sargeras 580 Napisano Mart 7 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Los Angeles, California Motocikl: NC750X, Svartpilen 401 Prijavi odgovor kao problematičan Listam oglase za NC iz nostalgije i naletim na ovaj primerak. Ne znam šta bih dodao za kilometražu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2214 Napisano Mart 7 Drug član, 650 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Ako može PCX od 125 kubika, može i NC, doduše na tvojoj fotki je u miljama. Lično slikao pre par dana prilikom razgovora sa dostavljačem. Agregat otvoren na 80 i nešto hiljada km, sve u standardu, vraćaj oem dihtung i teraj dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 580 Napisano Mart 7 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Los Angeles, California Motocikl: NC750X, Svartpilen 401 Prijavi odgovor kao problematičan Prilično impresivno za tu kubikažu, moram priznati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 364 Napisano Subota u 17:34 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Proljetni radovi: novi akumulator Exide Izabran po preporuci uglednih clanova foruma i savjetima da se malo bocnu spremnici odozgo da kiselina brze istece. Cijena u BiH 60e. Yuasa 130e. Nakon 5h samostalnog krckanja otvoren prikljucen na punjac Trebalo je 2h da se napuni. Zatvoren. I dodatno napunjen 30tak minuta Nakon samo 4 sezone fabricka yuasa je iznemogla. Zime u Mostaru su blage a tokom toga perioda ovaj aku je mirovao prikljucen na brzu spojku. Mislio sam naivno da ce me yuasa nagraditi sa brojnim godinama sluzenja. Brzo se rastadosmo. Ovu gumu/drzac je lako skinuti a (naravno) tesko vratiti Kao i sarafe klema. Ostatak instalacije je od dodatnih svjetala i brze spojke. Znam da ce biti kritika ali nema u Mostaru i siroj okolini majstora da ovo zna posloziti kao Dare npr. Napon nakon montiranja I nakon krace voznje. Sezona moze da krene. Svima zelim mnogo bezbriznih kilometara i jos vise lijepih dozivljaja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17629 Napisano Subota u 19:43 Integrisan, 9744 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi radile po žicama....ihhh 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...