dexter 38 Napisano Jun 29, 2018 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne ljutim se ni najmanje, opusteno, razumem te potpuno, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jun 29, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da redovno koristite internet prodavnice, video sam i na Aliju i na ebay štitnike za hladnjak, cena oko 22- 25$ jedino ako vam se dizajn ne sviđa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 29, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Imaš pravo, morala bi plastila koja može na tu temp. Možda bi kod mene bilo najzgodnije da montiram sa nekog skutera sa otpada, da se iseče i zalepi na već postojeći plastični ram ili znamo ovu mrežicu iz uradi sam da zalepim na plastiku. Mada ne verujem da ću se sa tim baviti uskoro jer je motor već vožen dosta bez toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Jun 29, 2018 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, .milke. said: Baš je skoro Australijanac okačio video sa podešavanjem nagiba sedišta: Zanimljivo resenje, nisam uopste razmisljao o tome, igrao sam odmah na cistu silu. Pitanje vezano za zamenu guma, jel uspeo neko da nadje vulkanizera koji ima one tegice koji se kace na sredinu felne kao sto je fabricki ili ste svi lepili na felnu standardno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13206 Napisano Jun 29, 2018 Ne silazi, 7487 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odustao od štitnika hladnjaka. Bar u mom slučaju TDM po gužvi u letnjem periodu brzo pali ventilator pa kontam da nije baš pametno da pravim dodatnu restrikciju vazduha. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Jun 29, 2018 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom, posto je poduza diskusija, imate i Ali opciju. Nije neka razlika u ceni, kvalitet je dobar po mom misljenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jun 29, 2018 Svrati ponekad, 424 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, ima i dosta jeftinijih (taj je dodatnih $10 za poštarinu, a i ne sviđa mi se što piše model, nije nešto zvučno kao npr. GXSR ). Evo npr. ovaj, ili pak ovaj bez ikakve oznake (s tim što se na donjoj strani ne šrafi, samo se zaglavi), ili ovaj sa NC natpisom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj samo sa saćem je skroz ok. Ovi drugi su toliko debelo seceni da je slobodan prostor 50%. Pola hladnjaka prekriveno i toliko losije hladjenje. Moze to jos tanje da se isece jer nece golubove da hvata vec kamencice. Bilo koja obicna mrezica je dovoljna da uspori projektil i odradi posao koji treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 6/29/2018 at 8:57 AM, dexter said: Pozz drugari Satelis je nazalost u pravu za mrezicu Inox stitnik je gotov ako neko zeli cena je 25 e bez mrezice , pa je sami dodajte, ako nadjete mada kod nas svi nude krupnu alu mrezicu okaca 7x10 mm ili slicno sto je grubo za ovu namenu. Dexter i Satelis imate par postova iznad gde sam okacio fotke iz uradi sam. Izuzetno sitna mrezica pa ako zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Jun 29, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da da, video sam, treba ce i to vec sutra. Javili su se iz Waterjet-a, mogu da odrade od brusenog inoxa debljine 1mm za 2 - 2.5Krsd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jun 30, 2018 Svrati ponekad, 424 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi mala pomoć... Pošto je došlo vreme za zamenu lanca, gledam šta da uzmem. Owner's manual kaže DID 520 V0 ili RK 520 KH0. Međutim, to su O-ring lanci, a čak i u njihovom opisu stoji da su za motore do 500cc, pa mi baš nije jasna Hondina preporuka... Čitajući o lancima, 30K km za O ring je prilično dobra kilometraža... Elem, koji lanac odabrati? Razmišljam da stavim O-ring bez menjanja lančanika, ili ako bih menjao i lančanike, uzeo bih DID x-ring set sa Luisa verovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13206 Napisano Jun 30, 2018 Ne silazi, 7487 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan DID, Enuma, Regina, Afam sve je to super ako kupiš namenski u inostranstvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Jun 30, 2018 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan DID X ring ili RK nema greske ali ja iskreno se vise nikad ne bi vratio na O ring lanac, ge-crko ovaj moj na 16.000 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 30, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Već sam napisao ranije da ovaj lanac na NC deluje kao lanac za bicikl u odnosu na neke druge motore gde je lanac deblji (prosto se vidi iz daleka kada stoje motori jedan pored drugog). Stavi jeftiniji ako nećeš da menjaš lančanike ili ceo kvalitetniji komplet ako sve menjaš. Svakako O ring ili X ring. Lično, nastojaću da stavim belt drive, ako odlučim da zadržim ovo vozilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13206 Napisano Jun 30, 2018 Ne silazi, 7487 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lanac 520 ide na motocikle do 50ks mada je cesta konverzija kod super sport 600 klase da fabricki 525 konvertuju na 520. Uspeva da istrpi, verovatno po ceni dugotrajnosti. Sve u svemu nema tu brige, RK, DiD, AFAM, Regina, Enuma, Izumi... Prica se da je najkvalitetnije od svega toga Tsubaki ali se retko nalazi i kosta ko litar magarec mleka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 30, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi dade ideju, ako je belt drive nemoguća misija, mogu staviti 525 ili 530 da deluje "ozbiljnije". Naravno, svako polazi od onoga šta želi da postigne (u okviru tehničkih mogućnosti). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13206 Napisano Jun 30, 2018 (promenjeno) Ne silazi, 7487 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe, inženjeri su već proračunali, nema potrebe da radiš taj posao zbog subjektivnog osećaja. Moj bivši Kawasaki ER5 je nosio 520, 500CC 50ks. Motocikl 190kg, nas dvoje 180kg i 35kg opreme. Nikada ništa nije mrdnulo niti se pohabalo pre vremena. Promenio Jun 30, 2018 član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Jun 30, 2018 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima kit za konverziju na belt drive samo sto mislim da je ovo preskupo. https://m3moto.com.br/us/honda/750-nc-750/kit-honda-nc750x/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 30, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ovo košta kao 2 originalna seta sa zamenom u ovlašćenom Honda servisu. Ko planira da se vozi narednih 100.000km ili više sa tim vozilom- može da se isplati... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Jun 30, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pripazite se kineske zastite za hladnjak ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 30, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ko je dovoljno trapav, može da se povredi i četkicom za zube... A kada mu se taj rubber line zalepi za hladnjak, prvo će da pita šta to smrdi pa da kupuje nov hladnjak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jun 30, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jun 30, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas malu turicu odvozao: S. Mitrovica- manastir Krušedol- Beška (pauza u "Sidru") -E75 Novi Sad ...Fruška gora- Mitrovica. Prvi put koristio podmetač za sedenje. Hmm nisam baš zadovoljan: prvo pri manjim kočenjima idem napred, kad mu malo oštrije dodam gas kao da hoću da se "prevrenem" nazad. Nekako , nikako da se namestim, nemam onu kontrolu motora, kao da ga ne "držim" nogama, zadnjicom. Jednostavno imam slabiju kontrolu motora. Još sam i višlji sa tim podmetače pa virim iznad vizira i osetim jače udare vetra od onih na koje sam se navikao. Što se tiče da li je mekše, mora malo da se izduva kao što je ferty rekao, upija neravnine sa puta. Ali nisam siguran u dalje korišćenje , eventualno ako uspemo da izmajmunišem bolje fiksiranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 30, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan To ti je čak i mala kilometraža da bi ocenio razliku. Koliko ti je to debelo kada se naduva? Verovatno zato koriste gel... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jun 30, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče udobnosti diskutabilno je , jednostavno bolje upija neravnine, ali definitivno je slabija kontrola motocikla. Mislim da za 180km različitih puteva može da se uoče promene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...