ZoraNS 5544 Napisano Jun 16, 2023 (promenjeno) Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, DarkoČa je napisao: Picerija "Kod Vaše TETKE" Čačak, ul. Vojvode Stepe 140 https://maps.app.goo.gl/hqpMXy1BNw58bmJN6 https://instagram.com/kod_vase_tetke?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Pice PREDOBRE takođe i sendviči, kalcone, za doručak omleti sa raznim dodacima Izdvojio bih picu Tetkin specijal, Giros specijal, rolovana piletina sa spanaċem i zdenka sirom, omlet sa slaninom.... Probao sam svašta iz menija, ni na šta nemam zamerke! Preporuka za doċi i probati! U tvoje preporuke nimalo ne sumnjam. Dolazim na picu kod vaše tetke.... Promenio Jun 16, 2023 član ZoraNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ZoraNS je napisao: U tvoje preporuke nimalo ne sumnjam. Dolazim na picu kod vaše tetke.... Zoki moj dobri, u svako doba, samo mi javni kad si kroz Ča da ti se pridružim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2561 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 1128 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre ulaza u Aranđelovac (iz Orašca)sa desne strane,pečenjara kod "Poštara". Pečenje je rešije,taj stil,krtina. Cene su ok, 2400rsd za kg praseta. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Jun 19, 2023 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidi se bas dobro sa puta zbog visoke ograde inace smo uvek bili zadovoljni kad smo svracali tamo. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jul 7, 2023 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,Neka preporuka za klopu od isključenja sa autoputa Aleksinac ka Sokobanji?Unapred hvala!Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6746 Napisano Jul 7, 2023 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Upravo prošli tuda....ne preporučujem, već sam primetio, jer ranije nije bilo tu. U mestu Bovan, kod jezera, uz put reklama za kuvanu klopu i još koješta. Otprilike, na toj deonici...nema ništa. Uz jezero, već kada se skoro prođe, ima kao neka baraka gde se okupljaju ribolovci...tu bude ponekad nešto, ali kako im se ćefne...mož' se nabode čorba, pečenje, roštilj...nema pravila.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6746 Napisano Jul 7, 2023 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš uz put i dolazi se makadamom (finale 2 - 3 km, ostalo pristojan asvalt)...u selu Vrmdža ima dva super mesta...da se odveze lagani off-road i da se klopa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1328 Napisano Jul 7, 2023 Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, pronto said: Nije baš uz put i dolazi se makadamom (finale 2 - 3 km, ostalo pristojan asvalt)...u selu Vrmdža ima dva super mesta...da se odveze lagani off-road i da se klopa. Kod Deda Mije što ima i vodenicu? Fino mestašce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6746 Napisano Jul 7, 2023 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Da,to...i još napred, istim putem, dođe se prvo do jezera...pa još iznad, mesto se zove "Filotin pogled". 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17543 Napisano Jul 7, 2023 Integrisan, 8338 postova Prijavi odgovor kao problematičan Videh to na nekom TVju, u istoj emisiji gde i tebe i gospođu ti. Duplo bravo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6746 Napisano Jul 7, 2023 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Da bre..malo, malo pa izađemo na televizor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8714 Napisano Jul 10, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1908 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Je l' zna neko gde je dobra klopa na Žabljaku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Jul 10, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovde svratio prošle godine, na preporuku vlasnika smeštaja. Klopa je bila OK. Jeli smo i u centru na par mesta i isto je klopa bila dobra. Google мапе WWW.GOOGLE.RS Пронађите локална предузећа, погледајте мапе и преузмите упутства за вожњу у Google мапама. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan-ADV 9 Napisano Jul 12, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko vec komentarisao kafanu As u selu Merosina? Nadam se da jos radi. Utisci su fenomenalni ali od pre 5-6 god.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 127 Napisano Jul 15, 2023 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Bio neki dan u Žablju u restoranu Vojvodina . Služe samo kolenicu i moja je preporuka da odete tamo ko voli kolenicu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5544 Napisano Jul 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 15.7.2023. at 22:34, rajmax63 je napisao: Bio neki dan u Žablju u restoranu Vojvodina . Služe samo kolenicu i moja je preporuka da odete tamo ko voli kolenicu . Volim ja, al šta ako nemaju kolenicu.... Promenio Jul 16, 2023 član ZoraNS 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Jul 16, 2023 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Evo nakon višemesečnog odricanja od rane i pića, skupilo se para da posetim elitni objekat... Samo me još interesuje gde se kupuje krumpieeeeer... Gde je krompiJeeeeer, dajte mi krompijeeeraaaa... Salim se, iako sam gladan i žedan kao pas, zaobići objekat ! 5 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8186 Napisano Jul 16, 2023 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster pa tamo se ide kad je kišno,gde si ti zapeo po ovu vrućinu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Jul 16, 2023 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, gebee&co je napisao: @ProMaster pa tamo se ide kad je kišno,gde si ti zapeo po ovu vrućinu. Uz vrele dane, poraste mi želja da budem napušen... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Jul 16, 2023 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa ladovina ispod nadstresnice za motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Jul 16, 2023 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, ajde ne pocinjite opet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Jul 17, 2023 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, ProMaster je napisao: Evo nakon višemesečnog odricanja od rane i pića, skupilo se para da posetim elitni objekat... Samo me još interesuje gde se kupuje krumpieeeeer... Gde je krompiJeeeeer, dajte mi krompijeeeraaaa... Salim se, iako sam gladan i žedan kao pas, zaobići objekat ! Следећи пут прескочиш "институцију", продужиш 20ак километара и свратиш на по једно 'ладно. А има увек и нешто да се насече. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Jul 17, 2023 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da nije tih 20km u smeru ka Čačku Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Jul 17, 2023 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, muljaz je napisao: Momci, ajde ne pocinjite opet Mala šala... A i nije offtopic, napisao sam da se preskoči ugostiteljski objekat.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Jul 17, 2023 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Krmco je napisao: Samo da nije tih 20km u smeru ka Čačku Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Па нисмо сви из Ужица исти. То што ви немате среће да познајете праве људе није разлог за генерализовање. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...