Markop 33 Napisano Maj 17, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moj nc 750 ima 35kw tj. tako pise u saobracajnoj da li neko zna kako skinuti blokadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Maj 17, 2023 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Putem dijagnostike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markop 33 Napisano Maj 17, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Satelis je napisao: Putem dijagnostike. Odlicno a to prepostavljam mora u ovlasceni servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markop 33 Napisano Maj 17, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Znam da na nc 700 ima ispod filtera vazduha onaj plasticni prsten i to se isece pa onda umesto 35kw ima 38kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Maj 18, 2023 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Mladost ,ludost ili zelja za perfekcijom? Mlad - kako se uzme. Lud - da,definitivno... Ovo trece, pa svima dobro poznato kakav je nas @Satelis. Imajuci u vidu da sam i predhodne motore (citaj skutere) odrzavao kod Darka, zbog preselenja u De ,ostao sam uskracen za ove usluge. Medjutim,kad je neko dobar,posten,drugar i kad nase poznastvo,mogu reci i prijateljstvo,traje par godina (Zabalj je kriv i Alexanto) ... Izbor je pao da iz Nemacke, cirka 1400km,dovezem i sadasnju hondu kod Dareta u ordinaciju. Uz redovan pregled ima i jos par sitnica da se odradi ,o tome ce Dare kasnije da slikama. Uglavnom, motor je ostavljen,ja cekam avion za nazad,nakon 3 nedelje dolazim po isti opet avionom. Malo o putu,krenuo u utorak nakon posla oko 17h i pauzu pravio na granici sa Austrijom. Nocenje,dorucak u motelu. 350km po ozbiljnoj kisi i vetru, previse ! Dan drugi ,sreda... 850km do B.Palanke... Austrija na Bec,preko Madjarske na Horgos do voljene mi Srbije. Opet nekih 550km voznje po kisa,Madjarska je relativno suva bila. Danas,cetvrtak... 140km do Darka. Po koja rec sa Daretom,kafa,rakija i dorucak ,domacinski ,a kako drugacije kod njega. Upravo,dok pisem ovaj post,cekam let za Baden Baden. P.S. Zbog loseg neta,slike naknadno ubacujem (probacu sada). Uglavnom,to je to za ovaj put. I da...kolega koji je napisao da ne veruje kako neko moze da dotera prljav motor, e ja sam jedan od tih. Jednostavno,lose vreme, skoro 1000km kise u 3 dana ucinilo je da nemam snaga a ni volje da ga perem. I veliko hvala kolegi @wraggna ponudi za garazu ,da neke stvari odradimo zajedno,medjutim,manjak vremena kod obojice ,lose vreme i svasta nesto promenilo je planove. Ali ,kad se vratim sa motorom za De,sigurno te zovem da se upoznamo i napravimo koji km. Na kraju,hvala i @Lucky George na transferu do aerodroma. Promenio Maj 18, 2023 član DaliborBP 20 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markop 33 Napisano Maj 18, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Maj 18, 2023 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dado obustavi dolazak po moped....imam bolju ideju. Za te tri nedelje nadji mi posao i eto mene s'moped sredjen u DE Dosta se srafilo odje. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Maj 18, 2023 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Satelis je napisao: Dado obustavi dolazak po moped....imam bolju ideju. Za te tri nedelje nadji mi posao i eto mene s'moped sredjen u DE Dosta se srafilo odje. Ajde,ajde.. Nije losa ideja. Ja sam stigao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Nema posla u DE sad...pogotovo za moto mehanicare... Sta ces tamo...samo muka... Ovde ti je bolje sigurno.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Maj 19, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Satelis je napisao: Dado obustavi dolazak po moped....imam bolju ideju. Za te tri nedelje nadji mi posao i eto mene s'moped sredjen u DE Dosta se srafilo odje. Htjedoh reci Daliboru da se ne treba vracati avionom po motor dole, nego da poveze jedan od moja dva kod tebe na pregled (vjerovatno ces naci nesto sto je meni promaklo ), ali tvoj prijedlog mi je jos bolji Kad stizes onda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markop 33 Napisano Maj 19, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba imam da prodam vetnilator za nc 700/750 i desnu plastiku za nc700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Maj 19, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @DaliborBP ako se vraćaš uskoro, jel mogu da te zamolim nešto? Šaljem ti ppПослато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Maj 20, 2023 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sve cekam putopis il koju lepu sliku s'putovanja od kolega nam kadezia i aleksnadra.... nista za sad do tada Bane se sprema peglati prelepe predele BiH Bane je car, ostao je u rezimu skutera a to znaci..... sedi, pali i gasss u 5 do 12h gume treba zameniti, lezajeve takodjer, dampere poenta... zastita i dalje stoji ista uradjena 2020 ubrano km vreme je za nove poente Srecni puti, suvo vreme i dobre zenske 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa slađe od nove gume na mopedu...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 21, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, pogotovo kad se stara ukockasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano Maj 21, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Konačno lepo vreme da isprobam vizir. Jako sam zadovoljn. Visok sam 180 i zaštita od vetra je skoro potpuna. Oseća se strujanje vazduha blago u predelu ramena. Gleda se preko vizira i nema vibracija na većim brzinama (oko 150 na autoputu). Moj je Kappa a Givi je identičan. Dimenzije su 54x43. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2903 Napisano Maj 21, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Koja cena bila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano Maj 21, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, RankoBg87 je napisao: Koja cena bila? 92 evra 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Maj 23, 2023 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kako dosao.... tako i otisao Nista nisam skidao s'moped, olaksan za 27 crvenih ..... Sramota sta placamo tj koliko placamo, uzas!! Svaki put popijem roze pilulicu kad dodje dan D. Drugar za Tracera 9-ku dao 34-36K ....ejzivotelebtejebo i ko nas je*e kad smo ovce, treba da nas sisaju jos jace. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Maj 23, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja juče registrovao Tracera, prva registracija na moje ime 39100. Preveden ranije dakle nije nova saobraćajna i tablice. Baš se šokirao.Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Maj 23, 2023 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, ko benzinac od 2 'iljade kubika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Maj 24, 2023 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 24000 za TDM 900 i to jer je 2003. Imam popust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Maj 24, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja za Smarta platio pre mesec dana mislim 22.000, ona prca od kola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Maj 24, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff, kod vas to bas poskupo. Sta sve ulazi u tu cijenu? Ako je samo tehnicki i ostale sitnice oko toga, bas je preskupo. Ni sa njemackom placom to ne bi bilo jednostavno platiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, wragg je napisao: Ufff, kod vas to bas poskupo. Sta sve ulazi u tu cijenu? Ako je samo tehnicki i ostale sitnice oko toga, bas je preskupo. Ni sa njemackom placom to ne bi bilo jednostavno platiti. Pa koliko si plaćao za Bandita?Ja u Martu 36400,druga registracija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...