SaleKg 1419 Napisano April 9, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 312 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Za prvu pomoć mogu biciklističke gaće! Provereno! Imaju taj latex uložak, iako tanak prilično popravi situaciju! Promenio April 9, 2024 član SaleKg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3495 Napisano April 9, 2024 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Posto na Africi imam nisko sediste da nize nemoze biti a malo je i mekse od daske ja koristim ove i stvarno dosta pomaze,bez njih moram posle sat,sat-ipo da stanem bar 5 min sa njim sam 300km za vikend vozio bez stajanja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23652 Napisano April 10, 2024 Integrisan, 9951 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima i dobru stranu ovaj model! 257km i upravo natocio 8.1L (od cepa do cepa).. Da ne poverujes, ovo nije ni u klasi 125tica. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 962 Napisano April 10, 2024 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Počinješ da nerviraš kolege koje su prodale svoje NC 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 65 Napisano April 10, 2024 U prolazu, 49 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Ima i dobru stranu ovaj model! 257km i upravo natocio 8.1L (od cepa do cepa).. Da ne poverujes, ovo nije ni u klasi 125tica. Isto iskustvo - brutalno malo trosi Mislim, i moj auto je honda (civic) i isto je smesan potrosac, tako da potpuno ocekivano od honde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23652 Napisano April 10, 2024 Integrisan, 9951 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Avantura! Kroz korito reke, nizbrdo sa agresivnim ABS-om Gde traktor tu i Honda ide! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11471 Napisano April 10, 2024 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan A motor čist k'o da si ga helikopterom tu spustio! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23652 Napisano April 10, 2024 Integrisan, 9951 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo perem petrolejom ozdo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11471 Napisano April 10, 2024 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da ovako čist odozdo može da bude samo @gebee&co-ov Bandit! 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23652 Napisano April 10, 2024 Integrisan, 9951 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jos musavo! Perem da progleda, evo cedi se... Pa poodvijam, podmazem! Prosli smo kroz vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10782 Napisano April 10, 2024 Drug član, 3454 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, bajker71 je napisao: Mislio sam da ovako čist odozdo može da bude samo @gebee&co-ov Bandit! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23652 Napisano April 10, 2024 Integrisan, 9951 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Spoljna cistoca je trecina posla i cetvrtina radnog stanja 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18775 Napisano April 10, 2024 Integrisan, 5623 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio ubedjen da si uzeo CBF1000, kakva je ono bila mosha slika sa tim motorom? Cestitke na kupovini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23652 Napisano April 10, 2024 Integrisan, 9951 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je motor mog prijatelja, vozio ga jedan dan dok ovaj ne signe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23652 Napisano April 10, 2024 Integrisan, 9951 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije od pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 822 Napisano April 10, 2024 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Vazdušni radi ali je skup. Mada, jeftiniji od prerade sedišta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11559 Napisano April 10, 2024 Ne silazi, 2429 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Pricate za ovaj gel pod dupe?sta je bolje od njega i gde da nadjem?Imam ovakav i dupe mi trne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23652 Napisano April 10, 2024 Integrisan, 9951 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam negde i airhawk, da se setim kome sam ga dao i probam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 447 Napisano April 11, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Na predhodnom motoru sam imao ovo: Ali se mnogo "mrdalo" ispod guzice ...tako da sam ispumpao dušek na 1/3 i ubacio debeli sunđer ...tek tada mi je bilo prihvatljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 740 Napisano April 11, 2024 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam po preporuci nekoliko drugara otišao do Saleta iz Borče, drugari kojima je ubacio sunđer ispod sedišta i vratio u originalno stanje su jako zadovoljni, kao i ja, a materijal i ruke su koštale 10 evra. Čak je meni stavio isprva manji komad, manje debljine pa sam otišao posle nekog vremena da stavi još toliko, Sale nije hteo da naplati, kaže platio si prošli put pa sam ga još toliko i častio jer je kod svih nas urađeno pedantno i funkcionalno i baš smo zadovoljni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23652 Napisano April 11, 2024 Integrisan, 9951 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari... Meni je ogadilo voznju ovo sediste, isao sam do Sokobanje (idem svake nedelje vise puta) i ovo je prvi motor zbog kojeg smo morali da stajemo i odmaramo. Vrv cu ga zameniti za nesto drugo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1257 Napisano April 11, 2024 Drug član, 999 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Vrv cu ga zameniti za nesto drugo! Ko bi to rek'o... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1902 Napisano April 11, 2024 (promenjeno) Drug član, 945 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto gledam ovog NCa poslednjih dana, bas mi je zapao za oko. Moze li neko iz licnog iskustva da ga uporedi sa malim Stromom i Versysom? Znam da nisu bas za direktno poredjenje, ali onako par stvari. Udobnost, polozaj sedenja, zastita od vetra, potezanje... Promenio April 11, 2024 član Gile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18775 Napisano April 11, 2024 Integrisan, 5623 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Don't do it. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23652 Napisano April 11, 2024 Integrisan, 9951 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Versys je dosta zabavniji, ovo je sterilno. Sve radi tiho i odmereno, lako odrzava brzinu kada do nje dodje.Kocnice prosecne.Udobnost je individualna, imam drugare koji se navozise i ne smeta im nista!Potrosnja je naj svetlija tacka ovog modela i kvalitet agregata, prelaze mnooooogo uz minimum odrzavanja.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...