maba 88 Napisano Sreda u 14:41 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Aha. A nema nikakva dihtung gumica koja odvaja taj deo izmedju dampera i osovine. 2 su se pokidala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24511 Napisano Sreda u 17:19 Integrisan, 10213 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tako je to Mabo, sve je u tom tocku fabricki i iz Delte poruceno ( i ja sam zamenio zbog pokidanih tih spojnica a izgleda da se to bas brzo pokida. Inace, nikakvu funkciju radnu ta spojka nema, samo da drzi dve polutke dok lancanik guras). ... ili ujedno sluzi kao distancer lancanika , ocigledno je lose osmisljeno posto mi je i integra "pojela" mostic/dva od zamene do zamene guma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 88 Napisano Sreda u 19:34 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Necu ih menjati jer nisu poceli da se raspadaju i nema lufta u lancaniku ni u tocku ne smeta sto su se pokidali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1369 Napisano Četvrtak u 14:46 Drug član, 841 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ostao dužan, samo da se javnem da sam živ i zdrav stigao do Gr. Sediste se pokazalo malo ispod očekivanja, u suštini je prilično bolje nego sto je bilo, ali ne i 170 evra bolje. Oko 7 sati putovanja, posle svakih sat i po- dva sam morao da pravim pauze, jer tad kreće dupe da reaguje. Lepa je pozicija sedenja, upadam kao u sedlo, ne vuče me napred. Interesantno da je žena oduševljena, ona nije osetila vožnju. Ispada da je udobnije suvozaču nego meni. Ni ja nisam osetio nju pozadi, nema da se lepi uz mene, tako da je i s te strane ok. Sve u svemu, zadovoljan sam, a moglo je i bolje. Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1447 Napisano Četvrtak u 17:04 Zainteresovan, 322 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 Pa koji je materijal upotrebljen, memorijska pena ili nešto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1369 Napisano Četvrtak u 19:17 Drug član, 841 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Nije memorijska pena, ni gel. Samo različite tvrdoće sunđera. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 88 Napisano Četvrtak u 19:59 (promenjeno) U prolazu, 59 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Predator016 je napisao: Promenio Četvrtak u 20:03 član maba Ja sutra za Trebinje sa gospojom. Da vidimo ko ce vise da se ukoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1447 Napisano Četvrtak u 20:32 Zainteresovan, 322 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Predator016 je napisao: Nije memorijska pena, ni gel. Samo različite tvrdoće sunđera. Sent from my iPhone using Tapatalk Ja se interesujem za preradu sedišta i u zadnje vreme se pominju najviše memorijska pena i latex. Gel više niko ne stavlja jer kad se ugreje na suncu kuva jaja! A to sa različitim tvrdoćama sunđera očigledno ne daje rezultate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1369 Napisano Petak u 06:18 Drug član, 841 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, da se razumemo, prilično je bolje nego sto je bilo. Možda sam ja imao prevelika očekivanja, pa je i ovo moje subjektivno mišljenje. Namerno nisam hteo memo penu, jer sam je do sada koristio i na dusecima i na jastucima i nisam bio zadovoljan. Ne volim taj osecaj koji ona daje. Ovaj jedan dan vožnje je prošao ok, je samo pravili pauze, al to bi svakako radili. Sledećeg vikenda ne čeka tura od 4 dana i 1600 km, pa ako to preživim, onda je to to. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1447 Napisano Petak u 06:53 Zainteresovan, 322 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Svakako treba se malo navići na novo, nov oblik i tvrdoća. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 334 Napisano Petak u 19:10 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 5/28/2025 at 8:08 AM, Predator016 said: Super. Koliko noćenja i gde nocite? Lep provod i čekamo putopis. Sent from my iPhone using Tapatalk Ja, @SQTR i jos jedan drug iz NS koji nije na forumu opeglasmo prosli vikend Crnu Goru, Albaniju, Makedoniju i Srbiju preko Kosova. Sve je bilo kako treba na putu i velika preporuka za SH20. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1369 Napisano Petak u 20:52 Drug član, 841 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Extra. Koliko dana, gde ste nocili? Daj neku preporuku, mi krećemo u suboru, još nismo rezervisali smeštaj. Jel ste silazili skroz dole do Ksamila?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16685 Napisano Petak u 21:07 Integrisan, 9493 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ko ide na tu stranu, preporučio bi Tavernu Kapiteni u Sarandi. Klopa je fenemenalna, morske plodove smo krkali nas 5-ro i pili i dezert dobili (kriška lubenice) za male baš male pare. Okacim linak.... PS. Taverna Kapiteni https://g.co/kgs/zbspNTY 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1369 Napisano Subota u 12:10 Drug član, 841 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Posto prvi put vozim ženu na višednevnu turu, kao sto je i očekivano, javila se potreba za dodatnim prostorom za prtljag. Očigledno je kofer od skoro 60 litara mali. Ajde na tamo smo se nekako napakovali, ali za povratak će biti povuci-potegni. Kupi ovo, gle ima i pijaca, vidi sto je ovo jeftino, e ovo nam treba …..i tako to, verujem da znate o čemu pričam. Bočne kofere ne želim na motoru, nosače istih još manje, tako da mi ostaje jedina varijanta: bočne torbe-bisage. Ima li neke koje mogu da koristim bez nosača, da li je neko kupovao, imate li neke preporuke?Retko bi ih koristio, samo kad putujem s ženom, nadam se samo jednom godišnje.Ima na KP dosta modela, ali mi je jedino važno da mogu da se montiraju bez nosača ili odbojnika. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 331 Napisano Subota u 15:46 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Uf... i ja ne volim bocne! SW Motec Blaze je po meni jedini "Saddlebags" koji bi mogao da se sastavi sa nashom Hondom. Bisage su tanke i ergonomski oblikovane pa motor ne izgleda kao da nosi bidone za gorivo. Ima "nevidljivi" metalni nosac iznutra a on je neophodan nece biti dobro bez njega. Međutim Kada bi birao izmedju davanja ca 400 eurona za ovo zadovoljstvo i pakovanja cijelu noc a da mi sve stane u 60l nazad i 23l naprijed izasao bi ujutro kao pobjednik. Malo discipilne i moze se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6632 Napisano Subota u 15:59 Drug član, 1905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Wildserbian je napisao: Ja, @SQTR i jos jedan drug iz NS koji nije na forumu opeglasmo prosli vikend Crnu Goru, Albaniju, Makedoniju i Srbiju preko Kosova. Sve je bilo kako treba na putu i velika preporuka za SH20. Haha , imate skoro iste slike kao i mi od prosle godine.... Sve isto , samo se vratili za srbiju preko makedonije , a ne preko kosova SH 20 je do jajca ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1447 Napisano Nedelja u 06:28 Zainteresovan, 322 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Predator016 je napisao: Bočne kofere ne želim na motoru, nosače istih još manje Honda u originalu ima kofere koji se kače u 3 tačke tako da kad skineš kofer nosač je neprimetan. Jedina mana što su preskupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16685 Napisano Nedelja u 07:45 Integrisan, 9493 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Volem kad napakujem bočne kofere (oem imam) pa krenem peglati krivine....ugodjaj mi je top, bolji no bez njih. Na pravcu levom rukom se oduprem o kufer dok protegnem kičmu Glas uvek ide za tvrde kofere ako se može, ako se ne može.....daj šta daš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7092 Napisano Nedelja u 09:17 Drug član, 2409 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Meni svaki motor lepše i skladnije izgleda sa bočnim koferima nego kad ima samo centralni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6632 Napisano pre 13 sati Drug član, 1905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Po inostranstvima sve vise vidjam da se voze samo sa bocnim , bez centralnog... Ne znam sta e fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1369 Napisano pre 13 sati Drug član, 841 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, sve je stvar ukusa, a i preferencija, ali meni nekako bočni koferi tako narušavaju liniju motora, da je to nešto strasno. Čak i centralni kofer kačim samo po potrebi, najlepši mi je bez ikakvih kofera, go kao pistolj. Ali to sam samo ja…Ovo se ne odnosi na GS, naravno.. njih ne mogu da zamislim bez onih limenih konzervi. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4396 Napisano pre 12 sati Drug član, 2372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da ne mesamo godista. Eno slika u temi za 2023 god tj od 21-24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 106 Napisano pre 3 sati U prolazu, 57 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Darko Mihajlovic said: Po inostranstvima sve vise vidjam da se voze samo sa bocnim , bez centralnog... Ne znam sta e fora Mozda zbog tezista jer bocni koferi (pricam kada su puni prtljaga) spustaju teziste dole, dok topcase pomera teziste pozadi i na gore. A zapadnjaci umeju da budu malo security freak-ovi. Nagadjam samo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6632 Napisano pre 3 sati Drug član, 1905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Predator016 je napisao: Ne znam, sve je stvar ukusa, a i preferencija, ali meni nekako bočni koferi tako narušavaju liniju motora, da je to nešto strasno. Čak i centralni kofer kačim samo po potrebi, najlepši mi je bez ikakvih kofera, go kao pistolj. Ali to sam samo ja… Saglasan 1/1 .. Radim upravo to.. Mada hvatam sebe da sve redje skidam centralni kofer , uvek istavim kacigu unutra kad negde idem , da je ne vucaram sa sobom... Ali to radim otkako sam uspeo da kupim oridjidji namenski nosac kofera , i kofer koji bas tipski ide za moj motor ...ranije sam skidao uvek 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 304 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Potpisujem. I meni je motor najlepši "go", kao i mnogo toga drugog. Pokušao sam bez centralnog kofera, ali je stvarno praktičan da ne moram da vučem kacigu i jaknu sa sobom. Sent from my SM-S926B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...