Jump to content

Moto Zajednica

lucky7

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

lucky7's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Gavrolini, ne vidim sta je cudno u tome sto pitam ljude za savet i misljenje. Razmatram i tu mogucnost pa me kao novajliju interesuju iskustva drugih ljudi. Ne znam ni cenu stavljanja blokade, ni kako se skida, zato ako imate neki info hvala na odgovoru!
  2. Jos nisam na forumu naisao na stvar koja iskljucuje mogucnost pada, ali mislim da je ovo smanjuje. Jednostavno, razmisljam o ovome kao nekoj prelaznoj varijanti. Dosta sam citao o izboru prvog motora, i stav je da je Hornet ipak previse, da treba odabrati nesto od 50-ak konjica pa polako godinu dve. Kako je situacija sa kasnijom prodajom krajnje losa, poceo sam da razmisljam i o varijanti 2, da kupim jaci motor koji cu blokirati na manjem broju konja, cisto da ne bih dolazio u iskusenje prvih godinu dve!
  3. Interesuje me da li je izvodivo i koliko parica je postavljanje blokade na Horneta recimo, koji ima 97 ks da bi se redukovala snaga na 30-ak konja? Gledajuci oglase po inostranstvu primetio sam da ima motora koji su blokirani na 25 KW(34 KS), pa me intersuje varijanta kupovine jace masine, vozio bih ga sezonu dve dok se malo ne uvezbam pa bih skinuo blokadu? Ako imate neke predloge, iskustva, svaki savet je dobrodosao!
  4. Dragi prijatelji, rekoh da se obratim i sekti za pomoc . Ukoliko znate nekog da prodaje KLE, od 2000. god i mladji, slobodno mi posaljite neki info na p.m.. Hvala unapred i nadam se da ce do proleca biti kupovine!
  5. Dragi prijatelji, kupio bih Dominator 650 u dobrom stanju, godiste od 96 pa navise.
  6. Hvala ali motor je prodat.
  7. Pozdrav svima. Imam 30 god, ljubitelj motora i dobrog druzenja.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja