Funky 150 Napisano Maj 25, 2018 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, X8 Vračar said: Koliko produžen blatobrana? Svakako pokriva do donje ivice hladnjaka i svakako da vetar može doneti bilo šta, bez obzira na blatobran. Opšte je poznato da se hladnjaci i na kolima napune svačim (nije mi poznato da je nekome baš probijen od kamena, mada je i to moguće), pa na ovo na motoru ne treba previše reči trošiti. Ima na aliju i u Louis-u "extender" za prenji blatobran i odlicna je stvar i stvarno mnogo manje kamencici udaraju da ne pricam sto se mnogo manje blata i djubreta nabacuje na grane. To u kombinaciji sa stitnikom hladnjaka je dobitna kombinacija po meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 25, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Znam šta ima ali uz sve dodatke i "probleme" mi se posle ni ne vozi... Ili razmišljam o povratku u auto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Maj 25, 2018 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan On 24.5.2018. at 14:24, Satelis je napisao: Rega uradjena pre nekoliko sati, sa zelenim kartonom olaksan sam za 23.800din. Ako nije napon.....sumnjam na tablu, ali svakako treba sve proveriti. Prvo merimo koliko se napinje... Pod svetlima na 3000 1/min 14.21V...dobro. Zatim rasturamo prekidac za sirenu ...ciscenje, ribanje i poliranje... Idemo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Maj 25, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Samo cepajte, nema lepseg od rada sa slikama propraćenim.Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Maj 25, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Ferty_ je napisao: Da se prijavim da sam postao clan vase sekte pre neki dan :-) Nije crven, al' je zato plav O masla, lepo......nek je sa srecom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Maj 26, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, sargeras said: Da ti nije slucajno bio parkiran motor danas kod Madlenianuma? Ja prosao popodne, neki plavi stoji, ganc novi. Nisam mogao da ga ne slikam. Paaa recimo da da Odmah uz kontejner jer ja to tako volim Daj fotku hahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Ferty_ said: Paaa recimo da da Odmah uz kontejner jer ja to tako volim Daj fotku hahha Evo zveri. Pametno, sad tek primecujem da si je ostavio tacno ispred kamere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Maj 27, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha e jesi voajer Kamera snima kontejner, zato se tu guram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video kakav je, odmah je ruka sama krenula prema telefonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 27, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Plavi su baš prelijepi, u stopu ih prate crveni... Bijeli je ok a crni mi je nekako zatvoren... nema života... ne sviđa mi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Maj 28, 2018 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Posle čišćenja, ribanja i poliranja prekidačke grupe stanje je bolje ali nije bas idealno... Videćemo Sledeća je instrument tabla: Bilo je tragova vlage i malo sumnjivih lemova pa je radila precizna lemilica Naravno da je i glavni konektor očišćen tako da čekamo gazdu da vidimo zajedno da li se situLacija popravila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 28, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Vlaga u instrument tabli?To nisam očekivao, deluje mi solidnije napravljeno.... Mada na ovim slikama ne vidim da je i koliko je baš kvalitetno izolovan kutija. Jel stajao ili vožen po kiši? PS: Reći će ti, verovatno, elektroničari da ne stavljaš štampanu ploču na običnu plastiku zbog statičkog elektriciteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Maj 28, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Motor koji se cesto pere (jos ako se iz daljine prepici puskom inst. tabla).......ne valja, motor koji se dovoljno ne ohladi nakon voznje pa prekrije ciradom.....ne valja, motor koji boravi na garaznom mestu gde ima prisustvo vlage....ne valja, motor koji stoji na ulici prekriven ciradom pa nakon kise ostane prekriven....ne valja, motor kome neki el. deo (ins. tabla, far, stopaljka) nije odradjen u fabrici kako treba tj nema dobrog dihtovanja, na prvoj nizoj spoljnoj temperaturi ce doci do kondeza unutar sklopa....ne valja i td. Postoje dosta nacina, da iz manjka znanja dodje do sra*a @Arakis nemoj zaboraviti snimiti automat zmigavci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Maj 29, 2018 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa...izvini dobri Dare, zaboravio sam da pogledam... guzva i ode od pameti... Pre 19 sati, X8 Vračar je napisao: Vlaga u instrument tabli? To nisam očekivao, deluje mi solidnije napravljeno.... Mada na ovim slikama ne vidim da je i koliko je baš kvalitetno izolovan kutija. Jel stajao ili vožen po kiši? PS: Reći će ti, verovatno, elektroničari da ne stavljaš štampanu ploču na običnu plastiku zbog statičkog elektriciteta. Hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 29, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ali generalno za te digitalne table, vidim da ih je sve više i na jeftinijim modelima jer kapiram da je došlo dotle da je ovo bez veze što crta daleko jeftinije od klasičnog cajgera. Nemam čak ništa protiv, mada su mi lepši cajgeri. Ali da se dozvoli da uđe voda, pa to ne bi smelo čak ni kada se puškira svakog dana. Čini mi se da je na integri malo bolje oklopljena instrument tabka sa više plastike nego kod vas. Čak sam tokom maja vozio više po kiši nego što bih voleo i više je stajao noću na kiši, nisam imao problema, za sada. Nisam čak ni znao da ima opcija da se prebaci u milje... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Maj 29, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze Rajce, svakako mi ne gine ponovno rasturanje koje ce biti na 30K gde ce me cekati svasta nesto od radova. Inace cekam neke dzidzabidze da mi stignu sa Alia, poruceni su led migavci za citavih 10eur 4 kom. dok "isti" takvi sa Louis.de stoje 40eur po komadu ili ti 160eur sva 4. Zatim, zadnji blatobran takodje sa Alia jer userem do pola kofera sa donje strane i suvozacu noge samo tako. ovakav samo malko duzi stitnik hladnjaka ce biti na foru CB500X tj ovako ce izgledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 692 Napisano Maj 29, 2018 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis Gos'n Rajko (a.k.a. Arakis) je odradio sve sto je mogao. Prekidac sirene bolje radi, ali kao sto kaze dr Arakis - ne idealno, jer su kontakti patinirali i malo nagoreli od koriscenja. Svakako se sada sirena aktivira neznijim stiskom, ne kao pre - ''odozdo'' i na impuls. Instrument tabla je resetovana, mada je sada sve u ''okupatorskom'' sistemu jedinica, mph i miles. Samo da provalim kako da vratim na km i km/h. :) Kada se desio problem, lako sam ulazio u mod za podesavanje - istovremeni stisak na levo i desno dugme table, 1 - 2 sekunde, aktivira prvo meni za podesavanje osvetljenje table, onda samo klikom na levo dugme se prelazi u meni za podesavanje trenutnog vremena (prvo sati, onda minute), opet klik levim tasterom ulazi se u meni za promenu jedinica. Medjutim, sada nakon reseta, na taj nacin ne mogu da dodjem do tog podmenija za promenu sistema jedinica. Ako neko zna foru, neka javi. Do tada cu da istrazujem User manual @X8 Vračar @Satelis Motor je vozen po kisi, uhvatila me u Djerdapskoj klisuri kada je bila BJB voznja, samo smo se gospodjica i ja vozili sami, nasom stranom Djerdapa. Nakon toga je morao biti opran, jer je bio kao traktor posle njive :) Vodio sam racuna da iz daljine, bez velikog pritiska skinem svu prljavstinu. Trudio sam se da ne usmeravam mlaz ka kormanu i tabli, bas zbog svih prekidaca i table, blata tu nije nesto ni moglo da bude. Trenutno, nazalost, motor stoji napolju, tako da je i kisnuo pre 10ak dana, onda kada je kisa zaredjala par dana. Tako ce biti jos neko vreme dok ne zavrse stan i garazu, jer je zgrada u zavrsnoj fazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Maj 29, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je neverovatno da od vožnje ili stajanja na kiši može da se desi takav problem. Redovno me hvata kiša na vožnjama, vozio sam 2 puna kišna dana po Tatrima, čak i potop koji je prodro kroz sve vodonepropusne delove odeće nije napravio nikakav problem na motoru. I to što si izgubio opciju promene jedinica je neverovatno. Ja bih ga definitivno terao u ovlašćeni Hondin servis, samo se bojim da će oni ići linijom manjeg otpora - menjaće sve što misle da nije ispravno, neće se baviti popravkama ili utvrđivanjem uzroka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 692 Napisano Maj 29, 2018 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @.milke. Apsolutno se slazem. Naleteh da je kolega Grk imao slicnih problema pre 2 godine https://www.nc700-forum.com/forum/nc700-technical/10508-odometer-can-not-change-miles-kilometers.html (izvinjavam se sto postujem link drugog foruma, nije mi namera da ga reklamiram). Kao sto pise u ovoj temi, a i u User manual - u, samo serije E, odnosno III E imaju opciju promene iz km u milje i obratno...moj je ''svajcarac'', tako da mislim da nije serije E, jer koliko se secam nisam mogao ni pre da menjam u milje. Zato sam bio malo i iznenadjen kako sam mogao da promenim, u trenutku kada sam primetio da je bord zabagovao, ali posto sam bio malo iznerviran sto se sve to desilo, nisam obratio posebnu paznju na to. Cenim da cu morati do NBg - a i da insistiram da mi rese problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 29, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Po br šasije će u Hondi lako utvrditi zemlju porekla tj. da nije kupljen kod njih. Mogu komotno da ti ponude zamenu table, bez preteranog gubljenja vremena na dijagnostiku, ako su samo jedinice mere u pitanju. E sada sa naknadnom ili ne... Eventualno iskusan elektroničar da pogleda da nema nekih pozicija na toj štampanoj ploči inst table za jumpere koji nisu u upotrebi, a koji mogu biti upotrebljeni za prebacivanje jedinica mere u slučaju da je to u software onemogućeno. Korisno bi bilo da postoji i shema table ne stranim forumima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jun 2, 2018 (promenjeno) Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz iz Albanije, Prokletije Promenio Decembar 28, 2018 član Satelis 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jun 3, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Samde pičimo, kupanjac na Jazu 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Jun 4, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Blago tebi ili Vama nzm koliko vas ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 4, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Slabo podnosim vrućinu, mada je bilo i hladnije nego što sam želeo... Maloja Pass 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jun 5, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vratih se sinoc sa puta, svrckali se po Albaniji necu mnogo da otkrivam, bice putopis kad se slegnu utisci jedna, cisto da zagolica za 5 dana predjeno je 2.040km uz prosecnu potrosnju od svega 3.3L/100km sa sva tri kofera dupke puna ukupno na satu trenutno broji tako da je vreme za servis, predhodni je radjen na 20.500km standardna procedura taman se zalaufao kad zove zence na rucak posle mora slatko uz kafu....ne biva razdvajati a i sta cu kad mora teskom mukom se vratih da dovrsim zapoceto, poklopac pr. lancanika pa odatle samo sto krokodil nije izasao, ubi se trljajuci red je bio da se pospremi podmazane vodjice zastitne plastike selne creva ponovo dotegnute valja proveriti s'vremena na vreme na obe strane vec drugi put dotezem odusak kuc. filt. vazduha suv ki dren, da napomenem, takav slucaj sa Motulom 7100 nije bio u odusku se nalazilo oko 3-4mm uljnih para prednja guma nije mrdnula dok zadnja bogme jeste opravljeno Makina spremna za nove avanture, za sam kraj.......rucak je bio odlican 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...