lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 16, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se da tako generički razmišljam o kupovini auta ali s motorom je totalno drugačija situacija. Iz fabrika dvotočkaša i inače izlaze gotovi poluproizvodi a na kupcu je da to dovede u finalno stanje prilagodivši vozilo svom stilu i potrebama. Kako si već naveo, Himalayan se ne kupuje zbog performansi. Čak ni u rođenoj zemlji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Octobar 13, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna oce li se prodavati ova marka u Srbiji? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 29, 2020 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim teško, osim ako neko iz teme ne reši da krene u taj posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drule 4 Napisano Novembar 29, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Road King Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo verovatno od 2021... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Novembar 29, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, drule said: Vrlo verovatno od 2021... Ja bih vrlo rado taj motor kupio nov, 4500 dolara mu je cena u USA, da mi ga brat doveze, kostalo bi skoro 2500 dolara, ne isplati se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Novembar 29, 2020 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih vrlo rado taj motor kupio nov, 4500 dolara mu je cena u USA, da mi ga brat doveze, kostalo bi skoro 2500 dolara, ne isplati seI da bude kod nas, nece ga biti ispod 6700 - 6900 evra. Sad je in da se kupi nov motor koji je ispod 7000 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 29, 2020 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije kod nas pravilo da ne mogu motori iz SAD da se registruju? Iako su proizvedeni van SAD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Novembar 29, 2020 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo uskoro! Harley Davidson Beograd je uzeo zastupnistvo i za Royal Enfield.Prve masine se ocekuju u Decembru ove godine! Vest je proverena,treba da stignu Interceptor,Meteor,Himalayan,Continental,...Cene su povoljne u u poredjenju sa konkurencijom.Imace i servisnu radionicu.Ostaje da vidimo tacan datum procetka prodaje. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 596 Napisano Novembar 29, 2020 Drug član, 1362 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, nenada je napisao: U HR Himalayan 400 košta oko 5200 EUR. Bilo je nekoliko opcija, mislim da je samo razlika u bojama ili nekim sitnicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Decembar 18, 2020 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas ne bi smeo da pređe 5000e pre će biti tu oko 4500e-4800e.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaMi 175 Napisano Decembar 21, 2020 U prolazu, 65 postova Lokacija: Celje, SLO Motocikl: Benko F650GS TWIN Prijavi odgovor kao problematičan A šta Himalayan može, čak u nježnim ženskim rukama... Nije klasički Youtube Review nego malo više. Bez dečijih bolesti, sve to je prešla stvari bez kvarova. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5289 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 1892 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Blagi off, ali ova zena me oduševljava. Ne skida osmeh sa lica ni u najvećim problemima. A gde sve prolazi sa ovim motorom je za poštovanje. Pogledajte oko 10og minuta. Svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 889 Napisano Decembar 25, 2020 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Ima na njenom kanalu par epizoda kako vozi Royal Enfielda po Bosni, Crnoj Gori i Hrvatskoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Da da, ima klipova kolko hoces, odgledao sam vise od pola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan U UK se novi kreće od £4200 do £4800 u zavisnosti od opreme. Šta znam, meni to deluje kao okej cena. Ja sve gledam nešto veliko, mada moram da priznam da mi ovo sokoćalo izgleda jako zanimljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pricao sam sa direktorom prodaje iz Harley Davidson Srbija kuce. Od sredine januara ce imati na ponudu Royal Enfield motore. Himalayan ce kostati izmedju 4900 i 5200, u zavisnosti od boje. Ici cu da vidim (pipnem) mozda i da probam. Mnogo mi se svidja motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 99 Napisano Decembar 25, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne vesti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5289 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 1892 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Meni se takođe baš sviđa, voleo bih da ga probam. Jedino mi se čini da nije baš gabaritan, samo 800mm je visina sedišta. Ne znam kako će to da izgleda za nas više vozače.@Markone88 Pošto kažeš da si dosta gledao Itchy Boots - kako beše, jel ona nešto menjala auspuh na Himalayan-u ? Mnogo lep zvuk ima njen motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Decembar 25, 2020 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koji Himalayan, posto je 2 imala. Ako se dobro secam prvi se jace cuje zato sto ima izduv za azijsko/indijsko trziste. Sa tim primerkom je iz Azije dosla do Nizozemske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja ispratio, nije menjala. Oni imaju veoma dobar zvuk. Motori su prosti i pouzdani. Veoma gabaritan motor za 400cc, ali svako visine 175 i navise ga moze voziti. Ja vozim sam 99% slucajeva, i posto sam vozio F650GS, mogu vam reci da je dual sport motor za sve (osim za trke) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, maxx said: Zavisi koji Himalayan, posto je 2 imala. Ako se dobro secam prvi se jace cuje zato sto ima izduv za azijsko/indijsko trziste. Sa tim primerkom je iz Azije dosla do Nizozemske. Oba su imala fabricki izduv. I onaj koji je dobila zamenski, zbog problema sa papirima. Samo za azijsko trziste, nema puno normi, pa su glasniji jer su suplji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Januar 18, 2021 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas ne bi smeo da pređe 5000e pre će biti tu oko 4500e-4800e.Sent from my SM-A705FN using TapatalkDa potvrdim svoje predviđanje, zvanična cena u Srbiji je 4990e.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 19, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Baaas zanimljiv motoric, cena prosto neverovatna... nadam se da cemo imati prilike da ga srecemo po gradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Januar 19, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Pojavio se jedan u predstavnistvu Harlija u Merkatoru. Jako dobro izgleda uzivo po meni, dosta je veci nego sto mi se cinio na slikama. S druge strane po meni drze jaku cenu u odnosu na Japance. Interceptor koji mene zanima je cenom u rangu sa SV650, Z650 i MT07 koji su dosta bolji po performansama i provereni. Promenio Januar 19, 2021 član Djeronimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5289 Napisano Januar 19, 2021 (promenjeno) Drug član, 1892 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Djeronimo said: Jako dobro izgleda uzivo po meni, dosta je veci nego sto mi se cinio na slikama. Super ako je tako, ja sam nekako stekao utisak gledajuci yt da nije bas gabaritan. I to bi mu bila najveca mana, u mom slučaju. Baš bih voleo da ga probam, ako bude bilo moguće. Promenio Januar 19, 2021 član antir3ality Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...