Limeni67 285 Napisano April 26, 2023 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Nisam još ništa probao očistiti jer sam poslao ovo na Honda BiH (Odisej Tuzla) pošto je motor još pod garancijom do novembra ove godine. Sejo iz Odiseja mi je poručio da će proslijediti upit u Hondu da vidi hoće li priznati zamjenu lanca. Čekam. Jer glavno pitanje je sljedeće: Zašto je samo jedna karika zahrđala nakon samo jedne godine i 6500km i da li mogu da imam povjerenje u ovaj lanac iako je OEM? To me muči! Hvala ekipi na preporukama za čišćenje. Petrolej/četkica i mjenjačko ulje mi se čini najbolje a WD40 se plašim zbog poznate priče da može da nagrize gumice mada mislim da ograničeno i minimalno korištenje u ovom slučaju na samo jednoj kariki spolja neće biti greška. Ali o svemu nakon raspleta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 355 Napisano April 26, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam od ADAC instruktora (nekada je bio profesionalni trkač) dobio preporuku da : - za ciscenje koristim S100 Kettenreiniger. - a podmazivanje ili DryLube ili Weisses(beli) spej. Oba su proizvod S100. Ja preferiram DryLube jer ne prska, suvlji je (kao sto mu i ime kaže). Beli je dobar jer se lako uoci kada je vreme za podmazivanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 640 Napisano April 26, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 472 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Meni Vavoline sprej radi savršen posao, masan je da ne moze masnije biti. Cistim ga samo puškom dok motor vrti lanac. Kad se sušne naprskam i ostavim da prenoci. Sa felne skidam mast sprejem za kocnice. Bas dobro lepi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 355 Napisano April 27, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, SQTR said: Meni Vavoline sprej radi savršen posao, masan je da ne moze masnije biti. Cistim ga samo puškom dok motor vrti lanac. Kad se sušne naprskam i ostavim da prenoci. Sa felne skidam mast sprejem za kocnice. Bas dobro lepi. Meni se kod DryLube bas svidja sto nije masan i samim tim ne skuplja mnogo prljavstine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7490 Napisano April 27, 2023 Drug član, 3107 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan A gde mi to u Serbistanu da nađemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3095 Napisano April 27, 2023 Drug član, 1826 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Za nas nema Napravih za lonac pa sta bude i kako bude. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 355 Napisano April 28, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, RankoBg87 said: Za nas nema Napravih za lonac pa sta bude i kako bude. Wooow, fantasticno... Radis li po narudžbini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3095 Napisano April 28, 2023 Drug član, 1826 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Radio mi drugar, bice jos dva u neko doba kad se bude vreme pa ce da organizujemo nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4303 Napisano April 28, 2023 Nemanja Stojanović, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Kursulla said: Wooow, fantasticno... Radis li po narudžbini? Imaš slične ovakve da poručiš iz turske - GP Kompozit. Siguran sam da ima u nekoj moto radnji u DE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3095 Napisano April 28, 2023 Drug član, 1826 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima, cena nekih 25 eura al mi nekako deluju bas veliko i od aluminijuma su, ovo je tvrda plastika, bice jos dva komada pa ce da sacuvamo jedan. Da bi bas imao funkciju kad se obori trebao bi biti duzi za nekih 10mm ali onda prelazi lonac za nekih 20-30mm sto je po meni mnogo i lako moze negde da se zakaci i smeta, stavim ovo pa sta bude, ima bar nesto od zastite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 355 Napisano April 28, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Skittles said: Imaš slične ovakve da poručiš iz turske - GP Kompozit. Siguran sam da ima u nekoj moto radnji u DE. Nalazio sam ih, ali sve su to neke velike i odvratne budze. Ovaj mi deluje diskretno i skladno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3095 Napisano April 28, 2023 Drug član, 1826 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Eto zato sam napravio ovakav Racunaj da imas jedan spreman u Bg-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano April 28, 2023 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Danas videh pandurski NC u NS, interesantno izgleda al mi je nekako mrsav da bude pandurski u poredjenju sa onim NT-ovima il sta su vec vozili Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano April 28, 2023 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Fale mu one bocne torbe sto su imali na Apriliama...da bude potpun. Imaju jos po koji BMW 650... Sve ostalo su skuteri.. Honda SH300 i Beverly Tourer 250.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3095 Napisano April 28, 2023 Drug član, 1826 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Po Bg-u se voza BMW i sad su dobili V-Strom, mislim da je Nc smesan bez kofera i ostalih nekih dodataka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano April 28, 2023 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam..onako..simpaticno deluje sa onim njihovim dodatcima... Inace ima originalni nosac i centralni kofer.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3095 Napisano April 28, 2023 Drug član, 1826 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kad drzava kupuje onda moze sve original. Evo ga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4303 Napisano April 28, 2023 Nemanja Stojanović, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sve šta uradi @RankoBg87, moram i ja. Zapravo, mora on i kod mene, da budem precizniji Meni se još više uklapa sa ovim kreš barom. Podsetio me gospodin da sam vam ostao dužan fotke vizira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano April 29, 2023 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Bio pre neki dan u Istanbulu, mnogo Nc-ova a na svakom ima po nesto od Gp kompozita, bukvalno na svakom (zagledao sam). Deluje kvalitetno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 676 Napisano April 29, 2023 Zainteresovan, 358 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Skittles je napisao: Sve šta uradi @RankoBg87, moram i ja. Zapravo, mora on i kod mene, da budem precizniji Meni se još više uklapa sa ovim kreš barom. Podsetio me gospodin da sam vam ostao dužan fotke vizira. @Skittles bas dobro izgleda, kone su dimenzije? I kakvi subutisci, radi li posao ili je samo sminkeraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4303 Napisano April 29, 2023 Nemanja Stojanović, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vizir? Odlično radi. Sa fabričkim me cepalo svuda, i još ovo šta me udaralo u glavu i grudi se spuštalo niz mene i ladilo mi i jaja. Sada mi tačno dodiruje vrh kacige, ali ne osećam ništa na glavi. To sam samo zaključio kad sam testirao rukom gde sve duva gde ne. Jedino me lupa malo u desno rame, ali ništa strašno. Rekao sam Ivanu pa ćemo videti da li može nešto da se uradi, ali i da ne, i dalje sam zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3095 Napisano April 29, 2023 Drug član, 1826 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Na slikama deluje mnogo vece, uzivo druga prica, da mi nije rekao ne bi ni pogledao, nije mi zapao za oko, mozda bi da je tamniji, meni cu tamniji pa sta bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1385 Napisano April 30, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Skittles je napisao: Vizir? Odlično radi. Sa fabričkim me cepalo svuda, i još ovo šta me udaralo u glavu i grudi se spuštalo niz mene i ladilo mi i jaja. Sada mi tačno dodiruje vrh kacige, ali ne osećam ništa na glavi. To sam samo zaključio kad sam testirao rukom gde sve duva gde ne. Jedino me lupa malo u desno rame, ali ništa strašno. Rekao sam Ivanu pa ćemo videti da li može nešto da se uradi, ali i da ne, i dalje sam zadovoljan. Koje su mu dimenzije? Visina od špica i širina na sredini i vrhu? Dobro izgleda i svidja mi se što je malo zakrivljen na vrhu. Promenio April 30, 2023 član SaleKg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3095 Napisano April 30, 2023 Drug član, 1826 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Osvestao sam ga Mora blatobran pozadi, nadam se da ce manje da baca, rain mod je ok, ubije ga lepo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16150 Napisano Maj 1, 2023 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vozateli se NC-jasi.......... beremo kilometre 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...