indjinma 89 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan @Gliga: Boja se stvarno uzas Moracemo jedan dan da izvezemo K®awe na sunce da pa ih slikamo kako valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Januar 17, 2012 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Moja je garazirana i trenutno bez prednje maske (poslao danas kod Ivana u BG, 'ocem novi vizir). Voznje tek s'proleca jer nemam u okolini stana nijedno pogodno mesto za cuvanje motora dok traju padavine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Januar 19, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan danas su seli i novi opanci continental trial attack i nove rucice za guvernalu polisport strada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky7 7 Napisano Januar 19, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji, rekoh da se obratim i sekti za pomoc . Ukoliko znate nekog da prodaje KLE, od 2000. god i mladji, slobodno mi posaljite neki info na p.m.. Hvala unapred i nadam se da ce do proleca biti kupovine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan drage kolege molio bih vas za pomoc posto novac nije na mojoj strani a i zeleo bi da se upoznam sa konjicem, da ne idem za sve kod majstora, ako neko zna ili slucajno ima opisan postupak zamene semeringa na prednjim vilama ili zna neku caku na koju bi trebao da obratim paznju ili neki savet. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 20, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan drage kolege molio bih vas za pomoc posto novac nije na mojoj strani a i zeleo bi da se upoznam sa konjicem, da ne idem za sve kod majstora, ako neko zna ili slucajno ima opisan postupak zamene semeringa na prednjim vilama ili zna neku caku na koju bi trebao da obratim paznju ili neki savet. Hvala vec postoji opisan postupak na forumu,potrazi,ako nadjem ja,poslacu ti link,a ako ne nadjemo,napisacu ti kako se to radi,posto sam i ja sam menjao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
poka 43 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: KTM ADV 990 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za sve! evo i moga konja! imam i onih lijepih glibavih slika sa crnogorskih planina, pa ako vas zanima javite! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Januar 27, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je hromirani stitnik auspuha kao i stitnici za rucke... Ako neko ima visak slobodno neka se javi... Naravno placam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Januar 27, 2012 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Štitnike za ruke nećeš naći. Bar ne originalne. Imaš univerzalne acrebis-e ali... meni i nisu nešto lepi. :ups: Louis pegaz i imas ih i u oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Januar 27, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 27, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan A da li uz stitnik dolazi i pribor za kacenje i ukoliko dolazi da li ima problema sa kacenjem na KLE? Pitam jer sam na par mesta video da se prodaju odvojeno. Razmisljao sam zimus da ih stavim, ali ne ove supljikave, najvise radi zastite ruku od vetra i hladnoce jer mi sake uvek prve popuste na hladnom bez obzira na rukavice. Ako je neko vec stavljao bilo bi lepo da okaci neku sliku i iznese svoje utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLEovac 0 Napisano Januar 28, 2012 U prolazu, 9 postova Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi potrebni delovi za novi tip KLE-a '06 god, instrument tabla, nosac maske, vizir, volan. instrument tabla mi je najvaznija, ako neko zna gde moze da se nabavi (sem nova narvno u "Cule"-tu od 700 eurica), bio bih vam zahvalan. I neki savet ako je imao vec neko takavog iskustva, sta raditi.. hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Januar 30, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi potrebni delovi za novi tip KLE-a '06 god, instrument tabla, nosac maske, vizir, volan. instrument tabla mi je najvaznija, ako neko zna gde moze da se nabavi (sem nova narvno u "Cule"-tu od 700 eurica), bio bih vam zahvalan. I neki savet ako je imao vec neko takavog iskustva, sta raditi.. hvala unapred Engleski ebay je najbolja kombinacija po meni, ako imas nekoga da ti to plati. Satovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga imao skoro dvije godine. Odlican izbor za malo para, ali koliko para toliko i muzike. Potrosnja 5-6 litara, pouzdan, neudoban sic, slabe kocnice, nije za neku ozbiljniju terensku voznju. Sve u svemu moja ocjena 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLEovac 0 Napisano Januar 30, 2012 U prolazu, 9 postova Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan e super sto si spomenuo engleski e-bay. Hteo sam to da pitam vec za njega, pa da li donosi neko delove odande? i meni je najbolja opcija bio "uk", posto na "de" i "at" nema nista vec duze vreme, mislm da ni jednu nisam video. Dok na "uk" sam nasao nekoliko pa sam se bas obradovao, ali nisam bio siguran da li moze uopste odande