Jump to content

Moto Zajednica

Pei

Članovi
  • Broj tema i poruka

    31
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Pei

  • Rođendan 05.01.1970.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Niš
  • Motocikl
    Kymco xciting 250

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Pei's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Moguce i da je di kabla meni nije isto na 250 radio brzinometar ostalo je radilo isekao sam kablove gde su bili kso u prekidu stavio druge zice zalemio i.sve radi kao prvog dana.
  2. Ja sa moj u startu ih ugusim u prasinu
  3. Redko i da ima dobar majstor i da hoce da se posveti kymku vecinom vece motore rade, moras da molis baram kod nas
  4. Meni ide 120 i mozda malo prebaci
  5. Iz ove grupe sto pre bezati pitas nesto, kazes sta si napravio svi pametni svi strucnjaci a nemaju pojma
  6. Tako je niaam ga resio ti znas ceo dan vozim presao sam danas oko 170 km i sva se mast razlila a i dalje rafi ko sat pa ti vidi pametnjakovicu.
  7. Hvala niko nije bio upravu, al opet hvala na sugextijama, resio sam problem tako sto sam stavio tovatnu mast izmedu membrane i kucista karburatora tu he vuko vazduh, i sad radi ko mina
  8. Hvala na odgovoru membrana je orginak i nije jeftina 6000 din je placena,drugo membrana je dosla samo ona bez iglice, rotira oko nje, ali nije problem u membrani jer kad vratim i staru isto se ponasa i trecu membranu smo probali isto je.hvsla
  9. Provereno nije zacepljen stavimo drugi karburator od burgmana i radi super
  10. Mnogo bre komplikovano ovo ovde, trazintemu, te ovo te ono
  11. Postovanje vlasnik sam kymca xciting 250cm 2006. Od pre neki dan mi se pocepala membranakupim novu orginal, zamenim lepo radi, predem 5 km izgubi gas tojest snagu.neprima gas kako je primao,jedva do 80km skinemo karburator opere ga majstor ultrazvucno,medutim ne dize memdranu, kad se upali i zato nece da prima gas.probamo karburator od burgmana radi prima lepo gas.vratimo opet nece neznamo u cemu je problem.ako je neko imao slican problem, da ne trazim drugi karburator, Hvala.
  12. Izvinjavam se dali neko moze da mi kaze, imam kymco xciting 250 cm 2006 god. Od pre neki dan imam problem sa karburatorom, prvo mi crkla membrana kupim novu orginal u Bg.stavim probam ide posle 5 km izgubi snagu vuce ali nije to to jedva dode do 80 km.muci se ne prima pun gas majstor ustanovi da se ne podize membrana probamo sa drugom isto nepodize, zaboravio sam da smo danas i oprali ultrazvucno karburator i nece,stavimo karburator od burgmana prima lepo gas al se ne hvataju drzaci sajle, zna li neko u cemu je problem hvala ?
  13. Nisam jer si zadovoljan, i ne postavljaj vise ovakva pitanja.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja