SaleKg 1248 Napisano Maj 6, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, MF je napisao: Sale, baš lepo izgleda ovaj nosač za telefon, gde si ga uzeo? Pusti link ako možeš Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Support de téléphone portable pour guidon de moto, support GPS, accessoires pour HONDA NCSexecute X NC750 X 2021 2022 NC 750 X | AliExpress FR.ALIEXPRESS.COM Achetez malin, vivez mieux! Aliexpress.com Rotira se i stegneš telefom pomoću šrafa. Deluje dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Maj 6, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Kursulla je napisao: @Satelis gde se moze skinuti ovaj dokument za instalaciju? Nidje koliko znam, dobih iz Deltu .... pomoc prijatelja Pre 8 sati, RankoBg87 je napisao: Kad vec pitas Dareta da pitam i ja Zadnji blatobran jel fabrika ili neka Aliexpres varijanta? Ne bacaj si pare, ima dobrih na Aliu, uzi sa kacenjem (sraf) za viljusku ili u donjoj zoni na sraf s'veliku podlosku i kontra maticu.... pouzdanija varijnta. Prvi kad su se pojavili (kao sto je moj) kačenje beše na 1 strips vezicu, ona kad pukne (a pucice kad tad) .... ode blatobran gudbaj. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Maj 6, 2023 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Moj savjet je da se uzme nesto sa gumenom zastitom protiv vibracija. Meni je nosac stajao isto ovako na lijevoj strani ali kad motam, tank torba izgura telefon iz nosaca, pa sam prebacio u sredinu.Prethodni mobilni sam unisto vibracijama sa kormana, dakle steta je takva da kamera vise nije mogla da se fokusira, sta god hoces da uslikas, ona samo titra i nece da se fokusira. Pocelo prvo sa koristenjem kamere na viberu, a onda je generalno kamera otisla.Preporuke je quad lock sa vibration damping opcijom, a bilo je linkova i za ali varijantu. Trenutno sam “rijesio” problem vibracija sa dodatnom gumicom, a i cini mi se da je manje vibracija u sredini nego na krajevima kormana.Do sada nista telefonu, presao sam od tada oko 2500km, vidjet cu kako ce biti kasnije. Planiram svakako da predjem na quad lock, ali o tom po tom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Maj 6, 2023 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Ako kome zatreba, evo linkovi za ali:Anti vibracija guma:€ 3,92 50% Off | Motorcycle Bike Phone Holder Shock Absorber Absorption Modul Bracket Anti-shake Mount Stand Adapter Accessories Clip Self Lock Motorrad Fahrrad Telefon halter Stoßdämpfer Absorption Modul Halterung Anti Shake Mount Stand Adapter Zubehör Clip Self Lock| | - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Nosac za mobilni:€ 0,45 93% Off | New Motorcycle Bike Phone Holder Shock-resistant MTB Bicycle Scooter Bike Handlebar Security Quick Lock Support Telephone Stand Neue Motorrad Fahrrad Telefon Halter stoßfest MTB Fahrrad Roller Bike Lenker Sicherheit Quick Lock Unterstützung Telefon Stehen| | - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Doduse ovaj se reklamira kao nosac za biciklo, ali to je ideja, malo se treba zarovit Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1248 Napisano Maj 7, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Još par stvari namontirano. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Maj 7, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Kola said: Ako kome zatreba, evo linkovi za ali: Anti vibracija guma: € 3,92 50% Off | Motorcycle Bike Phone Holder Shock Absorber Absorption Modul Bracket Anti-shake Mount Stand Adapter Accessories Clip Self Lock Motorrad Fahrrad Telefon halter Stoßdämpfer Absorption Modul Halterung Anti Shake Mount Stand Adapter Zubehör Clip Self Lock| | - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living... Nosac za mobilni: € 0,45 93% Off | New Motorcycle Bike Phone Holder Shock-resistant MTB Bicycle Scooter Bike Handlebar Security Quick Lock Support Telephone Stand Neue Motorrad Fahrrad Telefon Halter stoßfest MTB Fahrrad Roller Bike Lenker Sicherheit Quick Lock Unterstützung Telefon Stehen| | - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living... Doduse ovaj se reklamira kao nosac za biciklo, ali to je ideja, malo se treba zarovit Sent from my iPhone using Tapatalk Slažem se sa preporukom ali umjesto quadlock može pushlock ( aliexpress) 15eura. Isti sam stavio