Dominator96 864 Napisano Januar 31, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo potrebna mi je pomoc Nedavno sam kupio Yamahu Dt 125 neispravnu, na njoj nije fabricka struja vec je neko ubacio platisko paljenje sa drugog nekog motora Ja iskreno nikad nisam sreo ovo paljenje pa molim za pomoc ako mi neko moze reci cije je ovo paljenje i sa kog motora Ono sta znam je da na platinama pise ND kao i na ploci, i spoljasni promer rupa za namotaje je 62mm tj unutrasnji 54mm. Evo i koja slika nadam se da ce pomoci....(iskreno ne bih ni dirao da je sve ok, nego su paltine dosta istrosene i otkacena je zica sa namotaja za paljenje, postoji li neki nacin da se to popravi?) Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Januar 31, 2016 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Meni izgleda kao 12 v na TOMOS motoricima... Odavno nisam imao u rukama, ali cini mi se daje to! Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Januar 31, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan I da zaboravih da napisem, nije od Tomosa Tomosova ploca je manja, precnik rupa na namotaju je manji, platine nisu iste, kao i kondezator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Januar 31, 2016 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa skini platine pa ponesi u neki ducan gde se prodaju delovi pa uporedi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 232 Napisano Januar 31, 2016 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Nije tomos,lepo pise na ploci da je nipon denso,al nije sa ovog motora sudeci po turpijanoj ploci. Mozda da se proba nesto elektronsko od kineskih skutera? Ima sve da se kupi i nije skupo,al nemam sad blizu nista da premerim. Zavisi koliko si spreman da improvizujes,sve se da resiti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Januar 31, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tomos,lepo pise na ploci da je nipon denso,al nije sa ovog motora sudeci po turpijanoj ploci. Mozda da se proba nesto elektronsko od kineskih skutera? Ima sve da se kupi i nije skupo,al nemam sad blizu nista da premerim. Zavisi koliko si spreman da improvizujes,sve se da resiti! Mislim da je to odgovor, nipon denso, malo guglovanja i eto.....ima li toga kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Januar 31, 2016 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ono elektronsko iz Rumunije je po meni najbolje resenje, seticu se kako se zove i sajta pa javljam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...