Nemanja NC750XD 263 Napisano Januar 27, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Things to Know Before Going to the "Darkside" - Hdforums WWW.HDFORUMS.COM Putting a car tire on the back of a motorcycle is called going to the Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Januar 27, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih, al ko je hrabar eto ga uputstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Januar 28, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi proslo na tehnickom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Januar 28, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Alexa90 said: Ako može K1600GTL, može i NC Hahaha ovaj je čak stavio ASIMETRIČNU šaru ! Nisam od tebe očekivao da troluješ temu BMW-om mogao is da staviš neki Golwing sa prikolicom... Ovde se čak jasno vidi kako se guma krivi i uvija. Elem, prvo sam se plašio da pogledam šta ima na YT povodom ovoga, ali stvarno ima svašta. Onaj sa novim GW i prikolicom ima rezervnu felnu sa moto gumom u prikolici i onda računa kolika je ušted na gumama Jedino sam pogrešio oko felne jer ovo budže na istu felnu, što ne odgovara auto gumi... Vidim i zimske gume stavljaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Januar 28, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ja tih tripova oko brenda, da l je Honda, BMW ili nešto treće. Ovaj snimak mi se prvi pojavio na YT, što se tiče vožnje po krivinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Januar 30, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prednji fender extender tj. mud guard Koji koristite? Kacili ste lepljenjem ili ste busili? Gledam na Ali-u i svasta ima univerzalno sto se ne bi bas uklapalo sa linijom blatobrana pogotovo sto idu preko, dok mi ovi sto su kao za NC nekako kratki. Ni jedan preko 15cm nisam nasao, a zeleo bih koji cm nize uz gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Februar 1, 2019 (promenjeno) Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bese danas Boki, ostavi makinu da se pospremi sta se ima pospremiti. Izmedju ostalog, pozali se na bucniji rad. Prilikom zamene lanca i lancanika, uocih isti problem kao kod mene, popusten sraf prednjeg lancanika, klapara, prva ugradnja. Pomislih da je to kod mene bila slucajnost, izgled da nije...... proverite prednji lancanik, steze se na 54Nm, pozeljno je lepak za navoj staviti. zatim sam seo, poredjenja radi, Ivica vs Fabrika 1:0 Razlika i to poprilcna sto se udobnosti tice Promenio Februar 1, 2019 član Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Februar 4, 2019 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam negde pisao a mozda i nisam...... posto godisnje vozim intezivno, retko kad kratke relacije tj dosta vremena provedem u sedlu na raznim temperaturama, pritom akcenat bi dao na nize temperature, prolece/jesen/zima..... uvek imam problem sa stopalima, ne znam dal je takav slucaj i kod vas? Prsti na nogama mi se toliko smrznu da to nije normalno, kad sidjem sa motora treba mi nekad min. sat vremena da se vrate u normalu. tako ti ja kupih ulozak za cipelke sa grejacem (Aliexpres) pre nekih 2 god. ima 3 moda, hi-mid-low radi preko klasicne okrugle uticnice 12V Ubrzo nakon mene kupio je jos jedan drugar, kaze da skoro nije ima nesto tako dobro, prvo me je zezao a sad ne vadi grejace kad su hladniji dani. I tako ti ja hteo da udenem pa na voznju, kad ono medjutim prc milunka nece da moze. Skroz sam zaboravio da sam promenio uticnicu, nemam vise sa klasicnim okruglum vec sa dva USB porta..... eee sreco ajd na prepravku. priklicak ima samo signalnu lampicu koja svetli kad se udene cista voltaza izlazi zatim narucih uticnicu zenskoga roda, obicno za punjac sluze ima svoj poklopac od gume tako da je cini vovonepropusnom malih je dimenzija tako da je skoro pa neprimetna izlaz utikaca treba prebazici na ulaz modula, menja se zenski za muski prikljucak secice, kalaj, ter. buzir i gotovo kuc. osiguraca ima na 4-ci slobodno mesto pa taman da se iskoristi za napajanje malo zica, mini buksne, kalaj i term buzir na kraci pin treba dovesti +12V gotovo spremno za probu radi, ajd sad u kucu radi ostatka pocetna temperatura Low mod grejace ima napred i nazad, prsti-peta podjednako grejanje na oba uloska Mid mod Hi mod ide do 40'C Ostaje mi samo da udenem negde utikac i povezem instalaciju. Ako neko ima problem sa stopalima, nece da mu mrznu prsti..... eto resenja za male novce. U praksi se pokazalo, bas kao sto drugar rece "skoro nisam imao pametniju kupovinu", drzim na low-mid jer na hi je bas toplo, toliko da krene da mi pravi nervozu. Cim se malo rasciste putevi odo za RO, malo mestasce Poiana Marului koje vazi da ima najcisti vazduh, cistiji cak od onog na Alpima..... slike klik Ovde. Priroda, jezero, cebe za pod guzicu, malo domace rakije i slanne, mozak na OFF Uzdravlje mi bili. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12895 Napisano Februar 4, 2019 Ne silazi, 7411 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Predlog destinacije odličan! Ko bi rekao da tako blizu postoji tako nešto :O U poslednjih nekoliko godina pre sam za takve varijante pre nego plaža i more. Inače za stopala, može biti loša obuća ali i neki kardio vaskularni problem. Bilo bi dobro ako ne praktikuješ, mada to važi za sve. Jednom godišnje otići na pregled, čisto da se bude načisto da je sve kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 4, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Kažem ja da će me ovaj forum naterati da odem i u Rumuniju, bez obzira što sam više težio zapadu. Ima u blizini i Brašov, jako lep srednjevekovni grad kakvih kod nas nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Februar 4, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, X8 Vračar je napisao: Kažem ja da će me ovaj forum naterati da odem i u Rumuniju, bez obzira što sam više težio zapadu. Ima u blizini i Brašov, jako lep srednjevekovni grad kakvih kod nas nema. Nije Brašov tako blizu. Ovo je kod jezera Poiana Marului, Brašov odatle 300+km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 4, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan OK, dodam još 2 dana pa obiđem i Bukurešt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12895 Napisano Februar 4, 2019 Ne silazi, 7411 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od Smedereva 230 kilometara, znači može da se porani ujutro pa na jedan dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Februar 4, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Satelis said: Mozda sam negde pisao a mozda i nisam...... posto godisnje vozim intezivno, retko kad kratke relacije tj dosta vremena provedem u sedlu na raznim temperaturama, pritom akcenat bi dao na nize temperature, prolece/jesen/zima..... uvek imam problem sa stopalima, ne znam dal je takav slucaj i kod vas? Prsti na nogama mi se toliko smrznu da to nije normalno, kad sidjem sa motora treba mi nekad min. sat vremena da se vrate u normalu. Nisi brate jedini, meni je to isto ekstra problem, stopala, i nista ne vredi obujem 2 para termo carapa, dzabe, mada meni to pocne da se desava kad su temperature oko nule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6173 Napisano Februar 4, 2019 Drug član, 3025 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Loša cirkulacija. Trik koji sam naučio u vojsci... Ako kudeljom za vodovod obmotaš stopala, posebno prste, možeš da nosiš soknice u vojničkoj čizmi na -25. Meni je noga prvi put u životu počela da se znoji. Provereno i na skijanju, gde sam bukvalno, od 9 do 17 bio na stazi. Obuća treba da ne propušta vetar (na motoru), da nije tesna, jer sprečava cirkulaciju, da nije od plastike koja se prehladi i dodatno hladi stopala (i čarape i sve živo). To od plastike se odnosi na enduro čizme od plastike koje su donekle slične pancericama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Februar 4, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan ^ Kudelja znaci kolega jel? Ajde da probamo i to, cizme bi trebalo da su ok Sidi Adventure 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1284 Napisano Februar 4, 2019 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kao neko ko je rodjen na moru imao tu nesrecu da sluzim vojni rok na planini!! E pa mrzle su mi se noge dokle god nisam priglavke,ali one bockave ,ne merino vuna,vec domaca,obukao direktno na noge!! Grizlo me prvih par dana,ali kad mi je proradila cirkulacija,sve mi je bilo ravno do mora!! A inace mi je cirkulacija slaba tacka!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Februar 4, 2019 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Od obuce imam Cycle Spirit Touring duboke cizme (ne propustaju vodu, vetar) i Alpinke za leto, moped dok sam vozio nisam imao problema u toj meri jer su mi noge bile viste zasticenje (jbg prednost plastikanera) i imao sam mogucnost da ih ispruzim i tako vozim. Ovde nema toga, savijena u kolenu i to ti je sto ti je + sto znam preci 150-200km da nigde ne stanem. Sa ovim uloscima tih problema vise nemam + jos kad stigne foot rest bice milina Ova slika mi je u glavi, tu bas do samog jezera, mir i tisina pa ako se porani moze se u dan odvozati, nac. park Semenik je tek prica za sebe. Inace RO me je kupila za sva vremena, dobri putevi, relativno jeftino, nije tako daleko, ima se sta videti. Najdalje sam stigao do Jasi-a, odatle se spustio do Bukuresta, eee to tek treba videti i doziveti. Ladno nervni slom moze te strefi kolike su guzve, ogroman grad, milon ljudi, automobila ma cega oces na jednom mestu non stop..... nesto neverevotno. Kulturni su, pustaju tj prave mesta bejkerima da prodju i retko ko svira....navikli ljudi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Semenic... Kao sa Windows XP pozadine :)) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9022 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 1903 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kod Semenika je ključna stvar da ne vodite nikog sa Apriliom, ako planirate povratak u jednom danu.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sad se prisecam detalja koji ce mozda znaciti nekome. Citav put DO planine je perfektan. Krivina za krivinom i konstantan uspon, neka kamp mesta, jezerce itd. Zabava koja se pamti. Sam uspon do Semenic ski centra je da niko ne pozeli za svoj motor osim kroserica ili mazohista. Na kraju sam boravak na vrhu brise sve te rupe, kamenje izbaceno, kratere, sljunak, jazavce, drakule...nema cega nema Sjajan dozivljaj i iskreno mesto za preporuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Februar 5, 2019 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo negde, takodje Semenik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 6, 2019 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedva čekam da se opet provozam kroz Rumuniju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 6, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan @dragan_alumiroipa to smo načelno dogovorili na bureku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 6, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram vikend da iskoristim, pa ako je neko raspoložen da napravimo neku zajedničku vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...