muljaz 1877 Napisano Maj 10, 2023 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Savamalac said: Ja iskljucivo najkvalitetniji koji mogu da nadjem od 95 oktana. Kako li se to nalazi? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve to isti djavo sa Nis pumpe tj nase gorivo, samo je pitanje koliko stoji i u kakvom su im stanju tankovi, najbolje sipati na vecim i frekventnim pumpama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Maj 10, 2023 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, muljaz je napisao: Kako li se to nalazi? Lose sam napisao... U principu gledam gde je 95 oktana, pa padnem na foru, ima obican 95 i ima eko-mega-plus-giga 95 (citaj skuplji za ovce), e ja se uhvatim za taj skuplji. Gledam da bude MOL, OMW, NIS itd... ali kada si u sred Bosne i El Tarik Oil je super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Maj 10, 2023 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 98 oktana pun spremnik pred zimovanje Nešto kontam do proljeća će spasti na 95 A 95 uvijek preko sezone. U BiH je najbolji INA pa onda drugo mjesto dijele Energopetrol i Hifa. Na trećem Gazprom i Petrol. Dosta starijih kolega pasioniranih motogurua me uvjerava da 98 jedini pravi izbor za motocikl ali bez uspjeha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima li koga da je montirao ove Kineze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1557 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Bas su fini. Koja im je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba cena ako se ne mogu ugraditi mislim da je bilo nesto oko 30 eura Probao i nesto nije islo, ostavim nekom drugom da proba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Maj 10, 2023 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih imam ali ih nisam ja montiraoOdlična stvar. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 10, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene su taki samo bez dodataka zatamnjenih. Malko mi kaci Puigov poviseni vizir samo al su ok. Nis nemoj da brigas! Bice to dobro! Moj je levi na slici! Desni je Nidzin. sveza od danas, valjda se vidi! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Moze li par slika da vidim kako to stoji ili da se nedjem s nekim od vas dva da vidim kako je montirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 10, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ima nedje ranije na stranama sigurno, ako si sutra do 16h blizu zvezdare javi se. Sad cu probam izbunarim neku izbliza… Evo nadjoh i kad su postavljane kod Dr.Dareta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa do 15h radim blizu Dareta i trebam do Hidraulika da nesto pokupim tako da mogu oko 16h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Maj 10, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, antir3ality je napisao: Obožavam ove tvoje postove Darko, samo nastavi ! Ali moram jednu stvar da primetim: ne mogu da shvatim ljude koji ovakav motor (ili auto) odvezu kod mehaničara! Ja se prvi stalno vozim po blatu, i nisam nešto opterećen da mi motor bude čist, ali ovo je nešto drugo. Barem sada ima perionica na svakom koraku, 100 dinara i 3 minuta isprskaš makar malo, i biće to sasvim korektno. Da li bi ovakve cipele odneo obućaru ? (i da odneseš verovatno bi te vratio nazad ) Ok, možda je ovo neka specifična situacija, možda ste drugari i tako dogovorili, ali pričam uopšteno. Fala vi drug Upravo boldovano je u pitanju, dogovor je bio da poskidam sta treba i operem valjano. Aleksandar je inace gospodin covek, vozila su mu u dobroj kondiciji....ovo je maltene direkt sa puta Pre 14 sati, Rakhil je napisao: Jedno pitanje za sve: jel tocite 95 oktana ili 100/pojacane/premium/ benzine u NC? 100-ku sipao par puta i vise jok .... skuplje gorivo, vise troši a ne ide bolje tako da je to jedna velka šarena laza. Boljitak se oseti van granica ka njemackoj. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Maj 11, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uspeooooo, hvala svima a posebno @Chika Jimina slikama. Malo sa ovim dodatkom deluju glomazno ali neka ih za sada, mozda skinem nekad. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Van-Helsing 1 Napisano Maj 14, 2023 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna šta može i da li može nešto da se uradi povodom oznaka i farbe koja je izbledela ili potpuno nestala sa kormana i komandi koje se nalaze na njemu zbog zuba vremena. Da li ima neko rešenje? Promenio Maj 14, 2023 član Van-Helsing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4183 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde...dobio sam kao preporuku...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Van-Helsing 1 Napisano Maj 14, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на помоћи. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markop 32 Napisano Maj 14, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo dosta sam prelistao ovu temu,koji je vizir po vama najbolji? Visok sam 187-188 i preko 120km/h vetar mi udara u ramena. Sadasnji vizir mi je 50x35 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Maj 14, 2023 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Puig-ov sa podizacem sa Alija radio posao. Ja sam 191, ali sedim malo nagnuto pa mi je taman. Ovaj blago zatamnjeni izgleda vrh.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanmrki 25 Napisano Maj 14, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750XA Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Markop je napisao: Pozdrav drustvo dosta sam prelistao ovu temu,koji je vizir po vama najbolji? Visok sam 187-188 i preko 120km/h vetar mi udara u ramena. Sadasnji vizir mi je 50x35 Ja imam Puig, nista posebno ne stiti. Skoro kao i fabrički. Iste smo visine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Maj 14, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan On 5/6/2023 at 2:03 PM, Kursulla said: @Satelis gde se moze skinuti ovaj dokument za instalaciju? Evo ovde http://cssportal.css-club.net/honda/MCA/TERMS010.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markop 32 Napisano Maj 14, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Mikec je napisao: Meni je Puig-ov sa podizacem sa Alija radio posao. Ja sam 191, ali sedim malo nagnuto pa mi je taman. Ovaj blago zatamnjeni izgleda vrh. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Imamo isti puigov vizir al mene slabo stiti od vetra pogotovo u ramenima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markop 32 Napisano Maj 14, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Ivanmrki je napisao: Ja imam Puig, nista posebno ne stiti. Skoro kao i fabrički. Iste smo visine. Imamo li resenje za to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Maj 14, 2023 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je do ovog podizaca, ili sam se ja samo navikao da me bije malo po ramenima…Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 33 Napisano Maj 14, 2023 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je do sirine pre nego do visineSent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...