sale125 1070 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Portorož, SLO Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koferi naruceni, izbor je pao na SHAD SH35. Dobio sam i unutrasnju torbu gratis, za 305eur sa dostavom i osiguranjem na subito.it.. Planiram turicu do Kraljeva kroz Bosnu, sa nocenjem tamo negde.. Onda par dana u Kraljevu i posle preko Crne Gore, Bosne i Hrvatske nazad u Sloveniju. ~2000km za nekih ~10 dana.. Kamp opremu cu poneti, pa cu zabosti negde ako budem preumoran, sve sam kupio ili u Decathlonu ili na Temuu.. Od "dodatne" opreme za put, napred u rupi imam prvu pomoc, set za krpljenje gume (crvi i cepovi) + kompresor + booster + powerbank (3u1), set osnovnog alata + gedore i inbus za prednji tocak Uglavnom, iskreno ponosan sam na cinjenicu da cu sa bocnim koferima imati ukupno prostora (160L) i za sta treba i za sta ne treba, na prethodnom motoru nisam imao bocne kofere i falili su mi ponekad kad idem na par dana.. Evo, jedva cekam da stignu, kacim slike cim montiram. Mislim da ce bas lepo da se uklope na sivi motor.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...