na desnu stranu kormana i stoji kao violina. Original antivibrationdampfer od quadlocka ide bez problema na ovaj pushlock. Ovaj vikend motorijada Makarska. Push lock malo viri na drugoj slici Pitanje Nategnutost lanca? Prema naljepnici na motoru 30mm Prema usermanual 25-35mm ?! Promenio Maj 7, 2023 član Limeni67 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Maj 7, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Postavih brata Kineza, ovaj polozaj mi se jedino svideo, imam preglednost ekrana, potrazicu onaj dodatak zbog vibracija pa mozda s njim bude prostor za drugi polozaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Maj 7, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan On 28.4.2023. at 19:38, RankoBg87 je napisao: Ima tih istih nosaca sa uzim kacenjem, za retrovizor...ne znam da li vam je taj polozaj mozda bolji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Maj 8, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Limeni67 je napisao: Pitanje Nategnutost lanca? Prema naljepnici na motoru 30mm Prema usermanual 25-35mm ?! 30mm zlatna sredina, drzi se nje i nema greske. Na RC90 hod lanca je 35mm. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Maj 8, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandar se vrati sa puta (NC je ex Justicie sa foruma) far skoro da se ne vidi, komplet ceo je musav delovi spremni prvo na dobro bas dobro pranje krece se od ulja dok je vruc agregat Radovana nisam uspeo ubediti da se ne stavi "zastitia" kartera ovo je najveca glupost sa Alia koja se moze staviti Ovo ku*cu ne sluzi, sta vise moze dobru štetu napraviti. Zastitia kartera, generalno agregata sa donje strane, mora se srafiti za ram/sasiju da bi bilo smisla (isto kao crash bar).... ovo na slici je cista sprdnja! U slucaju udara, mozete misliti sta ce srafovi uraditi zidu kartera (kud prolazi) i agregatu (gde je navoj).... sta se zbiva sa tri tanana M5 srafa kad na njih nalegne kilaza motora + vozac i suvozac ako ga ima? Karter puca i to nije problem, lako se resi .... ulje ce iscureti, voznje nema, zamena kartera ili varenje pa obrada, novo ulje i gotovo. Problem nastaje ako dodje do ostecenja drugog dela ili ti tam di je navoj .... to je vec muka sanirati. nemere popustiti bez grejanja stegnuti rukom koliko moze i dodati 1/4 kruga je sasvim dovoljno antifriz dobar moze se prec na lanco poceo je praviti mrtve linkove oem RK evo dzeka ko hoce da ugradi saltalicu na nogu da se klacka sa brzine kocnice napadam svidja mi se kako grizu, odlican na kocenju mutnjikava kocina pozadi grdja guma puna sitnog peska filter na vazduh zalutala konfeta 20-25K gura svaki tragovi ulja.... znaci samo jedno da je agregat radio neko vreme dok je bio na boku oprati kućište da se sve slije niz odušak menjana aku, kleme dosta labave spakovati, probati, iskociti i to bi bilo to gospodja spremna za nove pohode 21 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Maj 9, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da se samo srafi.... u nedelju pade protezanja tockova taj dan zguzvah vozali nac. park semenic (RO) cilj nam je bio doruckovati s'pogledom .... 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Maj 9, 2023 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka za montažu nosača je ova "letvica" na koju sam nakačio nosač. A može da se nakači još svašta nešto po potrebi. 2023 MOTOWOLF Motorrad Lenker Halter Styling Multifunktions Sehr Cool Querlatte Drop Verschiffen|Diebstahlschutz| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kako se vidi ekran tako i smeta li za kljuc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Maj 9, 2023 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, RankoBg87 je napisao: Kako se vidi ekran tako i smeta li za kljuc? Sve se radi i vidi bez problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 9, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se otvorio za Brembo Sinter prednje plocke danas, 5800 nasih domacih... Tacnije Nidza jabuka mi kupio, moj drug. Samo da stignem na spisak sad kod Dr.Dareta, nema on vremena ni kave popiti ovih dana! Mada sam i ja tanak sa vremenom. Predhodne plocice nesmem ni da kazem za koliko sam sprzio, sramota me... a nije do mene majke mi, samo bilo dosta grada i malo vise kocenja jer se malo vise zaletalo od kad sam stavio cika Robertov izduv... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Maj 10, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Svrni popodne na kavu tam oko pola 6, danas ako uspem završiti T-Maxa odma posle njega ide NC ka tvoj. Gume i lezajeve menjam, ostalo cekiranje.... oce dasa ide uskoro za BiH pa odmah zatim Sicilaja zove. Ono šta primetih u poslednje vreme je to da NC-jaši postaju ozbiljni putnici, lepe i velke rute .... svaka vi čas i samo napred 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima i nas smrtnika koji radimo pa ce da idemo na posao a ne po putevima da uzivamo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3975 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Satelis je napisao: oce dasa ide uskoro za BiH pa odmah zatim Sicilaja zove. Ono šta primetih u poslednje vreme je to da NC-jaši postaju ozbiljni putnici, lepe i velke rute .... svaka vi čas i samo napred Svugde čitaš po forumu kako bez 1000cc ne može da se izađe iz grada, ma ni na kafu u drugi deo grada... 750cc je više nego dovoljno za put oko sveta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 10, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee slusao sam ja kako se putovalo ranije, nije da sam tolko mator al je striko bio na mopedu ceo zivot! (Mada sam i mator vec) Samo je volja potrebna! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi voze Tomose po svetu, nasa dva poznata gospodina sa Tomosima napravise prosle godine lepu turu. Drugar sa Atlantic-om 125ccm isao za Sarajevo. Nisam nikog vozio i ne znam kad cu nekog staviti, Nc ima dosta snage da se vozis i uzivas, pitanje je ko sta voli, meni se ovakvi modeli svidjaju, ne bi mogao R voziti nema tih para. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Maj 10, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan QmBGD E brale, imam drugara koji je vozao ispod 400ccm pa 400 pa 500 pa 650 pa 750 pa je sad na 1250ccm. Kleo se vec posle 500ccm da je to to i da menjac nece nikako a sad ga vec svrbi guzzca za 1300. Imam skromnih 130.000km na dva tocka, jedan pad do sada ne mojom krivicom (13 leta prodje od tad). Iz mog ugla gledano, za po gradu 125-300ccm ili ti do 30ks.... nista jace od toga ne treba. NC sa svojih 55ks na papiru koliko ima, voza se kao da je 70-ak ks.....vrlo vrlo upotrebljiv bajk, skroman i dosta prasta.... reklo bi se da je mirodjija za svaku corbu. Za putovanja 100ks valjalo bi imati pod guzicom..... hocu reci da bi mi jedan sivi NT legao ka budali samar. Ne zbog brzine, vec zbog komfora koji pruza kad zatreba. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5264 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 5/8/2023 at 10:43 PM, Satelis said: Aleksandar se vrati sa puta (NC je ex Justicie sa foruma) far skoro da se ne vidi, komplet ceo je musav Obožavam ove tvoje postove Darko, samo nastavi ! Ali moram jednu stvar da primetim: ne mogu da shvatim ljude koji ovakav motor (ili auto) odvezu kod mehaničara! Ja se prvi stalno vozim po blatu, i nisam nešto opterećen da mi motor bude čist, ali ovo je nešto drugo. Barem sada ima perionica na svakom koraku, 100 dinara i 3 minuta isprskaš makar malo, i biće to sasvim korektno. Da li bi ovakve cipele odneo obućaru ? (i da odneseš verovatno bi te vratio nazad ) Ok, možda je ovo neka specifična situacija, možda ste drugari i tako dogovorili, ali pričam uopšteno. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 33 Napisano Maj 10, 2023 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za sve: jel tocite 95 oktana ili 100/pojacane/premium/ benzine u NC?Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Maj 10, 2023 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja iskljucivo najkvalitetniji koji mogu da nadjem od 95 oktana. Iz honde u Beogradu porucuju da se NE sipa 100 oktana jer pali check-engine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 10, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan 100-tku mislim da sam sipao jednom samo za skoro 30K km i to slučajno jer je bila neka gužva i stadoh na neki pistolj gde je bila samo 100-ka, nikada vise, uvek 95! Razlike nema nikakve koliko se secam a i sto rece kolega Savamalac, mislim da i ne preporucuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...