plastiku puža sa donje strane da bi oticala da ne promeni zvuk (ili intenzitet)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da nema mozda neko kakvu informaciju za ovog KLE-a? Dugo stoji na oglasima, a odnos godiste/cena je ok. KLE 500 Irig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Februar 26, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je takodje Ivanov model, odličan je, ja sam prezadovoljan - nema turbulencija a usmerava vazduh lepo preko glave. Preporučujem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 27, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan @fruitcake Za isti ovakav vizir sam kontaktirao Ivana.Dali ovaj trouglasti levak radi posao ili treba naruciti manju velicinu vizira? koliko mi je Ivan rekao taj trouglasti levak je stavio upravo iz tog razloga - da se smanje vibracije pri većim brzinama. Pozdrav, da nema mozda neko kakvu informaciju za ovog KLE-a? Dugo stoji na oglasima, a odnos godiste/cena je ok. deluje ok, ali moraš da odeš i da ga vidiš. ili mu traži da ti fotografiše gume, zadnji lančanik, suspenzije i još neke detalje koji te interesuju pre nego što odeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 28, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, jos samo malo, da stigne lezaj za prednji tocak i kociona klijesta sa servisa. Nikad docekati . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acazikic 8 Napisano Februar 28, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nisu vile i trouglovi od KLE-a? Od kog motora si upakovao ove vile i trouglove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 28, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Dosadili mi KLE federi, pa pokusavam dobiti malo kvalitetnije ogibljenje. Od KTM-a 620 enduro. Pokusavam trenutno naci povoljno od istog motora i zadnji amortizer. Ovo nisu vile i trouglovi od KLE-a? Od kog motora si upakovao ove vile i trouglove? reče čovek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acazikic 8 Napisano Mart 1, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odmah se izvinjavam, promaklo mi je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Mart 1, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan nisam u fazonu da hejtujem niti bilo šta slično... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mv.obrenovic 10 Napisano Mart 1, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Kawasaki KLE 500, Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika nosaca, a ostajem duzan slike sa svim koferima. Eto da ispunim svoje obecanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Mart 1, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ko bude zeleo sutra na voznjicu neka dodje do 10h kod Fontane na NBGDu. Bice i voznji polutabanim zemljanim putevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...