CIKA MK 18 Napisano Septembar 7, 2021 U prolazu, 33 postova Lokacija: MK Motocikl: Yamaha Tracer 700 traveler Prijavi odgovor kao problematičan Momci ja vas napustam 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 8, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je sa srecom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 11, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Poziranje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeza 20 Napisano Octobar 10, 2021 U prolazu, 35 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Tracer 7 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, evo i ja da se upisem u grupu Tracera. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2589 Napisano Octobar 10, 2021 Drug član, 1289 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Jel to prelaz sa ST na mali Tracer ili? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeza 20 Napisano Octobar 10, 2021 U prolazu, 35 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Tracer 7 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, vasa.93 je napisao: Pozdrav. Jel to prelaz sa ST na mali Tracer ili? ST sam vozio 3god, a sada malo da isprobam i ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 28, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Dodje i taj dan...osjecanja su pomijesana Tracer sutra ide na oglase a meni stize drugi motor. Sit sam se navozao ovog motora. Uzivao u svakom kilometru. Vama zelim puno lijepih kilometara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Octobar 29, 2021 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, mali_veseljak je napisao: Dodje i taj dan...osjecanja su pomijesana Tracer sutra ide na oglase a meni stize drugi motor. Sit sam se navozao ovog motora. Uzivao u svakom kilometru. Vama zelim puno lijepih kilometara. Sta stize u garazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 29, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga za 20min 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKA MK 18 Napisano Octobar 29, 2021 U prolazu, 33 postova Lokacija: MK Motocikl: Yamaha Tracer 700 traveler Prijavi odgovor kao problematičan CESTITKE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 29, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Octobar 29, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Novembar 24, 2021 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 29.10.2021. at 19:52, mali_veseljak je napisao: Evo ga za 20min Sad tek vidjeh, Cestitam i da se navozas bez problema bar koliko i sa Tracerom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 24, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Pirotehnicar, U planu je i vise voznje nego sa Tracerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrWhite 4 Napisano Januar 18, 2022 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 7 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege treba mi savet, u potrazi sam za Crash Pad-om, posto ne mogu da nadjem za Tracera 7 21 a vidim da ima za MT. CRASH PAD Y MT07 | Maxmoment MAXMOMENT.RS Puig Crash Pad – ovi su savršen izbor da ga koristite kao zaštitu za vaš motocikl. Izradjeni su od dovoljno Pretpostavljam da su ti srafovi koji idu u ram isti za ova dva modela, da li ima neko iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1394 Napisano Februar 4, 2022 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan Tracer7 i MT07 su praktički isti motori, tako da mislim da to ide i na Trejsija, a najbolje ti je pitat u butizi točno. Tracer 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeza 20 Napisano Februar 7, 2022 U prolazu, 35 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Tracer 7 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu da pomognem, ja sam pronasao ove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Februar 12, 2022 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na nezaboravnom druzenju...4 god. i 42k km. 4 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2589 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 1289 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kontam da se nisam ispisao iz teme kad sam prodao svog Tracer-a. I dobro je što nisam, jer ću najverovatnije da uparkiram isti primerak kod sebe uskoro... A vi, vozite li se? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Betty 257 Napisano April 4, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Pula Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Lijepi pozdrav iz Pule(HR). Do nedavno vozio Stroma 650,te se od ove godine družim sa Tracerom 700. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Betty 257 Napisano April 4, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Pula Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Da stavim i neke podatke.... 2018 godina 8000 tkm Viši vizir Chrash bar Comfort sic Gume:Pirelli Angel GT Priprema za bočne torbe Ja samo nadodao Givi torbicu za mob,Givi tank torbicu i 12 V utičnicu. Odradio prvi đir (450 km),vrlo zadovoljan lakoćom upravljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano April 4, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Black Betty je napisao: Lijepi pozdrav iz Pule(HR). Do nedavno vozio Stroma 650,te se od ove godine družim sa Tracerom 700. А што се тиче поређења са Стромом? Предности/мане? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Betty 257 Napisano April 4, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Pula Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg sad,učio čirilicu u osnovnoj školi,ček da prevedem i da se sjetim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano April 4, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Black Betty je napisao: E jbg sad,učio čirilicu u osnovnoj školi,ček da prevedem i da se sjetim Опуштено 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Betty 257 Napisano April 4, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Pula Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Razlika između Stroma650(2012g) i Tracera je poprilično velika... Strom... Veći,teži,konfiguracija mašine bolja(ipak se dokazala u zadnjih 20 godina),kočnice slabije,zaštita vjetra puno bolja. Tracer Puno lakši,bolji odaziv na gas,bolje kočnice,šira paleta za nadogradnju motora 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...