ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 18, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ribnjak "Kod Rake", Gornjačka klisura, blizu Ždrela kod Petrovca na Mlavi, pastrmka iz ribnjaka i domaće crno vino. Priroda fenomenalna, restoran iznad Mlave. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Poz ! Ove godine opet planiram oko 7 dana Srbije ( okolina Gornjeg Milanovca ) , koristio bi seoski turizam i odande pravio izlete , interesuje me sto znaci --- domacinstvo je kategorisano kao kuca 1 kategorije ili 2. ili 3 kategorije ... pozzz, milan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Februar 3, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan ima jedan restoran na bavanistanskom putu blizu mene preko puta od kasarne prema groblu . Ne znam sta sluze s,obzirom da mu je ime Shapa bese neko kuce lajalo tu blizu a sad ga nesto ne cujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosBajker 3 Napisano Mart 31, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: XVZ 1300 Venture Rojale Prijavi odgovor kao problematičan Restoran Maligan u Surduku. Najbolja riba u Srbiji.Prijatno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Mart 31, 2015 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska klopa sa ogromnom tradicijom. Ali su preskupi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Mart 31, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad došli, hvala na predlogu ali mi krenuli nešto ranije od planiranog i nisam video preporuku . Tablu za tu vinsku kuću sam zapazio kad smo išli ka Vrdniku. Svratili na ovaj salaš. http://salasstojsic.com/index-c.html Klopali i pili nas četvoro za 3.100 dindži a razvalio se od klope jedva su me naterali da sednem na motor i krenem za Zemun. Ja jeo karađorđevu, žene neke letnje ražnjice a drugar gulaš. Čorba , salata i dezert na kraju i najeli se usput šljiva i jabuka sa salaša ta dž. bio sam , službeno, obilazio te salaše zbog neke saradnje sa firmom. Samo kafu d apopiješ pa ti je merak. Da, dodao bih i ovu u Krčedinu http://www.merakmije.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 31, 2015 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Restoran Laguna u Novom Slankamenu, ispod bolnice, vrhunski riblji paprikaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Mart 31, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Restoran Laguna u Novom Slankamenu, ispod bolnice, vrhunski riblji paprikaš. potpisujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Mart 31, 2015 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Takodje. Paprikas je nerealno dobar. Sada sam gladan kada pomislim na onaj kotlic mali ispred mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 31, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam da li je bio http://www.restorangros.com/ Svratili devojka i ja,preporuka Usluga,ambijent,cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Mart 31, 2015 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Restoran Semberski salas izmedju Bijeljine i Pavlovica mosta extra i lopa i usluga 20140710_002014.MOV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 31, 2015 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Takodje. Paprikas je nerealno dobar. Sada sam gladan kada pomislim na onaj kotlic mali ispred mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Mart 31, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Salaš Stojšić Merak mi je Mailgan Laguna Potpisano i od mene. Nema greške! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano April 2, 2015 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Poz ! Ove godine opet planiram oko 7 dana Srbije ( okolina Gornjeg Milanovca ) , koristio bi seoski turizam i odande pravio izlete , interesuje me sto znaci --- domacinstvo je kategorisano kao kuca 1 kategorije ili 2. ili 3 kategorije ... pozzz, milan http://panacomp.net/domacinstva?mesto=domacinstva_gm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 21, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi vodite devojke, žene, jlubavnice na kasni doručak u restoran Zapata. http://www.zapatabeograd.com/ Za 285 rsd po glavi se dobije: -opasan doručak ( izbor je 6 jela), moje omiljeno broj 2, su takosi sa pohovanom piletinom, sirom, pečurkama i prelivom sa dosta salate. Ima komada 2, ja volim da ima, znači lepo se najedeš. - kafa po izboru ( kapućino, makiato, espesso ) - Piće po izboru gazirani i ne gazirani sokovi. Sve za 295 rsd, pa to je na ivici profitabilnosti Topla preporuka za one koji hoće da izvedu na kasni doručak od 10-13h svoje saputnice. Kratka vožnja do Zapate u centru grada ili Hotelu Jugoslavija i lep i preobilan doručak. Od mene punih 5 smajlija sa prstom 2 x 295 rsd = 590 rsd za dve osobe. Ja dam 600 dinara i kažem "U redu je..." 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Maj 21, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan da li ovaj doručak važi za sva tri restorana? nigde ne vidim spisak jela, ponude za kasni doručak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 21, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan da li ovaj doručak važi za sva tri restorana? nigde ne vidim spisak jela, ponude za kasni doručak. Ja sam poslom u Vuka Karadžića pa povremeno skoknem do njih. Koliko znam kolega je išao na kasni doručak i u Vuka Karadžića i u Hotel Jugoslavija. Jedino subotom i nedeljom im je kraći termin za kasni doručak - jer je to u stvari akcija da se napuni restoran pre ručka i večere. Preko vikenda taj termin je od 9-12h, dok ostalim danima je od 9 do 13h. Tako nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18564 Napisano Jun 18, 2015 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Sledeči četvrtak, 25.6. idem kolima za Bugarsku. Negde izmedju Beograda i Niša računam da napravim pauzu za ručak. Pročitao sam čitavu temu i mislim, da mi je dobra lokacija za ručak Lepovo i restoran Kapija Šumadije. Blizu je autoput, tako da ne silazim daleko. Kakvo je vaše mišljenje ili možda neki drugi predlog? Dobra klopa i blizina autoputa BG - NIŠ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 18, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kudazavikend.com/8-Na%20izlet/3596-%C5%A0a%C5%A1avac%20%E2%80%93%20Etno%20farma/ Izlaz sa auto-puta za Svilajnac, par stotina metara od isključenja. I u Kapiji je dobra klopa, ali je ovde interesantnije, a i klopa je vrh! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18564 Napisano Jun 22, 2015 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Nekako odlučili da idemo za Kapiju Šumadije. Možda neki savjet šta tamo da se proba? Šta se preporučuje? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 22, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Jagnjeću čorbu obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Jun 23, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan 29. juna je zadnji radni dan restorana SLON u centru Sombora ,restoran se seli na novu adresu a glavnom putu prema Apatinu ,skrece se pre mosta levo i pored vode je restoran ,necu trositi reci na kvalitet i uslugu ovog restorana ko je bio zna o cemu je rec ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Jun 23, 2015 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Gde na Zlatiboru ima dobra komplet lepinja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Jun 24, 2015 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Krcma "Kod Zore" na Borovoj glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 24, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nekako odlučili da idemo za Kapiju Šumadije. Možda neki savjet šta tamo da se proba? Šta se preporučuje? Pozdrav Mozda je kasno...ali za drugi put....pa specijalitet "Kapija sumadije" za dve ili 4 osoba ( tj 3/4 ili 5/6 osoba u kvantitetu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...