dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 6, 2019 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali kako je blizu, ja sam tamo često... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 6, 2019 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost ne mogu ovaj vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 6, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam mislio Rumuniju, nego tuda malo oko BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16053 Napisano Februar 9, 2019 (promenjeno) Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da dovrsim zapoceto........ rasturiti na brzaka tuj mi treba jedna rupca od 7.5mm di ce doc utikac s'zadnju stranu treba bocnuti zicke prikljuciti na 4 izlaz zatim probati, sljaka kad se skocka, ko zna ce ga vidi skoro da je neprimetan... ende, reseno napajanje grejaca cipelki foot rest takodje stigao to ce nekom drugom prilikom Nisam imao snage da se bakcem sa time, izdade me prekljuce alternator na kolima tako da sam juce dobrano zaginuo ne bi li resio punjenje tj. problem. Ajd uzdravlje mi bili Promenio Februar 9, 2019 član Satelis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 9, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi da je ovaj utikač dosta nisko. Da neće da se kvasi i to sa obe strane? Jel ima svoj osigurač pa da možeš da ga isključi kada ga ne koristiš? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Februar 10, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Ode u vožnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16053 Napisano Februar 10, 2019 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 10, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 10, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja GluGlupo ne iskoristiti dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13105 Napisano Februar 10, 2019 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li još u Smederevu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Februar 10, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Prepoznao sam motor na raskrsnici kod plavog mosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 10, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, evo me z Ralji sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 10, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo pored kafane prodje ekipa i vodja grupe @Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13105 Napisano Februar 10, 2019 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Javi sledeći put. Ima vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 10, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Alekrehoću sigurno, tvrđava je super! Taman da se upoznamo i obrnemo koji km u paru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16053 Napisano Februar 10, 2019 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Provozali se do AR, svrnuli do Divljakovca na po jednu, kafica s'ratlukom i paljba...... e nes ga kolega, ostadosmo 3h ne mi nismo gladni, samo na pice posli ufff pa prste da pojedes bez problema Jav'te se slobodno kad me vidite, neko je danas svirkao iz sive fabie cinimi se. Sta imam reci za dnevnik, grejaci ruku na 1-2 stepenu, sediste na low, noge na mid, maglenci ukljuceni, navi takodje....... voltaza u voznji 14.2-14.4V kud ces bolje. Uskoro i aku trebam promeniti. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 15, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko sutra za voznjicu, ja planiram do Golupca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16053 Napisano Februar 15, 2019 (promenjeno) Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Citas mi misli, premisljao sam se za Golubac ili Suncana Reka, no nece bit nista od toga. Jbg moram do sela ranom zorom. @ozn evo ideje za sediste, taman sam mislio da sam sve video...izgleda da nisam Promenio Februar 15, 2019 član Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 15, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis biće dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 15, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome znaci,jos nije vreme za voznju Golubcem i djerdapskom. Asfalt hladan,rizle tona,veliki deo puta u hladovini i mokar. Danas sam prosao... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Februar 15, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Satelis said: @ozn evo ideje za sediste, taman sam mislio da sam sve video...izgleda da nisam @Satelis Izgleda cudno kao ulozak sa krilcima , verovatno je udobno. Nisam siguran da bi prvi probao, mozda ako bi imao jos jedno sediste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 16, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis sjedalo za debeloguze Amere... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16053 Napisano Februar 16, 2019 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan NC-asi eve vi podmazivac lanca ako nekog interesira, da se ne bi ponavljao....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16053 Napisano Februar 20, 2019 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Eve i prilike da se kupi set Did lanac s'lancanici za relativno male novce (95eur)...... Buy DID Chain-Kit Chain, Pinion, Sprocket | Louis Motorcycle & Leisure WWW.LOUIS.EU DID Chain-Kit Chain, Pinion, Sprocket at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return ✓ » Buy now! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 20, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Piše tamo u onoj temi da Sekula donosi po cenema sa .DE sajta ? Šteta što nemaju gumene dumpere za mene, to bi bilo zgodno odjednom da se zameni... Vidim ima i slavinica za ispuštanje ulja sa brzom vezom na crevu. Potpuno genijalno, nisam znao da su smislili tako nešto ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...