slobasuper9 2269 Napisano April 11, 2017 Drug član, 989 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo Jel se to meni cini ili si sediste pretapacirao ? Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano April 11, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo Jel se to meni cini ili si sediste pretapacirao ? Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Da, sediste je presvuceno sa nautickim skajem (Sorbon..Kralja Petra) 1800 din/m Uradio ga moj drugar, tapetar... Utegnuto, izgleda super, videcemo koliko ce da trpi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano April 11, 2017 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na slikama izgleda extra . Predpostavljam da je uzivo jos lepsi . Sijalice sijaju ,rade za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15965 Napisano April 11, 2017 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi kaze dimenziju i gde moze da se kupi, poklopac varijatora (xciting 500, 2005) s obzirom da su na mojoj masini alu krilca "oglodana" poprilicno, ne znam od cega ??! Hoce da se srede krilca tanjira kad se popusti sraf osovine, dohvati deklu i eto brijanja. Lepo izgleda u beloj kombinaciji i da nece da ti kliza zadnjica na tom materijalu sedista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano April 11, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi kaze dimenziju i gde moze da se kupi, poklopac varijatora (xciting 500, 2005) s obzirom da su na mojoj masini alu krilca "oglodana" poprilicno, ne znam od cega ??! Hoce da se srede krilca tanjira kad se popusti sraf osovine, dohvati deklu i eto brijanja. Lepo izgleda u beloj kombinaciji i da nece da ti kliza zadnjica na tom materijalu sedista? Da li je preporuka onda da zamenim taj poklopac, ionako bih voleo da mi majstor pogleda u kakvom je stanju prenos... Drugar vec 2 godine jase ovaj materijal, ja sam imao samo jednu voznju i nisam primetio problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano April 12, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Na slikama izgleda extra . Predpostavljam da je uzivo jos lepsi . Sijalice sijaju ,rade za sve pare Zadovoljan sam kombinacijom 2 philips LED 360 kao dnevno i Philips Diamond, koji se po boji uklapa u LED, videcemo zivotni vek u odnosu na cenu.. PS. Dobro je što su "plug and play" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2672 Napisano April 12, 2017 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan @nenadmmilic Imamo iste retrovizore, kako si ih stavio, jesi li ih montirao na nosače original retrovizora? Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano April 12, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan @nenadmmilic Imamo iste retrovizore, kako si ih stavio, jesi li ih montirao na nosače original retrovizora? Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Ja sam u startu imao retrovizore napred, zamenio sam prednji oklop, cilj mi je bio da ih prebacim na korman, kupio sam sa Alija nosace 10mm, probusio plastiku i usrafio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Septembar 13, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dali se nekom desilo da okrene kazaljku km sata skroz u krug i stoji sa druge strane granicnika i sta raditi kymco xciting 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 13, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Полако, @Pei, не мораш свуда писати. Јавиће се већ неко. Могао би прво да одеш у део за представљање, напишеш бар своје име, чисто културе ради. Пробај да скинеш клеме са акумулатора, па поново накачиш, можда се тако реши. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Septembar 13, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Greskom sam napisao nije hteli da se objavi niti da mi fozvili lepobda popunim prijavu zato je otisli ovako a probao sam sa klemama motacu ponovo jefini je spas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 91 Napisano Maj 31, 2022 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam promenio boju sata kod mene, možda bi bilo bolje da sam stavio belu boju Послато са Smartphone_6.1 уз помоћ ТапатокаMoze li ova tabla od R na model koji nije R? Meni tabla ne radi, pa bih uzeo novu, ova od R je mnogo ljepsa, ali da li ce da radi ako motor nije R? Sent from my SM-A725F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2672 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video da je kod mene bilo prepravljano bilo šta od instalacije, a bila je tabla od R modelaPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 91 Napisano Jun 6, 2022 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je crkla, majstor je zeznuo, pa moram novu da uzmem, mislio sam od R da stavim jer je mnogo ljepsa.Sent from my SM-A725F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Сигурно може. Рече ти и Душко, без неке преправке је углављена на Крмету који је био 2004. годиште, ако се добро сећам? Када је твоја већ умрла, нема разлога да не ставиш лепшу. (са километражом која ти одговара ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 91 Napisano Jun 19, 2022 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno onda, da trazim od 250R. Sto se kilometraze tice, ionako ne planiram da ga prodajem, a ulozio sam pred sezonu 1000e.Kad stavim novu tablu, on sam ocitava kilometrazu ili ima neki postupak?Sent from my SM-A725F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 19, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Е, .еви га сада? Ваљда та табла има неку своју км коју је прешла и она ће писати? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 91 Napisano Jun 19, 2022 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novu tablu ako kupim, valjda ce biti 0 km?Sent from my SM-A725F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 19, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Аа, нову си мислио? Може и тако, ако ти баш пара очи, наћи ћемо некога да набије 30 К км Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...