RankoBg87 2642 Napisano Jun 8 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, jasminko VIR je napisao: Mislim da si napokon našao motor za sebe. Čak i onaj CB500X nisi trebao prodavati nego pustiti da se polako navikneš na njega. Sad se polako druži i upoznavaj sa ovim drugom i uživaj. Samo polako. Sretno! Nije ga prodao nego rastavio u situaciji na putu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1026 Napisano Jun 8 Drug član, 371 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. vizir mi je okej za sada, igraću se možda kasnije kad steknem bolji utisak, ali u poređenju sa Suzanom gde je preko 110 veća koncentracija bila na vratne mišiće i kako zadržati glavu na ramenima, ovo je poezija. Drugačije radi od CB, ovaj model je 2017. i mislim da su se tada još uvek pravili kvalitetno motori u tom nekom srednjem segmentu. CB je na nekoliko mesta imao toliko jadno urađene plastike. Ovde se vidi da je čistokrvni Japanac u pitanju. Nema šta puno da se priča, ovih 400 strana u temi govore sve, samo ću iznositi neke lične utiske i komparaciju sa nečim što sam posedovao. Odoh da se provozam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2642 Napisano Jun 8 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jedan nov a drugi 2022 god 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1026 Napisano Jun 8 Drug član, 371 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan U čast prinove u garaži i zahvalnosti braći Japancima organizovao sam mali performans. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Jun 8 (promenjeno) U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, RankoBg87 je napisao: Jedan nov a drugi 2022 god Vrhunski uređeni motori! Koji motor ima bolji vizir? Ovaj desni ima GIVI s dodatnim deflektorom, a ovaj lijevo je Puig? Promenio Jun 8 član redonaldo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2642 Napisano Jun 8 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Levo je Ivan, covek u Bg-u pravi sta god, ovo je neki sablon koji vecina uzme, jes da izgleda ko jedro i sa ovim dodatkom moze da se vozi bez problema, kaciga šušti al bar nece da otkine glavu ko sa fabrickim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 60 Napisano Jun 9 U prolazu, 45 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Jel dobar ovaj smart punjac za akumulator od NC 750 X? Einhell Battery Charger CE-BC 4 M (intelligent battery charger with microprocessor control for various battery types, including Car/bike, max. 4 A charging current) https://amzn.eu/d/6wm3aBo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Jun 9 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Isti takav u Lidlu za ispod 2000 dinara. Samo... Postoje dva modela sa crvenim i sa plavim pozadinskim svetlom. Plavi ima funkciju pracenja napona i automatskog ukljucivanja punjenja ispod 12.6V i iskljucivanja na 14.5V a ovaj sa crvenim "backlight" - om to nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1359 Napisano Jun 9 I N S T R U K T O R, 1203 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje komšija u Bloku 45 jednu NC750X u odličnom stanju. Prvi vlasnik, kupljen u Delti, prešao 34000 km , bez kofera i čini mi se po koliko toliko normalnoj ceni od 6000 eura. Možda će nekome biti interesantno pa mogu da iskopam telefon. Jedna od retkih za koju se može razmisliti da li kupiti nju ili novu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1570 Napisano Jun 9 Drug član, 794 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare je povoljna ako je 2021-22Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4757 Napisano Jun 9 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pa i tako ja ne vidim racunicu. Nova je 7800? Ali tajnosecaj da se izveze nov motor iz salona vredi 20-30%, plus imas opciju das samo 30-40% ostalo na rate bez kamate 2-3 godine. Ma idi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1570 Napisano Jun 9 Drug član, 794 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ova Jasminko? Honda NC750XA WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC750XA, 2021. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 30000 km, Novi Beograd. Cena 6.500 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1359 Napisano Jun 9 I N S T R U K T O R, 1203 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, liči na tu. Ova je tu pored naše auto škole. Video čovek dosta motora i svratio da ponudi da kupimo i njegov. Kaže kupio novu Afriku pa mu ovaj višak. Stariji čovek, radi servis vanbrodskih motora. To je sve što znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1359 Napisano Jun 9 I N S T R U K T O R, 1203 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Markone88 je napisao: Pa i tako ja ne vidim racunicu. Nova je 7800? Ali tajnosecaj da se izveze nov motor iz salona vredi 20-30%, plus imas opciju das samo 30-40% ostalo na rate bez kamate 2-3 godine. Ma idi tako je. Sad je moj đak koji je položio pre mesec dana kupio novu, sa menjačem, dobio je poust i platio 7700. I možeš da kombinuješ koliko keš a koliko na rate. Meni je i ova od 6000 bila skupa i nisam ni trenutak razmišljao da li da je kupim. Ali svi imamo neku svoju računicu. Možda ova moja ne valja čim sam u manjini. Ne mislim samo na Hondu, ovo je slučaj sa većinom motocikla u oglasima. Nesrazmeran( nelogičan) odnos cena novog i polovnog obesmislio je kupovinu polovnog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2148 Napisano Jun 9 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega, cenim rečeno. Biće prilike, ukrstice nam se putevi negde. Eto, za nekog post bude velik kao kuća, za drugog (kolegu sa foruma, prepoznace se sam) ja sam mali, minoran sa tek šačicom NC-a u rukama, kako kaže..... al dobro, nema veze.Mani te zlonamerne. Ignorišemo takve.Ko god kaže suprotno od toga da su ti postovi enciklopedija znanja i uživanje za čitanje taj je zlonameran.Nisam ispratio doduše ko ti to rekao, da ne bude da targetiram, pišem uopšteno.Samo ti nama kucaj i ne sekiraj se Niti vozim NC niti sam mehaničar al volem da vidim kako se radi posao. