mrle 8652 Napisano Maj 19, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros ja na posao, stojim na semaforu, nešto pišti. Pištalica na migavcima. Stanem na sledeći semafor, ono isto, ali drugi motor. Da li je moguće da je čika Rajko svima u blokovima ugradio pištalice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Maj 19, 2016 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha tek da vidis kad nas 10 krenemo da skrecemo na raskrsnici HAHAAH Pistavi orkestar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Maj 19, 2016 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Korisna stvarčica, svi zaboravljaju da isključe migavce...a pešaci samo zveraju koji to šleper ide u rikverc pa pišti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Maj 19, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih na tu pistalicu dodao neki vremenski rele sa odredjenim zakasnjenjem paljenja pistalice, da ne pisti bas odma po ukljucivanju vec samo ako zabiravis. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Maj 19, 2016 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pistalica nije samo predvidjena vozacu da ne bi zaboravio da izgasi migavac. Ima jako veliku ulogu prilikom provlacenja kroz kolonu. Ili npr. prilikom sporog preticanja. Ugrozeni smo u saobracaju...zato nemam nista protiv toga da na motoru bude sto vise led lampica...pistalica itd...jeftino kupujemo prisutnost u saobracaju. Naravno Rajko je poceo zmurecki da ugradjuje xenone...alarme...pistalice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Maj 19, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u malom gradu pa nemam tih problema sa provlacenjem. A one kineske maglenke sa plavim prstenovima su vrh jos u kombinaciji sa belom kacigom, niko me nije isekao od pocetka sezone. Jos kad stigne Rajkova elektronika za emergency mod Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Maj 19, 2016 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Štampe napravljene, samo da nađem malo vremena da trknem po delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Maj 19, 2016 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Moram da naglasim da nije samo moto elektrika predmet uspešnog rešavanja čika Rajka - meni odlično odradio automatiku za lift i još par sitnica potpuno van moto sveta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 19, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A radio stanice su mu inače specijalnost Samo je skroman, neće da se hvali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 19, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan U subotu mu je izborna Skupština. Nadam se da će doći 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Maj 20, 2016 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 20, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa znaci bar je nesto na visokom nivou? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Maj 21, 2016 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Cika Rajko, pitanjce jedno. Imamo li na NBG-u prodavnicu elektronike sitne? Ne da mi se ici u grad u mikroprinc i u balkansku za svaki kondenzator, osigurac i sitnice. Znam za Kanibal, ali em su preskupi, izbor mali a nepristojnost osoblja na visokom nivou Nema druže, na žalost. Jedino Comet.rs kod Sava Centra ali oni prodaju samo pouzećem preko pošte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Maj 21, 2016 Integrisan, 9338 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moze I Kelco kod Cvetkove pijace, usluga je uvek na nivou. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Maj 25, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Opet čika Rajko... Putem GSM mreže našao kvar. Poziv, to mi je i to sa motorom, uradi tako i jeste. Crkao relej anlasera. od jutros palim prespajanjem automata šrafcigerom, ključem... Da, potrteban mije taj relej ako ima neko... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 25, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Rajko, kakva li je šema ovde: http://www.cosmo-accessories.com/online-store/electronics-computers/dl-650-v-strom/relay-pcb-board-info.html Da li je neka pamet ili klasika, osigurači na zajednički, komanda na kotvu, drugi kraj fiksno plus (ili minus), izvodi na kleme za print montažu? Hteo bih da nacrtam šemu i uradim pločicu sa relejima za grejane ručke, dodatna svetla (spotlight), farove prebacim preko releja sa zadrškom paljenja, itd. a da bude što univerzalnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Maj 26, 2016 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako druže, klasična šema relea sa istim ulazom, posebnim izlazima sa osiguračem na izlazu. Malo je problem max struja od 7.5A koja je malo iznad struje jedne H4 sijalice? Ja sam nešto slično uradio na svom TA, samo što sam stavio 4 auto relea od 30A i ne brinem o max struji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Maj 29, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Čika Rajko izgleda da mi je umro regler na trandži. Kad mogu da naidjem da čačneš to malko i imaš li još koj Joškin regler na stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Maj 29, 2016 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Obično uvek ima po neki na lageru Javi se sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Maj 29, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Obično uvek ima po neki na lageru Javi se sutra. 'oću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcycle Emptiness 30 Napisano Maj 31, 2016 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan Čika Rajko siguran sam da bi mogao da mi ovako nesto konstruises, koliko bi kostalo to planinarenje? Odgovor moze i na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcycle Emptiness 30 Napisano Maj 31, 2016 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napisem sta, evo ovako nesto http://nerdrider.com/?p=115 http://www.zeeltronic.com/page/bat_elim.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Jun 1, 2016 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan I od mene svaka preporuka za Rajka! Joskin regler radi bolje nego fabricki vec godinama, podmazivac lanca konacno mogu da podesim kako treba.... kada god mi je bila potrebna pomoc bilo za akumulator na motoru ili na kolima ili za savet o radio stanici - Rajko je bio tu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Jun 1, 2016 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Posle danasnje Arakisove intervencije, moj skuter sljasti kao Las Vegas ! Ugradjena led svetla u kofer. Brzo, pedantno i profesionalno. Cena simbolicna. Preporuka ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 1, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da si mu se izvinio za ono sto si ga nazvao CIKA Rajko pa ti nije petoduplirao cenu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...