da se naruci. Cuo sam da neki to ljudi rade, ali ne znam nikoga i cuo sam samo za Nemacku i Austriju ali za Englesku nikoga. Pa ako znate nekoga ili kako doci do nekoga ko se time bavi, bio bih vam zahvalan? hvala ti/vam za tu inforamaciju, a taj link sto se okacili, to je stara, a moj je novi tip da mi ta treba ne bi bilo problema... a kako mislis ako imam nekoga da mi plati, mislis tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Januar 30, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan e super sto si spomenuo engleski e-bay. Hteo sam to da pitam vec za njega, pa da li donosi neko delove odande? i meni je najbolja opcija bio "uk", posto na "de" i "at" nema nista vec duze vreme, mislm da ni jednu nisam video. Dok na "uk" sam nasao nekoliko pa sam se bas obradovao, ali nisam bio siguran da li moze uopste odande da se naruci. Cuo sam da neki to ljudi rade, ali ne znam nikoga i cuo sam samo za Nemacku i Austriju ali za Englesku nikoga. Pa ako znate nekoga ili kako doci do nekoga ko se time bavi, bio bih vam zahvalan? hvala ti/vam za tu inforamaciju, a taj link sto se okacili, to je stara, a moj je novi tip da mi ta treba ne bi bilo problema... a kako mislis ako imam nekoga da mi plati, mislis tamo? Ja generalno preferiram engleski ebay, posto mi stvari narucene sa njega najbrze stignu. Doduse, ja zivim u Bosni, pa ne znam da li ista pravila vaze i za Srbiju. Narucujem direktno, na svoju adresu,a vecina prodavaca su susretljivi i voljni da posalju ovamo. Sto se tice placanja, mislio sam na to da li imas paypal nalog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Januar 30, 2012 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice placanja, mislio sam na to da li imas paypal nalog. Nema jos paypala za srbiju. Ja imam nalog otvoren na hrvatsku i virtulenu karticu kod entropay, ali mi skidaju 5% za svaku transakciju jer nase kartice ne prolaze na paypalu. Stize lepo iz engleske, meni prosle nedelje stiglo zadnje svetlo za SV, postarina 8 eur-a za srbiju. Ako ti se ne otvara paypal nalog sa virtuelnom karticom pogledaj ova dva sajta, tamo sam kupovao neke delove, duplo je jeftinije direktno nego kada uzimas od nasih koji donose sa ta dva otpada: http://www.motorbonto.hu/bonto.htm http://www.sugomotor.hu/info.htm Posalji mail na engleskom ili srpskom sa slikom dela koji ti treba, oni ne znaju ni rec ni jednog ni drugog, ali ce prevesti u google translate i odgovoriti. Ja sam kupio kod ovog drugog iz Baje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Februar 9, 2012 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao vizir od Ivana. U pitanju je novi model koji do sada nije isproban. Izgleda odlicno, a o utiscima nekom toplijom prilikom Izbliza: Uporedo sa originalnim, lepo se vidi kolika je razlika u velicini (original je stavljen na mesto gde i treba da stoji). Ivan rece da je ovaj model kraci/nizi od onog kao kod Libera. I totalno nevezano: Da li primetite neku razliku na plocicama levo i desno??? 13250km sa originalnim prednjim, mogle su jos komotno par desetina kilometara . Zadnje su jos uvek originalne i potrajace dugo. Zamena je vrlo jednostavna. Meni je ovo bio prvi put da sam to radio pa opet nije trajalo vise od 15minuta (odstampane stranice iz servisnog upustva, proucene i to je to). Mnogo vise vremena mi je trebalo da ocistim klesta 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Februar 10, 2012 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi potrebni delovi za novi tip KLE-a '06 god, instrument tabla, nosac maske, vizir, volan. instrument tabla mi je najvaznija, ako neko zna gde moze da se nabavi (sem nova narvno u "Cule"-tu od 700 eurica), bio bih vam zahvalan. I neki savet ako je imao vec neko takavog iskustva, sta raditi.. hvala unapred Na www.PIK.ba čovjek iz Trebinja prodaje dosta toga. Potraži to tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 10, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo vise vremena mi je trebalo da ocistim klesta Perfekcionista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Februar 10, 2012 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan A malo samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li izduvna grana za KLE iz 2007 pasuje na 1996 godiste? Tip sto prodaje granu kaze da odgovara za sve KLE modele.Ako moze,super, a ako ne moze,da ne bacam pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 13, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li izduvna grana za KLE iz 2007 pasuje na 1996 godiste? Tip sto prodaje granu kaze da odgovara za sve KLE modele.Ako moze,super, a ako ne moze,da ne bacam pare. Koliko znam, nema razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Februar 14, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Februar 22, 2012 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Sad moram i ja da se prijavim u društvo vlasnika paKLEne makine, takva su pravila, valjda 2005.g., solidno očuvan, kupljen od člana foruma pre 2 meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...