goksit 3 Napisano Novembar 14, 2015 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bih ovih dana da kupim aktivni ves ali neznam nista u vezi njega. Molio bih za pomoc tipa gde kupiti i koji. Vasa iskustva itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 14, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde su ljudi opisali najbolje šta treba uzeti. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108434-epizoda-br-3-aktivna-ode%C4%87a/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 14, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ja uzeo crivit komplet,prezadovoljan.Cena 3800 sve komplet.Ja sam uzeo preko Kupinda...novo neotpakovano,naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Novembar 14, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li kontakt Sale, možda bih ja jedan za sebe pazario. Našao sad neki ski aktivni od ove firme na kupindu 4,100din. Mozgam :stabre: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksit 3 Napisano Novembar 14, 2015 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 14, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan sad sam gledao,izbrisao sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Novembar 14, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovo sam našao https://www.kupindo.com/Zimski-sportovi/24770429_Komplet-aktivni-ves-za-skijanje-Crivit-NOVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Novembar 14, 2015 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/47767-aktivni-ves-cheris-porucivanje-na-tel-060-50-40-606/page-14 Šta se dešava sa ovim,koštao je komplet 10€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brzina_Speed 8 Napisano Januar 5, 2019 U prolazu, 28 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Da ozivim malo temu. Ima li razlike u ovim BASE LAYERIMA ? Za zimu ili ljeto ? Koji materijali su za zimu, koji za ljeto ? U onom audio snimku na posebnoj temi nije objasnjeno to. Sada sam kupio u ski opremi Ellesse Thermap top i leggings . MAterijal je 65 % nylon/30% bamboo charcoal fiber/5% spandex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Januar 6, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Za zimu ti je najbolja vuna.Ja imam neki 60% vuna i 40% sinteticki materijali mada sam nosio i cistu vunu. Mogu reci da je najtoplija i najprijatnija za nosenje.Jedini problem je cena. Vuna moze i za leto, razlika je u gramazi materijala. Licno, za toplije vreme koristim cool-max majce, brze se suse od pamuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Januar 6, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pamuk je najgori kad se oznojis, samo one poliester majice i to je to, brzo se osuse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4475 Napisano Januar 7, 2019 Advanced Member, 1981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zadnjih 4-5 sezona samo Merino vunu. Prijatniji je za nošenje nego sintetika i manje se usmrdi. Isti komplet koristim leti za motor (uvek i gornji i donji deo, dugački rukavi/nogavice) i zimi za sve aktivnosti. Na FB potražite Merino World, prodaju relativno povoljan (povoljan obzirom da je vuna ) aktivni veš od merino vune. Jesenas je komplet koštao oko 8000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Januar 7, 2019 Drug član, 4161 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Koji model si uzeo?? Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 7, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora preko FB https://merinoworld.shop/products/donji-deo-aktivni-ves-merino-vuna-100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Januar 7, 2019 Drug član, 4161 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vidija troškove dostave. Zna li tko? Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 7, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda posalju recimo postekpresom (ja bih mozda platio negde oko 300-400 din) .Gde tebi salju? Imaš kontakt pa ih pitaj , na email ili preko FB. Vidim da su internet prodavnica i grad Novi Pazar. Nije uobicajeno da pisu troskove dostave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Januar 7, 2019 Drug član, 4161 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Išlo bi izvan Srbije, Švicarska ili Hrvatska. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 7, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Da da, pretpostavio sam. Zato i kažem, odaberi artikle pa im napiši da bi poručio al prethodno da ti jave da li salju i pošto. Pisalo se dosta o aktivnom vešu. Ja sam ranije i planinario pa imam i ta iskustva. Vuna je najbolja. Eno ga i Miroljub Petrović reklamira vuneni veš Izlete mi pre neki dan, ovog puta gaće jer ih pre nije bilo ( firma Merino World) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno porucujem gornji,donji deo i gaće od Merino world.A sigurno i ove čarape letnje od vune sa drugog mesta : planinarska merino carapa,treking carapa,carapa za letnje uslove, tanja letnja carapa za planinarenje, carapa za 3 godisnja doba www.outdoor-shop.rs WWW.OUTDOOR-SHOP.RS Planinarska carapa Merino TNW 983 tanja letnja carapa 75 % merino vuna sa antibakterijal svojstvom namenjena za prolece ,jesen,leto od +15 pa na gore. Namenjena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 397 Napisano Jun 7, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nosi li neko mozda onaj biciklisticki veš sa uloskom za ispod dupeta i pomaze li uopste? Uzeo bih da imam za vikend voznje i sebi i devojci, tvrdo sediste na Yamahici Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 781 Napisano Jun 7, 2019 Zainteresovan, 640 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Nosio i ja, sada samo one t.z. compression. Pomazu i biciklisticke ali meni ulozak je bio nekako preveliki. Nekako sam ubegjen da su one za triatlon bolje, zbog tanjeg uloska, ali nisam nosio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...