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Jun 9 (promenjeno) U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, RankoBg87 je napisao: Levo je Ivan, covek u Bg-u pravi sta god, ovo je neki sablon koji vecina uzme, jes da izgleda ko jedro i sa ovim dodatkom moze da se vozi bez problema, kaciga šušti al bar nece da otkine glavu ko sa fabrickim. Uguglao sam Ivan viziri Beograd, ali nisam uspio pronaći gmail, telefon..., kontakt? Znam samo da je vrhunski majstor, da ima puno posla, da je korektan, ali ne mogu do kontakta? vidim da je baniran...i ne mogu naći kontakt... Promenio Jun 9 član redonaldo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2642 Napisano Jun 9 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo broja, mora da ima negde po temama o vizirima Ivan Viziri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4757 Napisano Jun 9 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, jasminko VIR said: tako je. Sad je moj đak koji je položio pre mesec dana kupio novu, sa menjačem, dobio je poust i platio 7700. I možeš da kombinuješ koliko keš a koliko na rate. Meni je i ova od 6000 bila skupa i nisam ni trenutak razmišljao da li da je kupim. Ali svi imamo neku svoju računicu. Možda ova moja ne valja čim sam u manjini. Ne mislim samo na Hondu, ovo je slučaj sa većinom motocikla u oglasima. Nesrazmeran( nelogičan) odnos cena novog i polovnog obesmislio je kupovinu polovnog. Ma nema sta, neki vole polovno (kao ja) da uzmu matoro a ocuvano, mazeno i pazeno. Ali ja kupujem 10+ godina staro, kada je cena vise nego duplo jeftinija od novog takvog, samo mi tako ima logike. Ako cu motor koji je nov 7700e d aplatim 6500e, tu nesto ne stima bolje onda novo i budes gospodin Ja merkam cfmoto mt450 sledeci Promenio Jun 9 član Markone88 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15642 Napisano Jun 10 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, idanijel je napisao: Jel ova Jasminko? Honda NC750XA WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC750XA, 2021. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 30000 km, Novi Beograd. Cena... Ne zaboravimo da ova cena neće biti krajnja cena. Ne ulazeći u to dal bi prodavac spustio recimo 100-200€, ovaj bajk (podsećanja radi) čekaju ulaganja. Redovan servis + antifriz, ventili, amorti, lanac i lancanici + gume .... ako nije rađeno, uzeti u obzir te stavke. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Jun 10 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sabiranja radi, motor trenutni sam u petak platio 5000 eura sa dovozom, do danas sam narucio servisnih delova za 44000 dinara, narucio gume najjeftinije za 27000 dinara, kofer i plocu imam ali racunaj to jos 30000, registracija (pitao sam ukupnu cifru) 34000.Zakazao rad sedsta 20000 din i trazim vizir oko 10000 din.Da placam majstora (neka kaze Darko koliko bi kostalo sve da se odradi) to bi izaslo vise.Pa eto saberite koliko kosta motor od 5000e, sve racune cuvam.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1359 Napisano Jun 10 I N S T R U K T O R, 1203 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Znači...."ili NOV il' ladna Morava". Sve drugo teško da se isplati. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Jun 10 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kako je covek kao kupac kritican takav (samokritican) treba i u prodaji biti. Razgovora radi, nikako rasprave... Skoro si prodavao Jasminko bandita po kojoj ceni? Takvog sam pre 10 godina kupio za 2000eura. 10 godina!Nismo tu krivi ni ti ni ja,vec trziste i poremecene vrednosti.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1860 Napisano Jun 10 Skuteras, 3688 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dosao drugar neki dan sa XRom, neki M model. Kaze mogu da ga prodam za 40000 evra. Ovi sto imaju lovu hoce da ga kupe odmah, a mora nesto mnogo dugo da se ceka. E to jeste trziste. Ali da se prodaje recimo X ADV 2019 za 10700, a te godine placen 10200 to nije trziste, to je bezumlje 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1359 Napisano Jun 10 I N S T R U K T O R, 1203 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Sve se slažem N.F.S. Ali i dalje stoji da je pri kupovini motora starosti do 10 godina previše mala razlika između cene novog i polovnog. Ne mogu da shvatim ko to kupuje ? Đe logika ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Jun 10 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: registracija (pitao sam ukupnu cifru) 34000. Izvinjavam se! 31400din je registracija prva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...