Jump to content

Moto Zajednica

NC750X 2016

Recommended Posts

• Zainteresovan, 526 postova
  • Motocikl: M1800R, Integra 750

Ja isto ovako sa sarafcigerom, ali prsnem bremsenreinigerom (cistac za kocnice) unutra. Od WD-a mi ostane masno pa moram cistiti. Sleti rucka bez problema a cistac ispari. Ista stvar i kad stavljam nove rucke: naprskam ih dobro cistacem i samo nabacim. Cistac ispari a one ostanu ko zavarene :D

Promenio član wragg
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1012 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

ja to radim sa medicinskim spricom i iglom. Lepo ubrizgaš vodu, sačekaš i samo lagano sklizne.

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: Honda NC750X
On 4/7/2024 at 12:05 AM, DeusExMachina said:

a drugom voda ulazi u sundjer i posle pranja nema voznje motora neko vreme ili vozis mokre guzice

Ovo potpisujem. Ovako je kod mene. Nije ga pravio isti gospodin, ali je dizajn isti kao sto je postovao @DaliborBP Ludost. Jako neprijatno. I nije prakticno, nismo uvek u moto opremi, narocito mi koji NC vozimo po gradu do posla. Mokre pantalone. A ako je niza temperatura, jako je neprijatno. 

• Slow rider, 939 postova
  • Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987
22 hours ago, N.F.S. said:

Ja sam, moram priznati razocaran tvrdocom, za 200 km bukvalno sam morao 5 pauza napraviti.

Na modelu od 2021 je još neudobnije sedište. Ja nisam bio oduševljen tim kao tvojim, radovao se novom modelu misleći da će udobnost da bude bolja, ali sam dobio samo još tvrdje neudobnije sedište. Mada me nije mučilo kao tebe, pravio sam ture do Grčke u cugu bez velikih pauza. Isto tako da Slovačke, pauza mi bila samo da sipam gorivo i popijem kafu. I nisam imao nikakve bolove. 

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X

Za prvu pomoć mogu biciklističke gaće! Provereno! Imaju taj latex uložak, iako tanak prilično popravi situaciju!

crne-kolesarske-podhlace-500(1).jpg.4c8e224fc0a3fa7ae22d09dbb4f8286e.jpgkolesarske-hlace-100.jpg.4b30b042edffc8b95aaf63bdfa4b7f52.jpgcrne-kolesarske-podhlace-500.jpg.442fafa054b899bbe80dbf35534b1044.jpg

Promenio član SaleKg
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 1107 postova
  • Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06

Posto na Africi imam nisko sediste da nize nemoze biti a malo je i mekse od daske ja koristim ove i stvarno dosta pomaze,bez njih moram posle sat,sat-ipo da stanem bar 5 min sa njim sam 300km za vikend vozio bez stajanja20240409_190237.thumb.jpg.dde6ef05bbf545e24a25298e38768703.jpg

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Integrisan, 9606 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Ima i dobru stranu ovaj model!

257km i upravo natocio 8.1L (od cepa do cepa).. Da ne poverujes, ovo nije ni u klasi 125tica.:care:

• Sviđa mi se 5

• U prolazu, 45 postova
  • Motocikl: Honda NC750X DCT
1 hour ago, N.F.S. said:

Ima i dobru stranu ovaj model!

257km i upravo natocio 8.1L (od cepa do cepa).. Da ne poverujes, ovo nije ni u klasi 125tica.:care:

Isto iskustvo - brutalno malo trosi :D 

Mislim, i moj auto je honda (civic) i isto je smesan potrosac, tako da potpuno ocekivano od honde :)

• BJB Maxi Scooter Club, 595 postova
  • Motocikl: Honda NC750X DCT

Na predhodnom motoru sam imao ovo:

image.png.65c88ae767c8d9046b426a728806564b.png

Ali se mnogo "mrdalo" ispod guzice ...tako da sam ispumpao dušek na 1/3 i ubacio debeli sunđer ...tek tada mi je bilo prihvatljivo

• Drug član, 1720 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Ja sam po preporuci nekoliko drugara otišao do Saleta iz Borče, drugari kojima je ubacio sunđer ispod sedišta i vratio u originalno stanje su jako zadovoljni, kao i ja, a materijal i ruke su koštale 10 evra. Čak je meni stavio isprva manji komad, manje debljine pa sam otišao posle nekog vremena da stavi još toliko, Sale nije hteo da naplati, kaže platio si prošli put pa sam ga još toliko i častio jer je kod svih nas urađeno pedantno i funkcionalno i baš smo zadovoljni.

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 9606 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Hvala drugari...

Meni je ogadilo voznju ovo sediste, isao sam do Sokobanje (idem svake nedelje vise puta) i ovo je prvi motor zbog kojeg smo morali da stajemo i odmaramo. Vrv cu ga zameniti za nesto drugo!

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja