Jump to content

Moto Zajednica

NC750X 2016

Recommended Posts

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: Honda NC750XD

Niko ni ne ocekuje od meraca da meri 100% tacno i da motor uvek drzi istu temperaturu. Da li pokazuje 80, 90 ili 100 nebitno je vec samo da kad bacis pogled temperatura nije skocila na 120.

Tacka kljucanja vode je 100c, antifriza oko 120c.

Razliciti motori, razliciti momemnti kada termostat otvara i pali ventilator. 

Na kolima mi u zavisnosti zimi/leti temp varira od 70 do 113c kada se pali ventilarot i za 15s duvanja spusta na 104c (kreni stani). Rasterecena voznja, izmedju 80c i 100c i kusur... sve je to nebitno vec samo bilo kakav uredjaj koji alarmira na vreme. Ima na Ali-u za par evra digitalni, ali koliko je i to tacno, a i sto manje gedzeta na instalacijama to bolje.

Elem...da li ce u 10h dovoljno da ogreje i isusi jutarnje orosavanje? :) Nekako je 12-13h naj sto se tice klime.

Ako vam je do palacinki parkirajte u mom dvoristu pa cemo da drmamo sporet na NC Cinka skupu :p

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 2223 postova
  • Motocikl: Honda NC700D Integra
3 hours ago, Satelis said:

Sutra nesto pre 10h cu bidnem na pumpi, ko dosao dobrodosao, 10 i koji min krecem sa pumpe.

Sa strane mosta prema Pančevu ?

Vidim da će Putin na groblje ići, pa verujem da će Ruzveltova biti zatvorena,

a možda stvarno ode i u PA da poseti rafineriju koja je njihova :D

• Svrati ponekad, 424 postova
  • Motocikl: Honda NC750X DCT

Ja na žalost otpadam, baš u 11 mi zakazaše dušmani...  A baš sam se zagrejao za taj burek.

Ali sam vozao danas malo po gradu, milina jedna za vožnju, ni z od zime.  :)

Od 15h sutra blokiraju ulice, tako da imate vremena.

• Zainteresovan, 569 postova

Imam plastiku i sasvim je dovoljna. Guma estetski ne ide na ovaj motor (imho) a neoprAn, samo ime kaže. Posle pranja motora, taj deo ostane neopran.
Šalu na stranu, vrv bi te čarape zadržavale vlagu nakon pranja motora.

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 9340 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD
Pre 1 sat, dragan_alumiroi je napisao:

Imam plastiku i sasvim je dovoljna. Guma estetski ne ide na ovaj motor (imho) a neoprAn, samo ime kaže. Posle pranja motora, taj deo ostane neopran. emoji16.png
Šalu na stranu, vrv bi te čarape zadržavale vlagu nakon pranja motora.

..........delim misljenje :aha:

Ko jos pere motor? Moj se ne prlja osim kad me uhvati kisa :lol2:

Da da logika je da plastika dozvoljava da se posle bilo kog kvasenja vile lakse osuse i eventualno krpicom odrzavaju..nego sam mislio da zastitim celu duzinu od udaraca kamencica pa gledam i ove druge dve opcije i obe imaju manu sto zadrzavaju sve sto udje unutra od sitne prljavstine koja se sliva. Hmmm.. :stabre:

Najradije bih gumu, ali nema sanse da rasturam vile da bih to navukao. Druga opcija je raseci po duzini pa iza "zasiti" strunom za pecanje. Tu bi ostalo dosta rupa za izlazak vlage, ali i za ulazak. 

Na kraju krajeva retko kisnemo (osim prethodne sezone jedno 280x) :P tako da je primarna zastita od kamencica tj peska. 

Koju duzinu plastike imate? Vidim razne su duzine na netu pa da mi ne klepa odozdo

Zvanicno, prvi km napravljeni u ovoj sezoni, citavih 70 :)

kako drugacije poceti sezonu nego slatko

IMG_20190117_135555.jpg.1d06cedc5efbcd23eed430bb6e4c9c43.jpg

pa se lepi za prste

IMG_20190117_135626.jpg.157fa05bc7c4afa8c3d717084246c680.jpg

Poslednjih 10km smejao sam se kao lud..... zasto, pojma nemam, sve mi lepo nesto bilo.

Druzini nadam se da je burek ispunio ocekivanja :jee:

Sta imam reci za dnevnik.......

1. Sediste

Mnogo bolje nego ranije sto se udobnosti tice, grejac na 1 taman greje koliko treba, probao sam 2 stepen i posle 5min vratio sam na 1 jer dobrano greje guzzcu.

2. Vizir

Gledam preko njega i ako je podignut, moze se voziti sa odskrinutim vizirom bez da udara vetar u oci i dosta manje buke ima, pogotovo preko 120km/h.

3.Navigacija

Odlicna pozicija, moram je malko spustiti da gleda na dole jer oce da reflektuje sunce iz nekog ugla direkt u oci. Brza jeste, pregrst informacija daje (ogranicenje brzine, pesacke prelaze, ostre krivine, puna linija, pahulja za nisku temperaturu/moguc led, P (parking) za toliko _ _m...) jedino sto nije precizna, masi za nekih 30m ciljnu tacku.

Promenio član Satelis
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 252 postova
  • Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka

Posto najcesce posecujem ovu temu, onda neka bude ovde objavljeno, pa neka admini prebace post u adekvatniju temu, ako postoji. INFO za kolege, ko nije cuo - od ove godine, koga zanimaju ovi brendovi, Dainese i AGV se vracaju u Srbiju. Uvozice ih Yamaha Plattner, iskocio mi info na FB.

Pre 11 sati, saxomofon je napisao:

Posto najcesce posecujem ovu temu, onda neka bude ovde objavljeno, pa neka admini prebace post u adekvatniju temu, ako postoji. INFO za kolege, ko nije cuo - od ove godine, koga zanimaju ovi brendovi, Dainese i AGV se vracaju u Srbiju. Uvozice ih Yamaha Plattner, iskocio mi info na FB.

Kukulele tamo niko normalan, tek onaj Nesa..... uh uh >:(

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: Beverly 250
18 hours ago, Satelis said:

3.Navigacija

Odlicna pozicija, moram je malko spustiti da gleda na dole jer oce da reflektuje sunce iz nekog ugla direkt u oci. Brza jeste, pregrst informacija daje (ogranicenje brzine, pesacke prelaze, ostre krivine, puna linija, pahulja za nisku temperaturu/moguc led, P (parking) za toliko _ _m...) jedino sto nije precizna, masi za nekih 30m ciljnu tacku.

Рано сте отворили сезону, све похвале :)

Даре, какви су утисци о самом екрану навигације, да ли има довољно контраста, и да ли реагује на додир преко рукавица?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja