Andrej_Hotstepper 7861 Napisano April 27, 2023 Drug član, 3241 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan A gde mi to u Serbistanu da nađemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3766 Napisano April 27, 2023 Drug član, 2118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Za nas nema Napravih za lonac pa sta bude i kako bude. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 359 Napisano April 28, 2023 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, RankoBg87 said: Za nas nema Napravih za lonac pa sta bude i kako bude. Wooow, fantasticno... Radis li po narudžbini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3766 Napisano April 28, 2023 Drug član, 2118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Radio mi drugar, bice jos dva u neko doba kad se bude vreme pa ce da organizujemo nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5164 Napisano April 28, 2023 Nemanja Stojanović, 1557 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Kursulla said: Wooow, fantasticno... Radis li po narudžbini? Imaš slične ovakve da poručiš iz turske - GP Kompozit. Siguran sam da ima u nekoj moto radnji u DE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3766 Napisano April 28, 2023 Drug član, 2118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima, cena nekih 25 eura al mi nekako deluju bas veliko i od aluminijuma su, ovo je tvrda plastika, bice jos dva komada pa ce da sacuvamo jedan. Da bi bas imao funkciju kad se obori trebao bi biti duzi za nekih 10mm ali onda prelazi lonac za nekih 20-30mm sto je po meni mnogo i lako moze negde da se zakaci i smeta, stavim ovo pa sta bude, ima bar nesto od zastite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 359 Napisano April 28, 2023 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Skittles said: Imaš slične ovakve da poručiš iz turske - GP Kompozit. Siguran sam da ima u nekoj moto radnji u DE. Nalazio sam ih, ali sve su to neke velike i odvratne budze. Ovaj mi deluje diskretno i skladno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3766 Napisano April 28, 2023 Drug član, 2118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Eto zato sam napravio ovakav Racunaj da imas jedan spreman u Bg-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 194 Napisano April 28, 2023 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Danas videh pandurski NC u NS, interesantno izgleda al mi je nekako mrsav da bude pandurski u poredjenju sa onim NT-ovima il sta su vec vozili Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 366 Napisano April 28, 2023 Drug član, 1096 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Fale mu one bocne torbe sto su imali na Apriliama...da bude potpun. Imaju jos po koji BMW 650... Sve ostalo su skuteri.. Honda SH300 i Beverly Tourer 250.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3766 Napisano April 28, 2023 Drug član, 2118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Po Bg-u se voza BMW i sad su dobili V-Strom, mislim da je Nc smesan bez kofera i ostalih nekih dodataka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 366 Napisano April 28, 2023 Drug član, 1096 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam..onako..simpaticno deluje sa onim njihovim dodatcima... Inace ima originalni nosac i centralni kofer.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3766 Napisano April 28, 2023 Drug član, 2118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kad drzava kupuje onda moze sve original. Evo ga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5164 Napisano April 28, 2023 Nemanja Stojanović, 1557 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sve šta uradi @RankoBg87, moram i ja. Zapravo, mora on i kod mene, da budem precizniji Meni se još više uklapa sa ovim kreš barom. Podsetio me gospodin da sam vam ostao dužan fotke vizira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2452 Napisano April 29, 2023 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Bio pre neki dan u Istanbulu, mnogo Nc-ova a na svakom ima po nesto od Gp kompozita, bukvalno na svakom (zagledao sam). Deluje kvalitetno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 698 Napisano April 29, 2023 Zainteresovan, 363 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Skittles je napisao: Sve šta uradi @RankoBg87, moram i ja. Zapravo, mora on i kod mene, da budem precizniji Meni se još više uklapa sa ovim kreš barom. Podsetio me gospodin da sam vam ostao dužan fotke vizira. @Skittles bas dobro izgleda, kone su dimenzije? I kakvi subutisci, radi li posao ili je samo sminkeraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5164 Napisano April 29, 2023 Nemanja Stojanović, 1557 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vizir? Odlično radi. Sa fabričkim me cepalo svuda, i još ovo šta me udaralo u glavu i grudi se spuštalo niz mene i ladilo mi i jaja. Sada mi tačno dodiruje vrh kacige, ali ne osećam ništa na glavi. To sam samo zaključio kad sam testirao rukom gde sve duva gde ne. Jedino me lupa malo u desno rame, ali ništa strašno. Rekao sam Ivanu pa ćemo videti da li može nešto da se uradi, ali i da ne, i dalje sam zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3766 Napisano April 29, 2023 Drug član, 2118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Na slikama deluje mnogo vece, uzivo druga prica, da mi nije rekao ne bi ni pogledao, nije mi zapao za oko, mozda bi da je tamniji, meni cu tamniji pa sta bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1419 Napisano April 30, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 312 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Skittles je napisao: Vizir? Odlično radi. Sa fabričkim me cepalo svuda, i još ovo šta me udaralo u glavu i grudi se spuštalo niz mene i ladilo mi i jaja. Sada mi tačno dodiruje vrh kacige, ali ne osećam ništa na glavi. To sam samo zaključio kad sam testirao rukom gde sve duva gde ne. Jedino me lupa malo u desno rame, ali ništa strašno. Rekao sam Ivanu pa ćemo videti da li može nešto da se uradi, ali i da ne, i dalje sam zadovoljan. Koje su mu dimenzije? Visina od špica i širina na sredini i vrhu? Dobro izgleda i svidja mi se što je malo zakrivljen na vrhu. Promenio April 30, 2023 član SaleKg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3766 Napisano April 30, 2023 Drug član, 2118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Osvestao sam ga Mora blatobran pozadi, nadam se da ce manje da baca, rain mod je ok, ubije ga lepo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16462 Napisano Maj 1, 2023 Integrisan, 9439 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vozateli se NC-jasi.......... beremo kilometre 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3766 Napisano Maj 1, 2023 Drug član, 2118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bi danas na auto putu, preko 80 vetar ubi, vizir da se resi sto pre, nazad reko ides ti kroz grad lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16462 Napisano Maj 1, 2023 Integrisan, 9439 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sin Dragan fino napakovao opreme dobru dubinu ima lanco je za zamenu jos koji km mogao je ic ali posto se za put sprema... kaput skot je takodje zamenjen, prestao je da podmazuje Sin Dragan spreman, Vlada nam je vec na putu gume treba zameniti stanje za tako malo km... pisah lani sta treba uraditi na 0km lanac dobar trenutna pozicija nije dobra, pretegnut je desilo se pri montazi zadnjeg blatobrana koji je montiran ne tako dobro sve u svemu sve ce se postaviti na svoje mesto skripe pod prstima pogledajte sada repere, lanac bese dobrano pretegnut sitna ostecenja sanirana ulje i filteri zamena antifriz dobar bakterija dobra ide se dalje sa rasturanjem maglenci treba nakalemiti napajanje se uzima sa leve strane od strane dzeka za USB port instal. magle pakovati na desnoj strani jer ima vise mesta uz oem ostaviti mogucnost lake demontaze ako zatreba zbog nosaca jedino ovako mogu doc moze se pakovat moram pohvaliti Srdjanov rad, bravo.... odlicno odradjen posao sediste je melem za zadnjicu moz na put Nemanja nece jos na put on je dobio novo ulje i filtere, f. vazduha, reset menjaca, dotezanje lanca i P kocnice 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3766 Napisano Maj 1, 2023 Drug član, 2118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Lepog posla. Pokusao da nadjem sta raditi sa lezajevima al mi nesto ne ide od ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8813 Napisano Maj 1, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam više reakcija,moram ovako.Milina gledati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...