Ferty_ 570 Napisano Avgust 26, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Yanco said: Koga interesuje, grejači ručica za NC 2021 u Delti koštaju samo 35804.86 din Dobra stvar je što je ostavljena instalacija na motoru, povezuju se ručice i kontroler, a na instrument tabli postoji indikator u kom su stepenu uključene ručice (mislim da je od 1 do 5). Nalazi se na centrlanom delu, iznad sata. Kad se da kontakt, upali se na trenutak. Umesto te gluposti su mogli temperaturu masine da stave. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano Avgust 26, 2021 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sto manje elektronke to bolje. Drugaru na X-ADV ugradio sam fabričke grejače. Sve je na klik, kvalitet slabiji od recimo Koso grejača.... 300 vs 50€ ne slaže se nikako tj cena ne opravdava kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brka21 16 Napisano Avgust 26, 2021 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna info od danas za rubriku verovali ili ne. Bio sam malopre u delti na dijagnostici i brisanju gresaka, i nisu mi naplatili nista...Sent from my SM-G950F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Avgust 26, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 25.8.2021. at 15:07, Yanco je napisao: Koga interesuje, grejači ručica za NC 2021 u Delti koštaju samo 35804.86 din Dobra stvar je što je ostavljena instalacija na motoru, povezuju se ručice i kontroler, a na instrument tabli postoji indikator u kom su stepenu uključene ručice (mislim da je od 1 do 5). Nalazi se na centrlanom delu, iznad sata. Kad se da kontakt, upali se na trenutak. Meni su rekli da ih sada nema i da ce mozda stici u decembru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Avgust 26, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 29.7.2021. at 21:50, Justicije je napisao: Druga lepotica, crvena, čeka Aleksandra da dođe sa odmora i postane ponosni vlasnik. I Aleksandar dodje i odvede je. I ziveli su srecno do kraja zivota. Za pocetak ove istinite bajke zelim da se zahvalim @Justicijena izuzetnoj korektnosti prilikom prodaje, a posebno nakon prodaje, kao i na strpljenju sa mnom. Radovane cuvaj mi Afriku! Takodje hvala @Satelis na podrsci, savetima i ohrabrenju da predjem sa odlicnog kymco skutera na hondu. Vidimo se uskoro da se pocastimo i da odrzimo jedan master class sta i kako, ovo mi je prvo vozilo sa lancem, menjacem... I naravno hvala forumasima na dosadasnjim postovima o NC750x, pravoj maloj enciklopediji koja moze da pomogne svakome prilikom odabira motora i donosenja odluka o kupovini. Promenio Avgust 26, 2021 član Savamalac 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 322 Napisano Avgust 26, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Savamalac je napisao: I Aleksandar dodje i odvede je. I ziveli su srecno do kraja zivota. Za pocetak ove stvarne bajke zelim da se zahvalim @Justicijena izuzetnoj korektnosti prilikom prodaje, a posebno nakon prodaje, kao i na strpljenju sa mnom. Radovane cuvaj mi Afriku! Takodje hvala @Satelis na podrsci, savetima i ohrabrenju da predjem sa odlicnog kymco skutera na hondu. Vidimo se uskoro da se pocastimo i da odrzimo jedan master class sta i kako, ovo mi je prvo vozilo sa lancem, menjacem... I naravno hvala forumasima na dosadasnjim postovima o NC750x, pravoj maloj enciklopediji koja moze da pomogne svakome prilikom odabira motora i donosenja odluka o kupovini. Prijatelju, neka ti je sa srećom svaki kilometar na tom motoru. Od tvog dolaska i upoznavanja odmah sam rekao supruzi da mi je drago da je neko kao ti kupio taj motor. Ja se nekako emnotivno vezujem za stvari, a taj NC sam stvarno opremao sa ljubavlju i onda mi je nekako drago da to dođe u ruke nekoga ko pokazuje pravi odnos. U razgovoru smo saznali da delimo strast čak i prema istoj vrsti muzike, a koincidencija sa planom odlaska na isti koncert u Opatiju je neverovatna. Srećno ti bilo, a Afrika neće skoro, zaljubio sam se na prvi pogled. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 26, 2021 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Auuuhh...meni je zadnjih par komentara nekako bas emotivno Bajka, srecno do kraja zivota, upoznavanje, emocije, ljubav, strast, odlazak zajedno..zaljubio se Oprostite momci nisam mogao da suzdrzim svoje emocije. Mislio sam da sam usao na pogresan forum hahahhaa Zelim vam obojici puno uzivanja na novim masinama Promenio Avgust 26, 2021 član Ferty_ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano Avgust 26, 2021 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, brka21 je napisao: Jedna info od danas za rubriku verovali ili ne. Bio sam malopre u delti na dijagnostici i brisanju gresaka, i nisu mi naplatili nista... Kakve greške, ne bi trebao imati grešku osim ako nisi nešto čačkao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brka21 16 Napisano Avgust 26, 2021 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Menjac, opet. Sta sam ja mogao da cackam. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1861 Napisano Avgust 27, 2021 Skuteras, 3689 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto sam pitao za maglenke, trebaju za nekog v stroma. U Euro Sumaru imaju original za 39000+20000 prekidac+10000neki dzek= ukupno 300.000 (al to po 5000) stvarno nisu normalni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano Avgust 27, 2021 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, brka21 je napisao: Menjac, opet. Sta sam ja mogao da cackam. Koja je greška, kako ti se manifestovalo u voznji? Sto se cackanja tiče, nisam bukvalno mislio.... može se upaliti i lanac dok se sredjuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Avgust 28, 2021 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da li se svi dodaci kace direktno na akumulator (usb uticnica i svjetla) ili imaju posebno izvedeni kablovi sa konektorima i osiguracima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano Avgust 28, 2021 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Imaju posebno, treba ti dodatni relej koji se ubada kod osiguraca i konektor za dzek sa leve strane motora, ispod plastike. Sent from my SM-G975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Avgust 28, 2021 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se svi dodaci kace direktno na akumulator (usb uticnica i svjetla) ili imaju posebno izvedeni kablovi sa konektorima i osiguracima?Ima ispod sedishta sa leve strane. Ima puno toga na net-u, izguglaj.U momentu radim kabal i power socket 12v koji ide u frank. Taj cu da vezhem preku liniskog osiguraca direktno na akumulator.Prednost: Imas 12v i kad je motor izgashen, mozes punuti akumulator preko tog dzeka. Neodostatak: ako zaboravis neki ured ode akumulator 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano Avgust 28, 2021 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Evo imas ovde ako hoces sam da nabavljas Ako hoces javi na pp imam i ja ostalo mi je za jos koji set, ako ne mozes i naruciti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Avgust 28, 2021 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzim odgovorima.. Moram prvo kupiti uticnicu, pq onda ostatak. Imam prijatelja koji se bavi elektronikom pa cu onda sa njim malo da se pozabavim oko toga. Bitno je da vec imaju kablovi za te stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano Avgust 28, 2021 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan El. gedzete treba vezati da rade preko kontakta. Okrenes kljuc i ne razmisljas dal je nesto ostalo ukljuceno, nema problema posle sa baterijom/startovanjem. Jedino brza spojka punjaca moze biti nakacena na kleme akumulatora zarad punjenja/odrzavanja baterije. Jos jedan savet.... prvo kupi sve sta mislis od elektricnih stvari staviti na bajk pa onda ugradi. Jednom se rasklopi, provuce, poveze, sklopi i gotovo. 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano Avgust 29, 2021 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedna za ragibavanje Slika je nastala dan pred odomor i mogu vam reci da sam skroz ispao iz stosa. Malo se preslo ove sezone, nikad manje u proteklih 11 leta.... jbg posao + obaveze koje sam imao dobrano su me fizicki saranile. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dojcha 25 Napisano Avgust 29, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da li se svi dodaci kace direktno na akumulator (usb uticnica i svjetla) ili imaju posebno izvedeni kablovi sa konektorima i osiguracima?Ovde imaš fabričko uputstvo za grejače, ali možeš da kačiš bilo štaSent from my iPad using TapatalkVarmehandtag.pdf 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Avgust 30, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se unapred adminima na off-u, ali tema u 500x je mrtva...da li je ovo normalan polozaj lancanika na novom motoru? U zelenom je, ali blizu crvenog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano Avgust 30, 2021 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nemož bit nikako blizu crvenog vec pocetak zelenog, rekao bi da je sve Ok. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano Avgust 31, 2021 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedna s'odmora Prokletije Biće jos jedne, bolje Ada Bojana 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Avgust 31, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pretražujem temu, vidim da se pominju Fulbat akumulatori u pozitivnom smislu. Jel neko ima iskustva sa ovim modelom, da li paše na NC? Čini se da odgovara po dimenzijama, sem po dubini (za 1mm, doduše). Edit: Tek sad sam primetio da nije dostupan. Promenio Avgust 31, 2021 član sargeras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1861 Napisano Septembar 1, 2021 Skuteras, 3689 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je u ovoj temi ili u onoj o XADV neko pisao da je imao problem oko brljavljenja skale za gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Septembar 2, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 8/31/2021 at 2:36 PM, Satelis said: Ada Bojana Ni na moru nemas mira. Dali ti da pletes korpe 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...