sasa_f1 248 Napisano Jun 23, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce ti kad ne vozis ni danju, kamoli nocu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2892 Napisano Jun 23, 2023 Drug član, 1704 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo idem tri dana na posao i ostao sam i uvece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Jun 23, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, RankoBg87 said: Sad me je bas cacnuo da ih potrazim, svidja mi se sto ima zuto. Ja trazim kako da ih homologujem. Ako ne uspem, dogovoricemo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2892 Napisano Jun 23, 2023 Drug član, 1704 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Jun 23, 2023 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nešto jak na offu, pa je bila borba sa ovim kamenjem, možda ne izgleda tako ali je osećaj bio kao na plaži u Kotoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jun 24, 2023 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene posle puno vremena Pitanje... Hteo bih da menjam lanac i lancanike. Nisam dugo pratio tematiku i ne znam sta je sad aktuelno. Podrazumeva se visi kvalitet, ojacan, X-ring (i bolje ako ima) i slicno. DID, JT, RK, AFAM ciljna grupa. Gledajuci po netu Afam je najskuplji. Da li je osetno kvalitetniji? Kod DID-a je rekao bih malo jednostavnije. Vidim idu JT lancanici najcesce i samo koji je ojacan lanac ok za NCx dct 2018? Vidim ima i nekih podela na ambalazi supersport i race, drugi je touring offroad sport bike i slicno, dodatno zbunjuju, a svi su po specifikaciji za NC. Hvala na predlozima Promenio Jun 24, 2023 član Ferty_ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sale, gde si ti nestao? Dobro došao nazad... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jun 25, 2023 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cao cao @MF i ekipa Vidim pise se fino. Tu sam ja, samo visim po planinama citavu zimu na ovamo pa evo malo pred dalje puteve da osvezim lanac. Da me ne zeznu dve izvucene gumice i zamrznut link. Jos niko nista iz iskustva oko ojacanog lanca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1964 Napisano Jun 26, 2023 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan DID 520 VX3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Jun 27, 2023 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh GIVI vizir. Razlika u visini je nekih 15ak cm. Probao na auto putu na 130km/h, bolje je. Al neka još malo nalepnice na njemu, da ga probam na duže. Ako mi ne valja, da ide na oglas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2892 Napisano Jun 27, 2023 Drug član, 1704 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gde duva, ja sam nekih 178 i mene fabricki udara u vrat ili bradu, glava mi leti ko ono kuce sto su stavljali u auta. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano Jun 28, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam isti samo nalepnica kappa, duva malo po ramenima? Mislim nigde ne tuče vetar kao sa fabričkim što bije u glavu. Ja osećam samo po ramenima ali mnogo blaže nego kod fabričkog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1314 Napisano Jun 29, 2023 Drug član, 859 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pratim po malo temu i model. Mnogo mi se svidja motorce, parallel twin, po zvuku bejah ubedjen da je V-twin, zbog intervala paljenja, narocito mi se svidja ostava na mestu gde se inace nalazi rezervoar, genijalno... Kakav je za osobe visine od oko 185cm? Zelja da se sa skutera predje na motor sve veca i veca, a na listi zelja NC trenutno na prvom mestu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2892 Napisano Jun 29, 2023 Drug član, 1704 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor, ako ja sa 178 sedim ok mislim da bi tebi isto bilo, nije isto kad je neko bas mrsav i malo puniji, moras da sednes i vidis, probas. Kad vec pisem, Da li je neko stavljao neki pokazivac temperature motora, toliko ima senzora a nisu mogli to da ubace. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Jun 29, 2023 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000ja sam 186cm i 90kg. Skroz lepo se sedi,vozi. Sa oba stopala stojim na betonu. Snage ima dovoljno. DCT je za mene vrh stvar. Ako ikad budem polozio za A,znam i sta je sledece. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1314 Napisano Jun 29, 2023 Drug član, 859 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem. Tu smo visinski, samo sam ja laksi oko 20tak kgImam duge noge pa na skuteru u ful opremi izgleda kao da sedim na hoklici, na motoru se osecam daleko prirodnije i to je ustvari ono sto zelim. Ako dozvole finansije, DCT ili manual, ne biram Vidim da DCT moze da se šalta i na nožnoj papučici(ko ima ugradeno), zanima me kakav je odziv, pretpostavljam da nije momentalan? Je l' ima nekih drastičnih razlika u odnosu na raniji i noviji model(700 i 750)? Sorry ako je vec odgovoreno na pitanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Jun 30, 2023 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Razlike u snazi ima,ne velike,ali ima...Tako mi je @Lucky George rekao,jer je on imao 700 ,a sad ima prilike da voza 750. Razlike su i u farovima,plastikama,izduvu,repu. Generalno meni je lepsi noviji. Gadjaj model 2016-2021. Najbolje je da probas,samo ce ti se reci. Promenio Jun 30, 2023 član DaliborBP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čika_velja 11 Napisano Jun 30, 2023 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD; Honda Africa Twin CRF1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Uzeh i ja konacno NC750XD posle dugo cekanja. Valjalo bi krenuti sa nabaljanjem osnovne dodatne opreme. @Yanco gde si nabavio rollbar i ovaj poviseni vizir? Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2892 Napisano Jun 30, 2023 Drug član, 1704 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Rol bar ima na kupujem prodajm Turske marke 200 eura a slican takav pravi Seba za 350 eura, neki kazu da taj Turski nije dobar a neki da, ja sam pravio kod Sebe, danas preuzimam motor, vizir pravis kod Ivana, svi ga znaju, to cu isto da resim ovih dana. Sto se tice rol bara ima dosta opcija al pitanje je koji kako radi posao, fabrcki nema, to je nosac maglenki, znao sam za to i porucen u hondi al ga nema tri meseca i na kraju se odlucim da pravim, hteo sam po izgledu neki drugi oblik i u prici sa Sebom dodjemo do toga da mi je uradio ono sto se meni nikako ne svidja i bas sam bio nervozan, al onda kad bolje razmislim bolje i da mi bude ruzno nego da izlomim neke plastike, kaze ja cu ti uradim sta zelis al to ti nece raditi posao, tako da sam dobio nesto sto je meni mnogo ruzno ali radi posao, kacim slike veceras kad ga preuzmem a bice i u njegovoj temi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Jun 30, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 da li ti je objašnjeno zašto i kako to što si ti hteo ne bi radilo posao? Aj napisi baš kada budeš stavlja slike....Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2892 Napisano Jun 30, 2023 Drug član, 1704 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad je iz dva dela nesto slicno fabrickom gelenderu, sve je otvoreno, hladnjak i sta je vec u tom delu do masine i znaci na udaru ako prilikom klizanja ili pada padne na jos neku neravninu i kad ide iz dva dela ide jos jedan oko menjaca tj masine, Hteo sam kao sto je na plavom a na kraju sam uradio kao na belom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Jun 30, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj Bože! Ljudi, naša bezbednost je na prvo mesto, bezbednost naših nogu, pa tek onda motora. Nije te on kupijo tebe, več ti njega. Trebamo imati u vidu da je u večini slučajeva, u nezgodu, najbolje je da se udaljimo od motora. Svi ovi "dodatci", kuferi, kreš barovi itd.. mogu samo da nas vuku uz motoru ili da nas priklješte. Za male brzine su valjda ok, ali... Ne daj Bože! Lepota na trečem mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Jun 30, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan [quote post="2899402" [/img]Ma samo nabavi torbu koju ćeš staviti u ovaj kvadratni deo i izgledaće vrhunski. Jeste malo glomazan ali radi posao, meni spaslo nogu pri maloj brzini....Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čika_velja 11 Napisano Jun 30, 2023 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD; Honda Africa Twin CRF1100 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 hvala na odgovoru. Posalji koju sliku vise kada budes preuzeo motor. @MF nije losa ideja da se stavi torba da prekrije ovaj kvadratni deo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano Jun 30, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Znači, najelegantniji a čini mi se i najefikasniji je Hepco & Becker kao što ima @Limeni67 a i cena je prihvatljiva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...