Kursulla 354 Napisano Jul 28, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, RankoBg87 said: Pusti koju sliku da vidim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Jul 28, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da visokom viziru fali top case da upotpuni sliku... Ovako vizir deluje kao jarbol... Mislim da bi sa njim motor izgledao top.. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2891 Napisano Jul 28, 2023 Drug član, 1703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose, da ima skroz tamni mozda bi bilo bolje, sto kaze kolega sa koferom druga prica i to resavam prvom prilikom, kofer mu daje ono nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Jul 28, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Meni motori tog tipa bez velikog vizira i kofera izgledaju nezavrseno...kao automobil bez recimo branika.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2891 Napisano Jul 28, 2023 Drug član, 1703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Šibera Videcu za vizir sta Ivan kaze, da li seci krajeve, prosto mi i glupo sto to fabrika ne resava odmah, bolje da stave veci pa ko hoce vetar malo spusti i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Jul 28, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Loshmi82 said: Meni motori tog tipa bez velikog vizira i kofera izgledaju nezavrseno...kao automobil bez recimo branika.. Ali ako se pretera sa vizirom, izgledam k'o seoski postar A sto se tice kofera, ja licno one bocne ne volim... tesko mi se provlaciti i manevrisati. Top-case mi je skroz OK. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Jul 28, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ali ako se pretera sa vizirom, izgledam k'o seoski postar A sto se tice kofera, ja licno one bocne ne volim... tesko mi se provlaciti i manevrisati. Top-case mi je skroz OK.Misliš ovo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Jul 28, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tobom...ali...ukusi su razliciti.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2891 Napisano Jul 28, 2023 Drug član, 1703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je cak i ovo veliko tj visoko al sta da se radi, da neko to krsteno radi u tunelu da se vidi kako vetar ide mozda bi bili manji i radili posao kako treba. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čika_velja 11 Napisano Jul 28, 2023 (promenjeno) U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD; Honda Africa Twin CRF1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se neko mozda pitao da li pase nosac kofera starog NC-a na model od 2021-2023, definitivno pase. Ovo je cak zvanicno sa INTEGRE 750. Promenio Jul 28, 2023 član čika_velja 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jul 28, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko od vas na NC-u što može da koristi komunikator preku 100km/h i da čuje? Zna se da je NC bučan ali eto možda dobra kaciga u kombinaciju sa neki vizir?Imam ja, Cardo. Model je Spirit, u Airoh kacigi, radi savršeno.Nekoliko puta mi se desilo da su se ljudi u toku telefonskog razgovora čudili kako sam na motoru ako pričam sa njima, jer se apsolutno nikakav šum ne čuje, kao da sedim u sobi.Drug ima drugačiji model Cardo komunikatora, radi odlično i on.Pričali smo i međusobno dok smo se vozali, svaka preporuka.Muzika, deljenje poziva, intercom, poziv... Sve kul.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Jul 28, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, Cardo. Model je Spirit, u Airoh kacigi, radi savršeno.Nekoliko puta mi se desilo da su se ljudi u toku telefonskog razgovora čudili kako sam na motoru ako pričam sa njima, jer se apsolutno nikakav šum ne čuje, kao da sedim u sobi.Drug ima drugačiji model Cardo komunikatora, radi odlično i on.Pričali smo i međusobno dok smo se vozali, svaka preporuka.Muzika, deljenje poziva, intercom, poziv... Sve kul.Sent from my POCOPHONE F1 using TapatalkSve tako isto lepo i kod mene ali do 90 km/h posle toga jako slabo, iznad 110 ništa ne čujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jul 29, 2023 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Davno nista pisao nisam, zilion slika, premalo vremena jbg. Forza 300 (2019) i zamena antifriza, odzracivanje .... dobro se nadrogirao kosooki nanicumunjegovu al to nije tema ove teme. Tema, ove teme je da je Stevca konacno seo na normalan bajk uz ponovno privikavanje na nove okolnosti Falinke je imao sa menjanjem brzina (DCT), amortizacija napred-nazad umrla totalno, korman kriv ko gudalo na sta se sve to Stevca navikao.... kako, ne znam ni sam. onomad sredili smo motorce na menjac sad je red pospremiti ostalo, ispraviti pokrivljeno vrlo dobar, taki sam i ja nekad bio u skole dok se islo skroz neprirodan polozaj mozda ce se na ovoj bolje videti koliko je kriv, upreden stajao je na kisi, ovo je unutrasnjost rucke gasa ciscenje, pomazivanje situacija, sreca teleskopi,trouglovi nisu pokrivljeni dobri djob dan prednji na sredjivanje na svakih 30-35K .... da posle ne bude kasno cinge cange cang spremni takodje i ovde ne cekati puno, 30-35K taman ove niko pipao nije, mnogo su izasli van tolerancije amorti prednji, ventili i antifriz djob dan i stigao korman pakovanje namigeren na fabriku zatim se treba pozabaviti zadnjom oprugom penkalo u ruke pa na sabijanje Ne znam da li sam video NC ili Integru (model 12-15) da ima zdrav zadnji amort, mislim da nisam. Ljulja, skace, lupa.... delimicno resenje je u sabijanju opruge kako bi se zamena odlozila. 10 - 15mm spustiti navrtke, skroz se menja situacija na bolje malo ce se podici klirens sto je dobro, vrnuti P kocnicu i to je to, djob dan Stevca mi je bio mnogo dobar, ne moze se povatati sam sa sobom uz nove okolnosti, par dana trajalo je privikavanje 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1964 Napisano Jul 29, 2023 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dotera meni neki dan covek novu Afriku da zamenimo gume. Motor stoji bez nozice parkiran. Namontirao ja, zove on posle sat vremena od kad je uzeo motor i pita mene da l je sve ok, nekako mu leluja motor, pada lako u krivinu 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano Jul 30, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je bilo juče! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2891 Napisano Jul 30, 2023 Drug član, 1703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Drzi mi za ovih 3500 km, 3.7, skoro bio do Zlatibora i spustio na 3.2 i vratio opet na 3.7 zbog grada. Svakako mi je to super, dosta vise zavrsim stvari za manje para za gorivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano Jul 30, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je i autoputa pa je to odličan prosek potrošnje jer ga ne štedim u vožnji. Inače na autoputu pri brzini 130-140 troši 4,5-4,6. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Jul 30, 2023 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ekipa, Pukao mi je Givi D1146STvizir, sada bih kupio Puig Reference 8911H. Kakva su vaša iskustva? Windscreen PUIG TOURING WITH VISOR 8911H smoke - PUIG - Vjetrobrani za motocikle sa oklopima PUIG - Vjetrobranska stakla, spojleri, Dodatna oprema WWW.MOTOMARKET.HR TOURING SCREEN W/VISOR HONDA NC750X 16'-17'C/SMOKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2891 Napisano Jul 30, 2023 Drug član, 1703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pukao sam od sebe ili bio neki udarac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Jul 30, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam obicni puig plus dodatak i plus podizac vizira i ni sam zadovoljan.Visina oko 175cm kad sam naspavan.Evo i dve slike gde se vidi koliko ima prostora odozdo tj. iznad fara. Mislim da to pomaže da bi se smanjila turbulencija, takodje i taj dodatak gore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Jul 30, 2023 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, RankoBg87 je napisao: Pukao sam od sebe ili bio neki udarac? Nije bio udarac, nego sam nosio jako puno hrane i kada sam manevrirao na mjestu je napukao. to je bilo prošle godine. Prije nekoliko dana stavio sam neku ceradu, onako pravokutno složio i dok sam manevrirao na mjestu, taj napuknuti dio se odlomio. Bio je dobar taj Givi, ali nije savršen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Jul 30, 2023 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, redonaldo je napisao: neću kupiti taj Puig. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Jul 31, 2023 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Treba otvoriti temu 'vecita dilema oko vizira...' Ja sam od onih koji na to uopste ne obracaju paznju. Gde duva,dal u kacigu,dal iznad. Imam povisen vizir,bio i deflektor,verovatno radi posao bolje ali meni ruzno pa sam skinuo. Jednostavno, ako ne duva direktno,duvace sa strana. Vetra mora biti i to je sustina voznje na motoru. Nije hejt,nego naglas razmisljam. Maglenke su stigle,cekaju na ugradnju. NC je sada skockan na 90%,ima jos sitnica. Promenio Jul 31, 2023 član DaliborBP 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Jul 31, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Vetar nije problem, nego turbulencije koje te lupaju po kacigu kao štapovi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jul 31, 2023 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Posle duzeg vremena protegao točkove, ovo mi je druga voznja od početka sezone što ujedno znaci druga slobodna nedelja od Mart meseca.... užas! sd - po - kucevo - rudna glava - d.milanovac - golubac - bg 400km ubismo lagano, Majdanpek prva stanica pauza za kafu, dobra krka u Golupcu tj Zlatnoj Ribici (preporuka), kafa i kolač u tazbini mi ....mali reset dobro dodje 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...