doctore 345 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 326 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ja zadesno vozim terraforce i guma radi. Nije za neki teren,sara jednostavno nije ali drzi bez da je pokazala neke znake leleujanja i na suvom i na kisi. Prosli neki vikend povratak iz CG,kisa od Varosi otprilike i lagano kao vec je stara guma medjutim bez abs i TC da su se ukljucili. Na beloj kliza ali nista vise nego Conti koji sam imao ranije tako da za neku budget gumu odlican izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1487 Napisano pre 1 sat Drug član, 1239 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo je slično. Touring force koje su isto tako zadesno bile na motociklu i prešle 7.000 ako se ne varam. Ja sam prešao još oko pet preko i drže one ok i sada. Evo danas sam se provozao malo i nisam primetio neki problem ni na hladnom asfaltu. Svi kažu da im je 10.000 neka granica ali eto....nisu loše ni posle toga. Pojave se neke uzdužne brazde po gumi na 10-ak hiljada ali ne gube pritisak....sve ok. Svakako ih menjam sledeće sezone. Hoću reći da ne treba bežati od Mitasa ako se nađu za pristojan novac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2455 Napisano pre 8 minuta Drug član, 1208 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, hausmajstor said: Koje gume su generalno najjeftinije a dobre Koje nadjes na najboljoj akciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...